Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 523
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Julsko bebe/ Драга не ме се нирвирай! За някой мъже е по-лесно да казват, че не могат (но не винаги е истина).

# 196
medula дай поне тридневна прогноза  hahaha bowuu  като главен оракул та да знаем да опаковаме ли вече багажите.
Като прочетох за Марулката и отидох да прегледам сакчето, че аз по нея се ориентирах Flutter
Пък сега ... трябва да набележа друг ориентир. А и при мен нещата се развиват мълниеносно принципно.
Ще ми се утре да посрещна момчетата и тогава да се запътвам да се раждаме, от друга страна пък беше добре да ги посрещнем вече с брат им  Heart Eyes
лекинко ме стегна шапката  Crazy Flutter

# 197
  • Кърджали
Честита дъщеричка на Марулка! Мама Барба да ти е живо и здраво синчето.

# 198
Lennyh, на едно мнение сме явно. Peace Някой спомена, че ако не е отваряна кутията с помпата - си е стерилна. Чудя се дали да я стерилизирам за родилното?! Там ще цедя по-скоро за стимулация, мисля. А иначе как да се съхрани - стерилни пликове да търся от аптека, може би. Rolling Eyes

Гале, тенкс за инфото.  Hug Това за варианта да ме пускат вечер, е защото нямам представа колко време ще лежа преди да родя. Хоспитализират ме, но раждането не е планирано все още. Продължавам да храня надежди, че има поне минимален шанс да родя нормално и не сме коментирали дата за секцио с доктора. Относно топлата вода - тук съвсем ме хвърли в шах Shocked - щом на въпросният вип етаж е само в определени часови интервали, то представям си на останалите как ще е. ooooh!

Честита дъщеричка на Марулка!   bouquet

# 199
strelche® така и така помпата ще ти трябва след като родиш. Аз лично ще я оставя тук и ще инструктирам мъжът ми да ги стерилизира, заедно с едно шишенце и със силиконовите зърна.
Не бих рискувала без стерилизация да я ползвам. Има доколкото знам и някакви течности за стерилизиране или таблетки - виж дали ще откриеш такива, че предвид условията в болниците .... ooooh!

# 200
Честити бебенца на Марулка и на мама Барба!

# 201
strelche® - ето това имам предвид, предполагам че като за в болницата ще ти вършат работа, дори се замислям и аз дали да не взема едни за всеки случай.
Таблетки за студено стерилизиране

още едни

# 202
  • USA
Пак много бебчета, страхотно.
Чeстито на Felicity81,Радина,дейзи$,марулка_с,Сърничка,мама Барба да са ви живи и здрави, и много да ви радват, а на вас бързо възстановяване.
инкс, с теб май ще преносваме  Tired.Аз вече наистина нямам търпение, ужасно е да се чака след минал термин, макар и само ден, достатъчно е чакането преди това. NaughtyНо какво да се прави, нямме избор, аз ще изчакам още малко , може би най-много 10 дни и ще поискам да ми го предизвикат.Благородно завиждам на мамите гушнали вече своите бебчета  babyPeace Hug.
Стискам палци и на следващите Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed, всичко да мине бързо и безболезнено.Много е интересно това че през деня мамите си пишат тук, нямат никакви признаци и на другият ден вече са с бебета Thinking.
Emily, благодаря ти за пожеланието, но май няма да е днес, нямам никакви признаци, както вървя имам чувството че мога да изкарам 12 месечна бременност. 
Hug Hug Hug

# 203
maimun77 каква е практиката при вас зад океана, колко дни след термин ти предизвикват раждане?
Сестра ми си преноси седмица и нещо и чак тогава я привикаха да и предизвикват раждане - и тя верно се готвеше да кара 1 година бременност като китовете  Simple Smile
Силно се надявам да не чакам до термин изобщо не ме свърта вече  Embarassed

# 204
  • Варна
аз съм един лош щъркел  Embarassed добре че има колежки на линия готови да съдействат  Mr. Green
Юле  Hug
Марулчето се обади, ама аз бях на плажа със сестра ми на цаца и бира Blush
малко подробности:
родила е нормално, с епидурална упойка, малката Нева е излязла още с първия напън, без нито един шев за радост на мама Марулка Sunglasses каза че е много доволна и се чувства добре  Hug
и ме чакали с Радина в болницата - да не се мотам ами да ходя да раждам Mr. Green

# 205
Ааааа Virginity никъде няма да ходиш. Нали се разбрахме, че ред трябва да има тука  Naughty
А пък ако знаеш какво прочетох вместо цаца  Embarassed и 5 минути се чудех какво си правила. То покрай тия теми за кърмене навсякъде взеха цици да ми се привиждат  Joy

# 206
  • USA
Lennyh , ами те вече ме питаха дали искам да ми го предизвикат,но им казах че засега съм ок.по принцип аз съм човекът които решава, поне тук е така.
А пък ако знаеш какво прочетох вместо цаца  Embarassed и 5 минути се чудех какво си правила. То покрай тия теми за кърмене навсякъде взеха цици да ми се привиждат  Joy
Много ме разсмя.  Joy

# 207
  • Варна
Еха, още бебчета Simple Smile Simple Smile Честито на Фелисити, Марулка и Мама Барба!
Фелисити, браво на теб, че имаш сили за форума толкова скоро!
Вержи, знаеш ли дали в Майчин дом има интернет, да си осигуря лаптоп за всеки случай Simple Smile

Момичета, ако ви кажа, че още абсолютно нищичко нямам приготвено нито за болницата, нито за бебка... Само креватчето стои неразопаковано и количката разглобена на парчета и неизпрана.... Направо не мога да повярвам как може да стоя спокойно при тия обстоятелства...  newsm78 Дано мъничката да ми е послушна и да не бърза да излиза, че чакам таткото вече понеделник да се мятаме с покупките...

# 208
Марулче, честита да ви е втората принцеска с прекрасното име Нева!   bouquet Здраве и късмет в живота й пожелавам! Браво, че всичко е минало като по вода!
mama Barba, честито момченце!!   bouquet
Фелисити, радвам се да те "видя"! Hug Важен е крайният резултат! Помоли да започнете да слагате бебчо вече на гърда.
Стеф, само да напомня към нещата за болницата и подплънки за кърмачки (или колектори), че си подгизваш и сутиен, зарядни за телефон, фотоапарат.. макар че съм сигурна, че си ги приготвила.  Hug Аз хавлии, нощници, чехли не съм носила, там си има, взех си джапанки - ползвах ги за къпане, връхната дреха също, вода на мен постоянно ми даваха от болницата (също и кутии сок, но не съм го пила), предполагам и на теб. На таткото ЕГН-то трябва да знаеш.
А4, Стеф и Галето правилно са ти казали - прочети, за да откриеш точно това, което те притеснява, че аз пак не мога да разбера точно въпроса ти. Също може да се обадиш на консултант, могат да дойдат и направо у вас. Имай предвид, че бебето винаги изсуква повече от помпата и то е най-добрия стимулатор, слагай по-често на гърда. Купи си лактогонен чай, яж овесени ядки, сурови ядки..
Емили, стискам ти много силно палци! Hug
Валерия, струва ми се, че наближава твоя миг, сигурна съм, че всичко ще е наред, опитай да се успокоиш и ще ти е по-лесно!
karelia79, не съм съгласна, че кърмата след секцио слиза по-бавно! При мен поисках да започнем да слагаме Влади на гърдата сутринта на следващия ден - точно 24 след операцията! Така цял ден и от първата капка коластра вече през нощта сучеше доста. Съветвам всички, които имат възможност да помолят за това, имате право, без значение секцио или не, защото обикновено се чака до пръсване на гърдите, съответно цедене, хвърляне на безценната коластра (за съжаление не във всяка болница се съгласяват да я дават на бебето, даже и не стерилизират помпите, шишетата)! Определено това може да се избегне и всичко да стане естествено, както едно време е било - без адаптирано, без вода със захар, бебето може да изчака и само постепенно да "извика" и регулира количеството кърма, която му е необходима.
Аманитка, предполагам за теб М-размер гащи, но може и Л, на мен в магазинаа ми ги отвориха и така прецених - на Бебе Комфорт, около 6 лв. май бяха.
Гале, да, нормално е и първото раждане на Дейзи, просто е било продължително, а веднага след това е останала сама с бебето и го е обгрижвала, това й е било тежичко. Много е сладка Цвети на лентичката ти. Heart Eyes
Стрелче, аз не разбрах - кога точно ще те хоспитализират?
Lennyh, таблетките за студена стерилизация напоследък ги отричат, че оставала химия и миризма по нещата, но предполагам за 1-2 пъти няма да е проблем.
Маймунче, дано не се наложи предизвикване, а бебчето скоро само да реши, че е време да се срещнете най-после. Wink
beru6ka, и аз така прочетох. Simple Smile Ама не е лошо и цица, и бира. Simple Smile
Стерилизатор аз още не съм купувала, имах преди за МВ, но го подарих, определено обаче електрически е по-добър. Биберон залъгалка не ползваме, вода не пием, така че ежедневно не ми трябва. Мисълта ми е, че може да изчакатее с тази покупка. Стерилизирах досега само контейнерчетата за кърма и частиите на помпата - в тенджера за 3 мин. Сега мисля да купя и стерилни контейнерчета за урина по 100 мл. от аптеката и в тях също да замразявам, били много удобни, практични, а и евтини, ще пробвам и в стъклени бурканчета.
Лека нощ! Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 23:45 от Сиси ♥♥

# 209
Честито  на Марулка! Да е жива и здрава малката Нева! На мама - бързо възстановяване!   bouquet

Мама Барба, честито и на теб!   bouquet

Валерия, не се притеснявай за дробчетата. Би трябвало вече да са напълно развити. Опитай се да се успокоиш. Силни прегръдки от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт