Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 514
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Еййй Сиси гениална си, това с контейнерчетата е велика идея. Аз оня ден си купувах едно такова (по предназначение ми трябваше  Mr. Green) и струваше 40 ст. Направо перфектно. Благодаря за идеята, никога не бих се сетила   bouquet

# 211
Честито на Марулка!
Благодаря Ви за отговорите за кърмата.
Джиджито-да,можеш да избираш при кого-все пак те всички са изключителни специалисти и хора.Не дай Боже вече ако нешо те питеснява по-конкретно можеш да селектираш най-правилния лекар/имат си и по-тесни специализации/
Прегледът е безплатен-напиши си въпросите предварително-ще ти кажа на мен какво ми казаха-изписаха ни от 20 ден Витамин Д по 1 капка дневно/изписвали на всички бебета;изписаха ни и капки за очите,защото имаме гурелчета;теглиха ни-дискутирахме кърмаческия режим-носи си лист с последните дни как се е хранила малката и ориентировъчно по колко памперса наакани и напишани сте имали;преслушване;дискусия за следващата ваксина-дали ще я правиш при тях или при Педито на детето-питай дали се плаща ако е при тях.

# 212
Честито на Марулка и Мама Барба!
Марулка много хубаво име - Нева -почти ми е адашка Simple Smile)))
Днес е голям ден Simple Smile Ем американски празник, пък нашата темичка не е спряла да празнува днес Wink

strelche® - за помпата доколкото знам в МД, нямат микровълнова или стерилизатор. Аз ще кажа след като родя да ми я донесат стерилизирана. А докато сме в МД няма да съхраняваме кърма, само се цеди за стимулация, макар че да изхвърляш такава скъпоценна течност не е работа.
Юлско бебе - не се нервирай, бебето усеща всичко. И кажи на мъжа ти, че бебето чува и ще му се смее, че не може 2 филии да си намаже Simple Smile
Сиси  - много добра идея за контейнерчетата
Искам и аз да родя утре, защото дата изглежда много добре 05.07.09 Simple Smile Вижте как са се наредили поредни нечетни числа, мисля че бебетата родени утре ще са големи късметлии Simple Smile

# 213
Берушка, не съм аз откривателя, тук във Форума го прочетох. Wink Че аз купих 3 контейнерчета за 19 лв., ама две вече напълних, а не знам кога ще ми се наложи и ще се изпразнят, а искам още да съхраня да има.
Четох, че изпозлват и обикновени пластмасови чаши, но стерилните контейнерчета ми се виждат по-удачни и като милилитри са ок! За дълбоко замръзяване било най-добре стъклото.. При Бу, а и в Кърмаческия има много полезно инфо за съхраняването, замразването и т.н. Аз с Юлиана не съм замразявала много, само към края на кърменето иизпозлвах кърмата при захранването, но сега се светнах, че не искам да сме като гербови марки. Simple Smile

linet102, както подозирах - жалко е, че ще трябва да се хвърля кърмата! Ако не се разбереш да слагате бебето от самото начало, ми хрумва, че може да си носиш стерлилизирана помпа и изцедената кърма мъжа ти да я прибере вкъщи като идва - може да стои 12 часа на стайна температура!

# 214
  • Видин
Здравейте пак! Моето мъжле от преди 1 мин вече има рожден ден.Става на 33 години  Party Почерпете се за негово здраве  Hug Няма да пускам картинки  Laughing

# 215
Аманита да ти е жив и здрав-щом има теб значи е с късмет!
За гащите-смело взимай най-големият номер.

# 216
  • Бургас
Аманита, да ти е жив и здрав! Супер възраст - Христова. Тъкмо скоро ще му направиш възможно  най - ценния подарък   ylinfant. Пожелавам ви много щастие.

# 217
Я да драсна някой ред и аз, че не се знае, може да изчезна ненадейно Crazy

Зори - да ти е жив и здрав мъжа и много много да те слуша Hug Отново си благородна душа, съзтрадателна, та не пускаш картинки Flutter Относно гащите - аз си взех най-големия номер, но защото реално съм си за него Crazy Вземи си номер, който ти става и с нормални гащи, в смисъл - все едно купуваш нормални.
Сиси - добавих и споменатите от тен фотоапарат и зарядно, че и резервен телефон, (щото новип ми китайски се зарежда засега само от лаптоп, а аз няма да взимам с мен). А идеята за шишенцата за стерилна урина е наистина супер, никога не би ми дошло на акъла Crazy Аз исках заедно с помпата Медела да поръчам и бурканчетата Медела, ама реших да не бързам засега...и сигурно няма и да ги поръчам. Все ми се иска нещо стъклено да взема Thinking А помпата изглежда супер яка, онзи ден си я получих - само дето не съм я отваряла още Blush
Валерия - душичка мила, какъв е този стрес...защо Grinning Първо - време си е за раждане вече. Второ - дробчетата са ок. Трето - не е нужно да се правиш на герой, а си искай епидурална, в крайна сметка какво значение, нали е важното да мине добре раждането, медал никой няма да ти даде за това, че си се мъчила или че си изпаднала в ужас още преди да е започнал родовият процес Hug Горе главата, ще видиш че всичко ще мине супер, а и си в ръцете на Паскалева - какво по-хубаво от това? Hug
Маймун - то верно преносваш вече, сега ти погледнах лентичката - спокойно, виж как тук се ражда ненадейно, без предварителни предупреждения - така че чакай включване всеки момент Grinning

Аз снощи такава контракция преживях, че само ме успокояваше мисълта, че събрах багажа (нищо, че се оказа, че нямам подходяща големина чанта, или са много големи куфари, или малки чанти, та днес май ще се купува) Tired Мъжа ми се хили като ряпа и вика - да не вземеш да ми родиш сега тука на дивана Crazy Викам му - да..то ако ставаше тъй лесно..да не съм коте Crazy И недей се смя, щото както се смееш, и ще хукнем към болницата като на майтап Laughing

Мама Барба - това се казва изненада! Да ви е честит малкия Тони, да ви радва, а вие да го слушкате Grinning Чудесно ме изненада, браво на теб, радвам се че сте добре. Пожелавама ти да се гледкате лесно Hug

Марулче - браво на теб, без нито един шев си е направо постижение, радвам се че всичко е минало леко и бързо, ти си знаеше, че малата ще се пръкне по-рано като кака си Grinning Целувки и на двете, бързичко да ви изписват Hug

# 218
  • Варна
още морски бебета !!!!!!!аз ви казвам че тука заваля един дъжд и ни тръгна по вода  Mr. Green

ЛЮЛИЯ РОДИ МОМЧЕНЦЕ!!!! 3150гр 50см Константин
току що получих смс-а  Party
да са живи и здрави   bouquet

вчера беше щъркел,днес роди! ако следваме логиката утре чакайте новини от мене  Joy

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 06:48 от Virginity

# 219
Честито на Люлия! Да е жив и здрав Константин!   bouquet

Днес колко ли бебчета ще се родят? Медула, ще направиш ли една прогноза за деня?  Grinning

# 220
Хе-хе, изскачат малките съкровища едно по едно, голям урожай.

Laughing Като гледам как вали навън , и днес бебетата няма да са малко. Ама си чакам да видя момиченцето от вчера кой го роди  Crossing Arms, че ако не съм познала, само дето ще медитирате излишно върху багажа.. Laughing

ред трябва да има в тая държава! какво сте се запререждали?! бебета ще има за всички Mr. Green

Virgy, в момента сме 143 мами, които чакат 146 бебета, а имаме 4 двойки близнаци, т.е. едно бебе си загуби майчето пак, че затова подозирам се втурнаха малчуганите да си нагушкат мамите....горкия последен дечко Laughing
Ти набори ли настинката?

# 221
  • София
Честито бебче и на Люлия smile3525
Аз заминавам към болницата, но се чувствам добре и сигурно ще ме пуснат тая вечер.
Пожелавам на всички приятен ден и чакаме днес още малчовци Hug

# 222
Az da se pohvalia - Imam si malka Enia - rodi se na 25.06. 3,200 i 52 cm
ne uluchihem syvsem Eniov den ama se opitahme...
Mnogo e milichka i dobrichka Grinning

# 223
Извинете ме за латиницата!

# 224
  • Варна
medula преборих я да  Sunglasses е, лекичко се закашлям от време на време, но страшното мина Whistling
да взема довечера да налазя мъжа ли newsm78 да вземе да ме поразръчка малко, белким на дребния му стане неудобно и да излезе  Joy

Ziiika честито!!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт