Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 548
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Canada
Здравейте мами от сектата! Joy
Фелисити81, честит ти Калоян!!! Много ме изненада с онлайн включването - радвам се че звучиш добре! Да ти е жив и здрав синът и много да те радва! Hug
Честито бебче и на Дейзи!  bouquet
Новината за Марулка съвсем ме изуми! Стискам й палци - тя е много смела и съм сигурна че ще се справи прекрасно! Peace Вирджинити, права си че съвсем ме сви под лъжичката...
Стеф, по повод багажа за болницата, както казах по-рано бързо-бързо го стегнах като чух за Радина. Според мен не е много - 1 по-голяма торба или 2 по-малки. Сложила съм: 2 нощници, 1 чехли (другите ще съм ги обула), еднократни чаршафи - 5 бр, пакет лигнин, Стрепсилс (при секцио с пълна упойка е необходимо после), тоалетни принадлежности, хавлия, малък пакет памперси, вл.кърпички. Помпа сега не съм взела, защото така или иначе кърмата след секцио слиза горе-долу на 3-ия ден. Така че мъжо ще я донесе впоследствие. Мисля да добавя мин.вода и може би книжка или вестник. Сигурно ще прозвучи смешно, но предния път ми свърши работа да се разсейвам...
е-е-е докато успея да си публикувам и новината дойде! Честита дъщеричка на Марулка - много радост да носи на мама и тати и на кака си!!! Party Flutter Hug

# 181
Честито на Марулка![/size]

Валерия, всичко ще е наред с белия дроб, а това топче може да е просто някакво течение, ти нали скоро се лекува и се прочисти, едва ли е нещо опасно. Стига се шашка направо ме убиваш какви ги измисляш! Гледай наистина да се наспиш добре, че да се успокоиш, стискам палци това да стане.

И аз стягам багажа, та ми помагате. Аз пък взимам книжката за храненето за четиво  Joy

# 182
Честита принцеса на Марулка!!!
Да и е жива и здрава!!!
Да е мила, нежна и обичана!!!

# 183
Здравейте юлски мамчета! Ние бързахме, бързахме, но все пак си се родихме юли месец, макар и 17 дни преди термин. Стефче или Аманитка, моля пишете ни в списъка с родените бебчета. Бебе Антоний се роди на 1 юли в 8 и 20 с тегло 3,5 кг и ръст 51 см. Честито на всички мами, които вече гушкат бебче. На останалите: мъничко остана! Благодаря ви много. Без вас бременността ми нямаше да е същата.
 Hug   bouquet

# 184
Честито бебе на Марулка   bouquet

# 185
  • София
Хей, момичета страхотни сте!!!

Честита радост на Радина, Дейзи, Фелисити и Марулка! Да са ви живи и здрави малките съкровища и бързо възстановяване!

А4, мернах, че питаш за кърмата. На мен док. (с Ками преди 4 години) ми препоръча да пия един чай казва се Лактогонно средство. Продават го в аптеките. За този на Хип казват, че много се качкат килограми от него. Пробвай, поне със сигурност няма да ти навреди.

Прегръдки на всички!!!

Мама Барба, жив и здрав да ви е малкия Антоний и много да ви радва!!!

# 186
  • Видин
Честито на Марулка,Радина, Дейзи, Фелисити ! Не помня кого поздравих, та затова отначало  Embarassed
Много радости да ви донесат мъниците   bouquet
Карелия, за какво е този Стрепсилс?За да не те дразни от тръбата ли?Аз ще бъда с пълна упойка и  Sick
Абе я ми кажете как да преценя кой размер еднократни гащи да си купя  Rolling Eyes Бях решила да ползвам мои, обаче те са доста ниско и се падат точно на операцията.Предполагам, че тия "хартиените" са по-дълбоки  Rolling Eyes
Валерия, в 32г.с. дробчетата са развити, като най-добре е да излиза след 36-та когато вече са тотално развити.На теб термина ти е покрай моя май, така че би трябвало вече всичко да е развито  Hug Успокой се, защото само си вредиш  Peace
Ох мен така ме е яд, че няма интернет в болницата! Нашите живеят съвсем близо, но не мога да им хвана техния wireless  Tired Шантава работа.Предния път като бях в болницата много ме беше яд.Но пък мама ми донесе флашка със всичките странички, изписани докато ме нямаше  Laughing Та и сега може нещо подобно да се получи  Crazy
Медула, утре колко бебета ще имаме  Mr. Green
Фелисити, радвам се, че сте добре! Hug
Аз почти всичко съм приготвила за болницата ( и на мен ми се струва много багаж, ама уж е най-необходимото).Само ми остава да измия шишетата и да ги стерилизирам (може би Малчо това и чака Mr. Green като гледам днеска колко момичета покрай моя термин родиха).Купих си помпа- тип спринцовка, ще я взема дори и да не ми потрябва.
Мен вчера и днес цял ден ме боли едно такова менструално  Rolling Eyes и постоянно, но не силно. Tired
Айде спирам се  Blush
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.
Активирахте се, а  Joy
Нещо американците ни влияят с тоя техен празник  Crazy Crazy Crazy Мама Барба, честит син! Много радости да ви донесе Simple Smile

# 187
  • Видин
Малка корекция  Crazy
Днеска имаме само 3 бебета (Фелисити е за вчера), така че чакаме още едничко и Медула я правиме пророк номер 1  Joy

# 188
  • София
45 бебета!!! Не мога да им се нарадвам  Hug

# 189
Човек излиза за 4-5 часа на разходка и като се връща,какво да види-само хубави новини!  Peace
Хайде честито на новите мами-нека да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!  bouquet

# 190
Мама Барба, честито и на теб! Да сте живи, здрави и много да се обичате с малкото човече!

# 191
Първо да честитя на Фелисити, че нейния Калоян се реши да излезе Joy , да й е жив и здрав и много да я радваsmile3525
Сега ще се мъча да си спомня какво бях писала и да наваксам с четенето, защото тука сме в разгара на скаднал и някой любезно е изключил лаптопа.
Сиси, мерси  bouquet. За пъпа и аз бих се чудила между Монако и Кан, а за разхождането може да е от полза, преди да й хвърлиш пъпа Юлиана ще обиколи света Joy.
Сандра, честито легълце, аз не бих чакала таткото, веднага бих разопаковала и аз съм нетърпелива като теб и се вълнувам, все едно аз ще го ползвам, но пък и аз си ги сглобявам сама, така че съвсем не ми е нужен.
А, ма то и Марулка е тръгнала към раждането. Тя е с моят термин, поизпревари ме Grinning.
Стеф и аз това писах на Фелисити, че поне й се е решила дилемата. Joy
Е, браво, Дейзи, шапка ти свалям, ето така трябва да родим всички и да сме бодри и готови за купон.
Дарка, стискам палци.
Стрелче, може и да те пускат, моята приятелка я водеха, че е там, а само отиваше всяка сутрин за визитацията и за меренето на тоновете. За стерилизатор, аз днеска обиколих София, побеснявам и не мога да си намеря място тези месеци и си намерих Чикото- електрически, не ми се ще да съм зависима от микровълнвата.

Предполагах, че докато изчета, Марулка ще вземе да роди Joy. Честита ти Нева, много хубаво име, оня ден си мислех за това име, като се видях с дъщерята на Нева Кръстева- органиската. И твоята мома да има такава кариера newsm51.
ЕЕЕЕ„ още едно бебе, честито на мама Барба, да ти е жив и здрав и на теб smile3525

Оф, изморих се, утре ще се оплаквам и разкавам как мина погачата (няма да се оплаквам от нея). Сега ще видя дали ми оставиха ядене, като се прибрах изпаднах в няколко кризи, не е лесно да имаш мъж, който нищо да не може да прави и това, което прави да те побърква. След всичко днес имаше нахалството да ми каже, да му направя сандвичи, че бил много гладен, аз така бях полудяла, че му казах че ръцете съм си ги завряла отзад, където стоят и неговтие и не мога да му направя #Cussing out. Утре ще разказвам, че още ме друса нервата и съм много изморена.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:07 от Julsko bebe/ Драга

# 192
 Shocked #Crazy Ама с какви термини са тези стра-а-а-ашни днешни мами - да са им здрави дечицата   bouquet

Много сте изпълнителни вие, аз не пророкувах, а пожелах  Wink четири бебета в поста си от 4 сутринта Laughing Ама като сте такива послушни, ха сега родете едно момиче до края на деня. Grinning Hug

# 193
  • Canada
Мама Барба, честито бебче и на теб! Много хубаво име сте му избрали.. Да е жив и здрав малкия Антоний! Hug
Аманитке, Стрепсилса е необходим, защото при пълна упойка те интубират. Като излезеш после от упойката гърлото е раздразнено и ти се кашля, а това боли ужасно (както и смеха, кихането и т.н-) и за да не се налага да кашляш, смучеш стрепсилс или нещо подобно.
Аз ще ходя да си лягам момичета, че днес имахме много забавления с малката и се поизморих... Пък и утре пак сме на плаж ако не вали... Simple Smile

# 194
  • София
МАРУЛКА, браво живи и здрави да сте с Нева и скоро да сте вкъщи!
Мама Барба, и ти ни изненада - браво и на вас и много късмет!
Галето, ти ражда в МД, ако не се лъжа?! Blush Стеф ме подсети да питам - какво ти беше нужно за в болницата? Имаше ли топла вода? Crazy Кроя планове понеделник като ме приемат, да преговарям с доктора да ме пускат да си нощувам вкъщи, ама да видим...

Стрелче, аз бях на 12 етаж и там топла вода имаше, забележи - сутрин от към 6ч /или по-рано, но не съм пробвала/ и след това към 3-4ч. след обяд. По това време и къпят бебетата - сутрин към 7 и следобяд към 4. През останалото време водата е хладка ама не и топла, аз сутрин ставах специално за да се изкъпя и да си облея гърдите или да си направя компреси...мани. Ако ще се храниш там си вземи чаша /за чай сутрин/, лъжичка малка и голяма, вилица. Аз само закусвах от там, иначе друго не съм пробвала как е. От твоите лични принадлежности - течен сапун, останалите неща за баня /хавлия и т.н. / , тоал. хартия, сухи кърпички или салфетки аз много ползвах и за мен и бебето, самобръсначка не съм ползвала щото си отидох както подобава, дишащи лепенки ако си секцио си вземи поне 3, ако трябват повече отсреща в аптеката имат.  За бебето: памперси - 20 бр ако си секцио защото ще седи 24 при тях + мокри кърпички - после тези неща си ти ги дават, мъжа ти после може д ати донесе още. Там уж има режим за влизане - строго забранен, но постоянно се спотайваха по ъглите съпрузи нахлузили калцуни Mr. Green тоест затварят си очите защото все пак имаш нужда от туй онуй. Лепенка за пъпчето не искат, също не са искали и крем за дупето.Това се сещам в момента newsm78
А иначе за плановете да те пуснат вкъщи ако си за по-късна операция мисля, че може. аз бях сутринта първа в 9ч и ме вдигнаха от 6ч още за подготовка. Трябваше към 18ч да е последното ядене - лека храна като кисело мляко с бисквити Shocked и отт 18-22ч. само вода, след това нищо до сутринта. Аз си носех и слушалки за телефона да си слушам релаксираща музика  Crazy

Стеф, абе незнам как се случи.. просто съм отвеяна тотално  Joy
Фелисити,  ти направо ме изненадваш - толкова бързо да се включиш."Звучиш" добре, дано кърмата ти да дойде бързо и да продължавате напред. Бързо да минават болките  bouquet
Валерия, кураж за теб  bouquet
Емили, аз питах за Дейзи, останала съм с друго впечатление - нещо разказваше за МД как секцио родилите трябва да се грижат сами за бебетата... може само да е коментирала.
А4, може би трябва да стимулираш кърмата с чайове или течности, по-често цедене, но най-добре прегледай темите или звънни на консултант - има тел във темите в кърмаческия. Да не вземем да те обърксаме ние.  
Мерси за отговорите за врялата вода, за стерилизатора само вие знаете за сега, че ще ме направят за смях моите Joy

Общи условия

Активация на акаунт