Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

• 9 937
  • 232
  •   1
Отговори
# 135
ЛЮБИМА наистина страхотна статия, не бях попадала на нея Peace
Благодаря ти Hug

# 136
Здравейте момичета.И ние гласувахме.Само че водихме каката, а пък Габи остана да папка.
Деси честита 3 месечинка на Вики.
Честито и на другите празнуващи бебоци.

На всички Hug

# 137
  • София
ох, колко многооо сте писали... още чета старата тема... като смогна ще ви пиша!
целувки от мен и Стела  Hug

# 138
  • Стара Загора
Честити месечинки на Вики, Денис, Ивон и всички други бебчовци от 5-та!!!

# 139
Малее,мойто момче жабче ще си пада,от както се научи вода да пие млякото с триста зора го поема  ooooh! Rolling Eyes,какво толкова му е сладка тая вода не знам  newsm78,сега не ще мляко и с вода се наливаме  Mr. Green.толкова ми е сладък,сега го приспивам ,а той гука ли гука,а аз се опитвам да седя сериозна,да не се превъзбуди пак,че отиде ни съня,ама той не решил е че ще говори  Joy Crazy

# 140
The_light_2008 аз ползвам тази купа с 2те разделения, много съм доволна, практи4на ми е, лъжи4ката е винаги прибрана (и 4иста и мръсна), изварявам я в стерилизатора  Peace

за рахита - бебо много си върти глави4ката на ляво и дясно преди да заспи, направо я мята - това признак ли е  newsm78 за потенето и петното казах на педито - тя каза, 4е за момента детето няма показания за рахит - било от жегата, но ми прави впе4атление, 4е се поти и когато не е толкова топло...
вие по колко витамин д давате? на нас ни казаха 1 капка сутрин на гладно, сега пак е толкова, дали е малко  Thinking

4естита месе4инка на Вики и на вси4ки бебоци родени на 5ти! да са много усмихнати и здрави!   bouquet

# 141
  • София
Честити месечинки на всички бебчета, родени на 5ти!

Въпрос към мамите с изкуствено хранени бебета: само моето ли пълни памперс по 5-6 пъти на ден, сега пак се оака. И още само на мен ли не ми стигат шишешата, 5имам и все си мисля че постоянно стерилизирам и мия шишета за хранене.

Тошко е на смесено хранене, почти 50/50 е. Ака 2-3 пъти на ден.
Шишета имах 3 малки и 3 големи до скоро, сега си купих още 2 големи. Но аз от няколко седмици не стерилизирам. Ок са ми така.

За рахита - ние във вторник бяхме на консултация и педи нищо не каза, ама от тогава точно ми прави впечатление, че докато яде, главата му се поти, там където му се подпира на ръката ми. Но май по-скоро е от жегата. Иначе плешиви петна си има няколко по главата  hahaha

Лека нощ от нас, отиваме да се къпем.

# 142
Zdraveite!

Nqmam kirilica!Precaka mi se klaviaturata  

Glasuvah razbira se!   Peace Peace Peace Peace
Nie izkarahme cqqqqqqqqqqqqql den navanka i predi malko se pribrahme !Napravo sam skapana i sigurno slan4asah,za6toto taka me boli glavata i mi se povra6ta!   Sick Rolling Eyes

Честити месечинки на Вики, Денис, Ивон и всички други бебчовци от 5-та!!!
Hubava ve4er!

# 143
Честити месечинки на Вики, Денис и другите бебчета родени на 5ти  Hug Много да слушкат и да пораснат достойни българи за гордост на мама и тати Simple Smile
И нашето семейство гласува, както и повечето ми приятели. Наистина този път май много народ се реши да гласува.
Мария също много се поти, но забравих да го споделя с педи и да питам за рахита. Но от този месец ни намали Вигантола от 2 на 1 капка, така че сигурно няма притеснения.
За стерилизирането - чудя се има ли смисъл още да се прави при положение, че малките слагат всичко, което докопат в устата си - играчки, завивки и т.н.

# 144
  • София - Рим и обратно
jivotinche, защо се мъчиш да го храниш още в ръце? Аз откакто я храня в шезлонга, направо се родих Flutter Хем тя си седи и си гледка наоколо, хем не се спарваме двете една в друга. Само за сутрешното в 5 я гушкам да я храня, че тя си спи.

# 145
Русана,справяш ли се с колажа на Крис? Laughing Че с моите обяснения...
Много се радвам,че днес е слушкало момчето,явно го е поотпуснало малко от капките миличкото.Ние пък днес бяхме много зле с нашите колики.Наш ред явно беше да се дерем. ooooh! Ще му давам за пример Криси вече. Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:46 от Mamma

# 146
Алекс-мама,одеве си свалих  пикасата и се нагласих да правя колажи и хоп лаптопа ми изгасна  newsm78,включих го ,отварям пак пикасата пак същщото,накрая я изтрих и се оправи,явно нещо не се харесаха с компа ми  Mr. Green,тия дни пак ще пробвам
Абе мисля си ,че е от многото сън дето му дръпна неска-3 часа  #Crazy,от новороден не е спал толкова  Mr. Green
на мен нищо не ми пратиха  Thinking
ето да ни видите колко е спокоен в летния кош http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385333&pid=13356836

# 147
И нашия катун се исипа в избирателната секция. Ние с количката баткото с тротинетката  ooooh! И тука имаше много хора. Хем отидохме в 17:30ч след като се наспа малкия и малко да поразхлади и пак имаше опашка. На нас смс не са ни пращали.

Мале ДИДЕТО и мен ме обзеха страхове сега. Аз на 9-ти спрях с вигантола ама таз вечер пак му дадох 1 капка. Като се сетя обаче като се роди баткото юни месец до октомври не започнах вигантола. Не съм имала никакви проблеми с рахит. Ама него пък го захраних по старата схема и може да си е набавял вит Д от пюретата newsm78

Аз сега като остане 1 седмица до навършване на 5 пълни месеца ще започна с първата лъжичка пюре. Така като влезе в 6-тия ще заместим обедното хранене.

rusana   споко. Това с водата явно е явление при някой деца. На мойта приятелка бебето е на 7 месеца и е решила от една седмица бебето не майка и да вечеря вода #Crazy

# 148
  • София
jivotinche, защо се мъчиш да го храниш още в ръце? Аз откакто я храня в шезлонга, направо се родих Flutter Хем тя си седи и си гледка наоколо, хем не се спарваме двете една в друга. Само за сутрешното в 5 я гушкам да я храня, че тя си спи.

Ох и аз не знам. Не всеки път е на ръце, понякога е в шезлонга. Сутрин към 5-6ч със сигурност е на ръце, щото се кърмим тогава. Към 9-10 пак го кърмя, но легнала. И през останалата част от деня вече както дойде. Но понякога се налага и на ръце да е. В парка например - още се разхождаме с коша за новородени и там нямам как. Но ако сме в кошницата за кола като днес, не си играя да го вадя. Тя е много удобна за тая цел  Peace

# 149
Здравейте мацки Peace
Честито на бебенцата които днес порастват с цял месец Hug

Днес ми е едно много гадно и ревливо ooooh!

Като говорихте за това кой какво ви казва, ето и на мен днес какво ми казаха #Crazy
Една майка от квартала, която е на възрастта на майка ми но щерка и е колкото Боян, днес връщайки се от работа мина през градинката. Аз бях гушнала Яна, а тя застана до мен и вика.:" Мале тя много дебела, бузите ще и паднат. Ма как няма да е дебела я гледай майка и какви цици е отпрала, а и не само. А колко скоро тия цици ще се стопят и ще увиснат като чорапчета или като чушки!" Казвай ки го това се смееше през  цялото време. Аз и казах че е тактична като гъза ми да вземе да се разкара Crossing Arms
Аз че имам чувство за хумор имам ама чак пък толкова. Crossing Arms

Rusana малкия е много слоадък пу-пу.  Hug

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 23:16 от КаЯна

Общи условия

Активация на акаунт