Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 533
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Ехааа днес е денят на изненадите, може да го включим в класацията после.
Успех на Марулка, дано мине леко и бързо.
И момичета моля ви спрете се вече, ако още някой ме изпревари ще се разправяме лично  Naughty Joy Аз отивам малко на разходка по съвет на докторката и дано се сети моята девойка, че вече трябва да излиза.

# 136
момичета на Марулка и изтекоха водите в 13:00 часа, замина за болницата и чакаме новини  Mr. Green  
всички ме изпревариха както бързах уж  Joy карелия стяга ли ти вече под лъжичката  Wink

Аууууууууу момичета, една по една се изстрелваме........
Стискам палци на Марулка!!!  Praynig

Аз щото леко се панирах.......мамчетата чакащи второ - ще чакате ли болезнените контракции за да тръгнете към болницата? Особено ако тя е на поне 40 мин от вас.  newsm78

# 137
  • Варна
beru6ka давай да се хващаме двете и да раздаваме правосъдие!
ред трябва да има в тая държава! какво сте се запререждали?! бебета ще има за всички Mr. Green

inedica на мен доктора ми каза ако ми падне тапа или води изтекат - веднага да се изстрелвам към болницата!
иначе ако е като миналия път само с контракции да тръгна не знам...предполагам че като усетя на къде отиват нещата пак ще хукна веднага,колкото може в това състояние де Laughing ...нали съм си с разкритие, предполагам че по-бързо ще стане Crazy

# 138
  • Кърджали
Да се включа в новините за още едно появило се на бял свят бебе.Julsko bebe ме помоли да предам че Felicity81 е родила сина си Калоян, малкият мъж е добре, тежи 3900 гз и е голям цели 51 см. Довечера ще има повече подробности...
Да е жив издрав малкият Калоян и да носи много щастие ма мама !

# 139
  • Варна
аййдеееее днес в дъжда направо по вода ни тръгна  Mr. Green
честито на Felicity81 ! да са живи и здрави с малкия адаш    bouquet

# 140
Малеее...нямам думи, направо сте се оляли да раждате Crazy Grinning

Честито бебче на Фелисити, реши й се дилемата явно Grinning Чудесни мерки за чудесно бебе  bouquet

На Марулка силно стискам палци Praynig
Сандра - честито легълце, много е сладко. В тези цветове ли го взехте?
Дарка - палци и за теб, мила, кураж, скоро ще гушкаш бебчето си Hug

Аз се спекох да не ме изненада беб по-рано, та започвам последните довършителни работи по вкъщи Embarassed

# 141
  • Кърджали
Стеф, да в тези цветове е.... Всъщност струва ми се че синьото е по - бледо...Принципно имах мерак за тези комбинираните, ама цената ме отказа набързо в този момент.А това като го видях след това друго не харесах... Лично аз обичам много синия цвят... Няма как да го снимам защото нямаме фотоапарат пък и си стои в кашона. За инат на мерака ми  и таткото тази вечер ще се прибере късно и сглобяването ще остане за някой друг ден.
Стискам палци и на марулка за леко раждане!

# 142
 Shocked

Какво става днес? Изненада след изненада!

Честито на Фелисити!   bouquet

И силно стиснати палци за МарулкаPraynig

Започнах лееко да изпадам в паника.  Crazy

# 143
Марулка - леко раждане Simple Smile
Фелисити - честито, много се радвам и се надявам синът ти да ти донесе много радост.

А някой знае ли как е родила Фелисити, тя се чудеше, ако мине термина какво ще прави, а ето че бебо си знае работата Simple Smile

# 144
Не мога да смогна да честитя всички нови бебета! Да са живи и здрави всичките!
А аз още съм си тук 2в1.

# 145
За два часа ви изпуснах от поглед и ето че нови изненади Party - определено може да запишем 4-ти юли като ден на изненадите!!!

ЧЕСТИТО БЕБЕ КАЛОЯН НА ФЕЛИСИТИ!!!!   bouquet  Как ли е родила наистина??

Сега се сетих, че моят термин беше днес Mr. Green Party

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:42 от djidjito

# 146
  • София
Честито на Фелисити newsm30
Успех и на Марулка Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Благодаря на linet102  за калкулатора за контракции  bouquet
Аз вчера за малко да тръгна за болницата ,ама господина се успокои.Та сега и аз съм в очакване както казва баща му на полусъединител съм LaughingНямам търпение вече да се ражда да го гушна , а и да не вземете всички да се преместите в Родени 2009 пък аз още да съм 2в1.Така както се е започнало с бебевалежа нищо чудно ,ако си изкарам до термина....Абе да сме живи и здрави  пък всичко друго ще се нареди.
Приятен следобяд момичета ние започваме с почистването newsm28 1ironing wash hang newsm79

# 147
Момченцето на Дейзи се казва Мирослав. Родила е нормално, няма нито един шев, утре даже ще я пуснат да гласува. Пише, че си е взела душче и е готова за купони. Поздравява всички.

Не питах в коя болница е само..
Сега ще ви чета назад и ще гледам пак де се включа.

# 148
  • София
Честито на Фелисити. Тя милата се чудеше кога ще е - ето днес е добър ден.
Емили се покри, да не ме изпревариш ей. С мене плътно.
Аз днес посрещнах бабата. Стовари ми един куп дрешки за пране, че не искала да ги пере там, защото с тия сушилни нямало да ги види слънце. Изненада ме с шезлонг - аз бях решила да не купувам и да мина със столчето за кола, което между другото се монтира и на количката, но много й харесало и го домъкна. Друго полезно нещо , без което не можели тамошните майки е един подвижен повивалник. Сгъва се в чанта и се мъкне навсякъде. И третото е ето това - също много се ползвало
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383803&pid=13329692

# 149
Честито на Фелисити!

Днес е супер ден, с всяко влизане се изненадвам супер приятно!

marulka -  стискам палци  newsm10 fingerscrossed
Дарка -  и за теб имам още едни стиснати  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт