Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
-
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Оптималният режим на кърмене включва установяване на редовен график за хранене и почивка за храносмилането на бебето. Този график позволява на бебето да получи пълноценен сън, да се разпредели времето на майката и да се осигури подходяща подготовка между храненията. Предимствата включват улеснено кърмене за майката, възможност за планиране от страна на майката и по-добро усвояване на храната от бебето.
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са размерите на бебето на Sarnichkat?
-
Какви са мненията за кърменето и режима на хранене на бебетата?
))) 
Почерпете се за негово здраве
. Пожелавам ви много щастие.

Относно гащите - аз си взех най-големия номер, но защото реално съм си за него
А помпата изглежда супер яка, онзи ден си я получих - само дето не съм я отваряла още 
Първо - време си е за раждане вече. Второ - дробчетата са ок. Трето - не е нужно да се правиш на герой, а си искай епидурална, в крайна сметка какво значение, нали е важното да мине добре раждането, медал никой няма да ти даде за това, че си се мъчила или че си изпаднала в ужас още преди да е започнал родовият процес
Мъжа ми се хили като ряпа и вика - да не вземеш да ми родиш сега тука на дивана
, че ако не съм познала, само дето ще медитирате излишно върху багажа..

е, лекичко се закашлям от време на време, но страшното мина
да вземе да ме поразръчка малко, белким на дребния му стане неудобно и да излезе