Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
-
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Оптималният режим на кърмене включва установяване на редовен график за хранене и почивка за храносмилането на бебето. Този график позволява на бебето да получи пълноценен сън, да се разпредели времето на майката и да се осигури подходяща подготовка между храненията. Предимствата включват улеснено кърмене за майката, възможност за планиране от страна на майката и по-добро усвояване на храната от бебето.
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са размерите на бебето на Sarnichkat?
-
Какви са мненията за кърменето и режима на хранене на бебетата?
За мен предимството на спиналната е, че си в съзнание и чуваш как бебето ти изплаква. Освен това при пълната те интубират, а след това не е приятно усещането.
Странното е, че за 9 месеца, нито веднъж не сънувах, че раждам или пък самото бебето
-толкова грешки допуснах с Йоан в началото и това хранене под час беше една от тях
.Добре,че се осъзнах навреме-хранех си го,когато той ми подсказваше,че е гладен!
и аз не мога да дочакам този момент, но имам още около 2 седмици. 
, но има и такива....
.Дано малката принцеса да вземе на тате очите, да не се стига до лещи
-дано

Не знам дали съм само аз, но ми уморява очите. Иначе благодаря както винаги за компетентните съвети
хем си знам че не трябва да заспивам с мокра коса....

дано да го пресека че хич не ми се мисли как ще кашлям в девети месец...аз едва дишам.. а може да заразя и детето
да не говорим че не е точно сега момента да се разболявам предродилно
)