Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
-
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Оптималният режим на кърмене включва установяване на редовен график за хранене и почивка за храносмилането на бебето. Този график позволява на бебето да получи пълноценен сън, да се разпредели времето на майката и да се осигури подходяща подготовка между храненията. Предимствата включват улеснено кърмене за майката, възможност за планиране от страна на майката и по-добро усвояване на храната от бебето.
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са размерите на бебето на Sarnichkat?
-
Какви са мненията за кърменето и режима на хранене на бебетата?
като главен оракул та да знаем да опаковаме ли вече багажите. 

Някой спомена, че ако не е отваряна кутията с помпата - си е стерилна. Чудя се дали да я стерилизирам за родилното?! Там ще цедя по-скоро за стимулация, мисля. А иначе как да се съхрани - стерилни пликове да търся от аптека, може би.
Това за варианта да ме пускат вечер, е защото нямам представа колко време ще лежа 

.Аз вече наистина нямам търпение, ужасно е да се чака след минал термин, макар и само ден, достатъчно е чакането преди това.
Но какво да се прави, нямме избор, аз ще изчакам още малко , може би най-много 10 дни и ще поискам да ми го предизвикат.Благородно завиждам на мамите гушнали вече своите бебчета 
, всичко да мине бързо и безболезнено.Много е интересно това че през деня мамите си пишат тук, нямат никакви признаци и на другият ден вече са с бебета
.
каза че е много доволна и се чувства добре
Дано мъничката да ми е послушна и да не бърза да излиза, че чакам таткото вече понеделник да се мятаме с покупките...