Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 542
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вирджинити,  Hug ще опитам с чайчето може би, за сега разчитам на многото вода, диня, течности и пълноценна храна  Peace
Сиси, само от едната давам, тя пуска когато иска и не се сърди после да иска още или да показва, че иска пък няма ... точно от това се опасявам, да не намалее така, ще опитам да й предлагам и на другата гърда по-малко - да се застъпват, защото ми звучи логично. А не съм и сигурна дали е напълно изсукана гърдата , тоест тя не се сърди за да ми покаже, не усещам кой знае какво облекчение и от своя страна newsm78 Според мен е ок така, но ще пробвам и с другата да й давам за да може постоянно да се задава команда на гърдите - произвеждай Mr. Green имаше само един единствен случай да не иска да цока и я преместих на другата, предположих, че съм забравила коя е била последно давана и за това...

Ще я гледам как реагира на тази козметика и ще преценя за кожата, аз исках Веледа да взема ама в последния момент купихме Мустела заради една промоционална чантичка  Mr. Green
А аз още не съм почиствала ушенцата и нослето, трябва ли вече да го правя и всеки път ли?

А на някой бебнцето има лиси родилно петно? Ние имаме на безименния пръст на дясната ръчичка  Grinning

Сандра, честито легълце Hug

Аааа да щях да забравя - Сиси, честито ви паднало пъпче и така като минавате честичко през Кан или Монако да ви дадем барем и нашето пъпче да хвърлите там някъде  Party Laughing Wink

# 121
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА РАДИНА И ДЕЙЗИ! МНОГО-МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Гале - и на Косето на гънките на ръчичките и крачетата се лющи кожата. На ръчичките почти мина. Бебетата са с много суха кожа и трябва обилно мазане. Така казаха в клиниката. Аз мажа с Клоран.
Нашето пъпче се държи на едно косъмче вече и чакам всеки момент да падне. Вчера му взех и Топоцин. Обаче третирам или със спирт или с Топоцин. Май не може да се съвместяват? Или бъркам.

# 122
Големи изнанди днес Wink

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ДЕЙЗИ И НА РАДИНА!!!  bouquet ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА!!
ЧЕСТИТО И НА СЪРНИЧКА!!!

Дейзи много нетърпелив излезе малчо - нито изчака лъвчетата, нито път е вторник или петък Joy Joy Hug
Инедика с глас съм се смяла на съня ти с компютъра Joy
Емили  и nellyr дано утре след изследванията ви пуснат да се приберете вкъщи и в понеделник направо за секциото да сте там, че това чакане в болницата би било много изнервящо!

Някой беше питал дали вече съм сама - да откакто свекърва ми си тръгна в четвъртък, съм сама! Стелла ме облекчава много - храни се добре и спинка почти през цялото време, а когато не спинка си гледка спокойно в кошарата Party Явно това с режима и времетраенето на сукането е отново много индивидуално. Както писах, ние сме на тричасов режим, който много й понася. Много рядко се буди преди часът и това обикновено е половин час преди хранене и тогава разбира се, не чакам точно да минат 30-те минути, а сменям пелените и започвам да я храня. Единствено в началото, докато бях още в болницата следях часовника по колко минути суче. Откакто сме вкъщи никакви минути не следя. Стелла е лакома и когато спре да суче активно и заспи на гърдата, я повдигам да се уригне. След това, ако продължи да търси - отново я слагам на гърдата, ако заспи значи се е нахранила и проспива следващите поне два часа Wink Ако пък след първото уригване, продължи да търси и отново я сложа да суче, тя отново лакомо изсуква колкото й е необходима и пак заспива, аз отново я повдигам да се уригне и тогава вече сме приключили с храненето Peace Все още кърмя само от едната гърда на хранене.

Някой беше питал и за помпата за кърма - задължително си я носете в болницата!! На мен не ми беше необходима, тъй като бебето сучеше добре и успя да ми стимулира лактацията, но видях момичета, които се видях в чудо без помни и с поспаливи бебчета Naughty

Имам един въпрос - от кога започвате да режете ноктите на ръцете?? В Токуда ми казаха, след първия месец, когато ноктите станат твърди - сега са меки и се чупят сами. Да така е, но докато се счупят тя се дере, а ръкавичките падат Thinking

# 123
Имам един въпрос - от кога започвате да режете ноктите на ръцете?? В Токуда ми казаха, след първия месец, когато ноктите станат твърди - сега са меки и се чупят сами. Да така е, но докато се счупят тя се дере, а ръкавичките падат Thinking

Джиджи, ако можеш да ги отрежеш отрежи ги. Мисля че за това няма правила.  Peace  Hug

# 124
TANI можеш едновременно да използваш и спирт и топоцин. При нас в болницата така правеха и аз първия ден вкъщи също. Втория ден дойде педиатърката и ми каза, че пудрата образува коричка и е по-добре да не я слагам. На третия ден вкъщи пъпчето ни падна и от тогава слагам след баня само спирт.

Инедика  Hug

# 125
  • Canada
Е сега вече работата стана сериозна - досега не осъзнавах, че раждането е наближило, но щом и Радина е родила?!?! Crazy Честито синче мамче Ради! Да е жив и здрав малкия Елин (страхотно име сте избрали), да расте голям и силен! Много се радвам за Радина и наистина се развълнувах, защото си мислех че ще си устискаме датичките, а и Ради наистина май нямаше признаци.
Честит син и на Дейзи! Радвам се че раждането е минало леко и че са присъствали цялото семейство!
След днешните новини няма какво да правя, освет да отида и да стегна багажа за болницата, за да съм готова... ooooh! Whistling

# 126
Честити бебнца на мамите Радина и Дейзи!!!
Момичета,аз снощи от 11ч. като си легнах до тази сутрин до 8ч.не съм мигнала.От 2ч.ме почнаха едни менструални болки и до ОО ходих 5-6пъти.....Ама в 5:51ч. корема започна да ме стяга на всеки 10мин. ooooh! ooooh! И си викам край днеска ще е.Обадих се към 7ч.на леля/тя е акешерка/ и каза да пия 1 спазмалгон-ако не ми мине да и се обадя.Няма,не минава-пак на 10мин ми се стяга корема.Отидох да ми пуснат запис-това били само подготвителни,ако били за раждане трябвало болката да е нетърпима и като станели на 5-6мин тогава да отивам  #Crazy #Crazy
И вика при първескините на всеки час-разкритие.....Било трудно само докато станело 5см.от там по-лесно било вече,докато разкритието станело 10см.Каза,че главата на бебо е вече неподвижна-слезнала хубаво долу и се ориентира към излизане  Praynig Praynig Praynig
И сега незнам,страх ме е да заспя вечер....
Досега съм спала-легнах в 10:30ч....
Дано до 2-3дни да родя,да си гушна бебка вече  Praynig Praynig Praynig

# 127
А4 пълна ти е кутията Wink - ще те питам тук!!! Къде в Токуда, на кой етаж заведе Ема на преглед в петък Hug

Дарка дали пък ти не си следващата Hug

# 128
Дарка, стискаме ти палчета!  Hug

# 129
Дарка я лягай да почиваш, а ако можеш и да поспиш, че ще ти трябват сили за раждането. И спокойно, ще ти стискаме палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 130
# 131
darka_jivko  Спи спокойно, няма да изтървеш раждането  Grinning

# 132
  • Варна
darka_jivko  Спи спокойно, няма да изтървеш раждането  Grinning

Peace не съм чула някоя мама да роди насън така че лягай си почивай колкото можеш и спокойно, няма къде да ходиш - ще родиш  Laughing
и на мен ми бяха казали че първите 4-5 см са най-болезнени....аз пък не ги усетих newsm78 напротив - след като ми мина епидуралната вече бях с 8-9см и тогава разбрах какво са контракции  Crazy затова сега мисля да не ползвам упойка...
вярно е че 2 часа си почиваш и усещаш контракциите като фалшиви, без болка, но така или иначе упойката "изветрява" около час преди самото раждане и последните се усещат Rolling Eyes

на мен ми е забранено да раждам до понеделник  Joy преди малко изпратих мъжа и Лора на село ,свекъра ги забърса. ще се връщат утре вечер и съм сама вкъщи  Whistling найден си взе ключовете за всеки случай ако се наложи да "изляза" до болницата  Joy

# 133
  • Canada
Дарка-Живко и аз стискам палци! Дано ти си следващата и дано мине бързо и леко раждането!!!
Момичета, ние заминаваме извън града (но наблизо!) на детски рожден ден!!! Малката пак ще е много щастлива!!! Wink Hug
Има ли някакви новин от Мама Диди - кърмят ли се? Въобще как са+ Че бях свикнала всеки ден да има инфо от нея...

# 134
  • Варна
момичета на Марулка и изтекоха водите в 13:00 часа, замина за болницата и чакаме новини  Mr. Green  
всички ме изпревариха както бързах уж  Joy карелия стяга ли ти вече под лъжичката  Wink

Общи условия

Активация на акаунт