Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 510
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бройте и нас за груповия риболов.Моя тръгва утре в 5 сутринта за Струма някъде.Хич и не му пречи,че има 10 дневно бебе в къщи.Аз и нищо не казвам ,де, за това.До обяд трябва да се прибере.
Това с цеденето и на мен не ми харесва.Давам и да суче от двете гърди по 15 мин.,а ако иска още ,пак на първата и там вече има нова кърма.До сега втора седмица нямам проблем,ако ми намалее ще започна да цедя,да се увеличи.Следя си температурата сутрин и вечер да няма изненада.

# 46
  • Видин
Санитам, наистина ли бебето е 62см? Shocked Да й е честита дъщеричката на Сърничката   bouquet Само радости да носи
А вие дано се разминете с АБ Praynig
А бебока не беше отбелязан, защото не знаехме за него

# 47
  • Canada
Честито бебче на Аманда!
Санитамм, сигурна ли си че бебчо на Сърничка е 62 см - много ми се вижда? Честито й бебче така или иначе!  bouquet
Стискам палци да се разминете с антибиотика за близначетата!

# 48
  • София
Честита рожба на Сърничка и бързо възстановянане!!!

62 см. - Санитамм, сигурна ли си???

# 49
Честити рожби на мамите Аманда и Сърничка!!!
Момичета,когато ти започнат на по-често контракцийте и идва време за раждане-бебоците ритат повече от нормалното или са по-кротки?
Аз днеска цял ден съм с леки контракцийки и бебка се отрепа да мърда-направо по едно време така ме заболя корема,че  ooooh! ooooh!

# 50
bon_toni линк за контракции е http://baby2see.com/contractions_timer.html , надявам се да не съм закъсняла много с информацията Simple Smile

Честито на всички съфорумки с новоредени бебенца Simple Smile

За риболова, ние не сме риболовци, но с удоволствие бихме дошли на риба за компания и разнообразие Simple Smile))

Момичета, вие как сте със сънищата, аз от 1-2 седмица много сънувам и то се бебето - то не е раждане, кърмене ... и всеки път бебето изглежда по различен начин Simple Smile

# 51
ЧЕСТИТ БЕБОК НА СЪРНИЧКАТА! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ! А тя е мама герой с тези размери. Но може да има грешка в сантиметрите.
Аз в стаята бях с едно момиче, чието бебе се беше родило 4650 /скецио/, но сантиметрите бяха около 50.

# 52
Иначе доста се впечатлих от разказа на Миме-то за Тина Киркова за коластрата и кърмата - чак не мога да повярвам. Хубаво е, че наистина мислят за бебетата, т.к. да им дават най-хубавата храна. А щом inedica потвърждава за още една болница - супер, това може само да ни радва. Аз като раждах никой не залагаше на кърмата, бутаха т.нар. добавка (АМ) с едни шишета с биберони, от които и аз можех да се задавя сигурно - толкова големи бяха дупките им  Sad И като се прибрахме вкъщи детето не иска да суче, е как ще иска....
Да, не случайно искам да раждам отново в Добрич, заради неонатолозите. Лично бях свидетел как храниха детето ми с изцедена кърма в продължение на 50 минути само и само да не му налеят млякото със сонда в стомахчето, за да станем независими от тях и да се насочим към дома.  Peace  Мнооооооого съм им задължена! Страхотни жени! И не случайно. Шефката д-р Александорова е просто №1. Няма толкова човечна жена!
Та отказах всички предложения и препоръки за раждане в Балчик, Варна или родната София при познати и непознати, само заради тези хора, които ще поемат бъдещото ми дете.   bouquet

Честито на Сърничка! Да е живо и здраво бебечето!
Сигурно е грешка за см. Ако е 62см щеше да е над 4 кг си мисля?!  newsm78

linet102, благодарим за линка. Peace
Малиииии, по него аз в сряда съм си била за болница направо. 2 часа силни контракции през 5 минути...... ама си ми се размина.

Аз пък с това висене на компютъра сънувах, че не съм бременна, но носех един компютър отпред пред корема си и така ми тежеше.......  Joy
Ама утре ще взема да изведа дзверчето на дълга разходка, болни не-болни, че ходене му е "майката", със седене няма да родя скоро.  Tired

# 53
Честито бебче Сърничката, да ти е живо и здраво малкото сладурче!

Честито и на Аманда! Много здраве и късмет за новото човече!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 23:31 от Jillian

# 54
  • Варна
Честити бебчета на Аманда и Сърничката!

Аз преди малко се върнах от много приятна разходка, хапка и пийка на плажа. Много се зарадвах, че вече са изкарали корабчето на трета буна!

Дарка, по-спокойно, не знам дали бебето би трябвало да мърда повече или по-малко, но като дойде момента няма как да го пропуснеш.
В тази връзка, аз продължавам да нямам абсолютно никакви признаци, надявам се да си изчакам спокойно датата.

Малко ме тормози въпроса с упойката, мамите, които бяхте със секцио, бихте ли споделили с какъв вид упойка бяхте и как ви се отрази?

Аз не сънувам много напоследък, само оня ден сънувах супер странен сън с една бивша изгора  Crazy

Ние не сме фенове на риболова, но пък сме запалени планинари. Все пак ми се струва, че рибарите сте в по-привилегировано положение, защото можете да ходите и докато бебето е по-малко, то ще си спи и толкоз, докато на поход в планината не знам кога най-рано ще се наема да помъкна бебе...

# 55
inedica– дали наистина ходенето помага за раждането и ако ходя повече, дали ще родя по-скоро ? Термина ми е след 9 дни и вече нямам търпение (както всички останали де)

# 56
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА САРНИЧКА МНОГО РАДОСТИ ДА ИМ НОСИ smile3525
Според мен вместо 52,Санитам е писала 62см....
Джиджи -и сега сама ли си гледаш малката принцесА?Браво на теб Hug.Аз за това казвам най добре по надалеч от свекър и свекърва въобще близки.С мойте нямам никакъв проблем, но съм свикнала свободно и не обичам да се съобразявам с никой.Най вече обичаме полуголи да се разкарваме в нас, с мъжо, а ако имаме гости няма как да стане  Mr. Green.Абе друго си е Wink

# 57
Мамбина, хайде честито и тука, да е жив и здрав малкия Руен
Да кажа и аз, че тука мнения бол и всеки си задълбочава вниманието по теми, които му харесват. Аз също не съм съгласна с някои мнения, но всеки има право да мисли каквото си иска, аз се вглъбявам в това, което е по моя мироглед.
Хахахахаха, Стеф, големи приключения било това да си вестител smile3532
А на Деянова честит й син и бързо възстановяване smile3525
Както прогнозирах, почнали сте нова тема.
eho82, аз лично не давам и копче да ми се каже за името на детето, искам всеки път като й кажа името да ме радва, а не да се сещам за това, че ми е било наложено и не съм го искала. Слава богу от двете страни са ни казали да си я кръщаваме както искаме, защото си е наше дете, разбира се изключвам свекъра, но него съм го коментирала милиони пъти и по- точно неговата простотия, така че исканията му са ми вятър покрай ушите Laughing.
Аманда, честито ти момченце, много да ви радва и поздравления, че сподели това с нас  smile3525, включвай се по- често.
Лелееее, Санита, да не бъркаш нещо 62 см. ???? Shocked
Честито и на мама Сърничка, да и е живо и дзраво голямото бебче newsm51
Ох, много сте писали, уморих се, изчетох всичко, но вече искам да легна пред тв- то. Днеска цял ден ме глези една приятелка, напред назад с колата на доктор, по магазините, нахрани ме, изглади ми едина купчина с дрехи на малката за нула време, изобщо пълно обслужване. Хиляди благодарности от мен newsm51. Да ви разсмея всеки път минавам през една сграда и все се чудя каква е, ама нали съм си блейка все забравям да се зачете и днеска тя погледна, че било НОИ. Голям съм идиот, все си казвам, че ще видя къде се намира, та да си взема този ПУК, ама все забравям, а аз всеки път като отивам на лекър съм минавала от там. Днеса затвориха под носа ни, а разбира се ми беше последния преглед Joy. Това разбира се, защото ме предредиха някакви познати на лекарката и чакахме час и десет минути Close. Бебето е вече 3 500, няма индикации да се ражда следващите 10 дни или две седмици, каза, че ще качи още поне 500 гр. до края Crazy, дано излезе лесно, вче няма да й викам пришълеца и хипопотамчето, може и слончето Joy. Питах дали може да влезе моята  ппирятелка и да гледа после на видеозона и тя ма разбира се, казах, че ми е братовчедка и тя излиза и ме ппита как изглежда и аз й каззвам с червена рокля и тя се връща и ми вика, ма тя леля ти е с кафяво бе, не с червено и гледам влиза някаква леличка друга и аз гледам опулено и викам, ма това не  тя, та мацката от регфистратурата й каза, че била в тоалетната, та дойде и гледа, ама така сме се смяли, голям майтап.

# 58
Честито на всички нови мами и техните бебоци!

# 59
  • варненка от София
Честита рожбичка на Сърничка, с много здраве и късмет да е дарена!

За рибарите и аз имам един вкъщи с такава диагноза, та бройте и него.

Аз днес съм разбита, уморява ме въздуха, но пазара в Метро тотално ме сломи и се сдобих с един симпатични контракции.

Ехо, детенце се оказа на третия ден зле с адаптацията, много рев, много истерии, тотален ад. Вчера като се прибрах и аз се спуках от рев, щото не съм я виждала в такава истерия. Дано да премине. Днес е повяхнала, повръща ми веднъж, не зная какво става. Побърквам се да я мисла, вдигам кръвното, започвам за бебето да се тормозя, омагьосан кръг. Tired

За режима на кърмене след кърмаческия си стаж се убедих, че на поискване е истината. Бебето не суче на 20 минути, поне в момента когато вече се регулират нещата. Напълно не подкрепям храненето под режим, защото на практика ние самите не го правим така, да не говорим какво остава за едно мъниче. Първият път кърмех под час, строго, с хронометър, щото трябвало видиш ли по 20 минути да суче от едната и 20 от другата гърда. Ами аз се нахранвам по-бързо от мъж ми, трябва ли да вися на масата и да тъпча още, щото трябва да ям 20 минути да речем. Да не говорим за нощното наливане с вода, наливането със захарна вода, което симулира хранене,а дефакто никаква работа не върши. Хайде като съм гладна да хапна една чаша с вода и да съм дива и щастлива после, е няма а стане. Та сега, такива експерименти с детето си няма да правя живот и здраве. Убедих се, че на първото си дете човек се учи и греши.

Не мога да не пратя цялата си позитивна енергия и най-топли чувства към Медула, радваш ме да знаеш! Същата топлина тая и към Лотос. Три деца си звучи гордо, но на мен май не ми стиска, а и апартаментът ни не го позволява  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт