Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 512
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
УРАА варненки нямахме търпение да дойде събота и неделя- дойде най сетне дъжда и при нас- буквално и преносно- много бебета много нещо, да са им живи и здрави, те всички мами са точни мадами - вече с второ така че няма страшно!    smile3525  newsm44
Честито и на Radina и на marulka_s и на Люлия!!!!!!!!

# 226
Честити бебоци на всички родили мами - невероятно е всеки път, като влезна и има ново бебче  Heart Eyes

Исках само да се включа за замразяването на кърмата в стъклени бурканчета, както аз процедирах преди време. Имайте предвид, че не трябва да се пълнят догоре - от студеното препълненото бурканче се пука и е добре да има малко място за разни физически процеси на течността. А и още нещо се сетих - ако ползвате стари капачета, може да покривате самото бурканче с домакинско фолио, за да не поема евентуалната миризма на капачето.

# 227
Ziika, Люлия, честити бебенца! Да са най-кротките сладурковци!

Сиси ♥♥, аз също проучвах алтернативата на контейнерчетата за замразяване на кърма и четох някъде за тези стерилни контейнерчета за урина, но мненията бяха, че са от някакъв тип неполезна (да не кажем вредна) пластмаса. Не съм сигурна, че е толкова вярно, но все пак ми "светна" някаква лампичка. Много вероятно е това да е поредния търговски трик - нали така изчезнаха и пликчетата за замразяване на кърма на Авент, за което супер много ме е яд  Sad

Честит рожденник на Аманита - много да те слуша и да е най-прекрасния татко на света!

Като ви чета, как усещате контракции ... аз такова нещо досега не съм усетила - нито с първото дете, нито сега  Embarassed не че няма да ги разпозная, ако започнат Crazy И както започнаха да се раждат бебенца на мами около моя термин ... и Stef споделя, че може да изчезне ненадейно.... я си стойте тук Laughing

# 228
Честито на Люлия и Зиика!  bouquet
Благодаря на всички за подкрепата, тази сутрин съм по-добре. Снощи съм успяла да поспя.

# 229

инкс, с теб май ще преносваме  Tired.Аз вече наистина нямам търпение, ужасно е да се чака след минал термин, макар и само ден, достатъчно е чакането преди това. Naughty
Мда...Дейзи не го докара до лъвче, но аз май ще успея.  Joy Вчера ми падна тапата, обаче - нищо. Въпреки, че знам, че една седмица е съвсем нормално, много бебета се раждат тогава и чак след 41ва седмица се води преносено и се пристъпва към предизвикване и прочее, направо изтрещях. Не съм предполагала, че мога така да се срина. Психически и физически се чувствам като изцеден лимон. А си бях екстра допреди седмица, знаех че може да е и по-късно и т.н. Останалите, при които ще закъснеят бебенцата - не правете като мен Joy
Аз лично, ако можех да се върна назад времето бих си насрочила планово секцио. Не си заслужава нервите тая работа с естественото раждане.  

# 230
  • Варна
Аз лично, ако можех да се върна назад времето бих си насрочила планово секцио. Не си заслужава нервите тая работа с естественото раждане. 

Joy втресе ли те вече?
миналия път преносих 4 дена и изперках Crazy вече влязох в 39 седмица и нямам търпение...не се издържа с тоя корем в тея жеги ooooh! силно се надявам доктора да познае и до 1-2 дена да се отърва Whistling
а една приятелка имаше нерви да "преноси" 2 седмици  Shocked явно и бяха объркали термина нещо newsm78 ама тя не се даде до последно Crazy

# 231
Честити бебенца на Марулка, мама Барба, Люлия и Зиика!!!

# 232
  • Видин
Здравейте! Благодаря за пожеланията за моя рожденник   bouquet
Честити бебчета на Люлия и на Зийка! Живи и здрави да са и много послушни  Hug
Абе аз една нощ 3 пъти броих бебетата и майките и все тая бройка ми излиза.Сега ще ги променя така, че да излязат правилно сметнати, нямам нерви да ги броя пак  Crazy
Аз снощи посъкратих малко темата, ама тия розовите и сините бебета така пречат, че не е истина.Ако не бяха точно те, щеше да е много по-къса.Но като се преместим в Родени се надявам малко да се съкрати, защото така е цялата първа страница  ooooh!
Аз и тая нощ успях да заспя чак в 4  Tired А сега ме събуди няква луда майка, крещяща по детето си долу пред входа.Ебаси тия хора нямат милост  Joy
Нели, предполагам, че ще те пуснат да се прибереш  Peace
Не говорете за преносване де, аз съм се настроила да родя даже преди датата за секцио  Joy ама може и да я дочакам.Засега имам само менструални болки, постоянни и леки  Tired
Айде оставям ви  Hug

# 233
Днес първо пиша, после ще чета, че пускам постове по сто метра всеки път, така поне ще ги цепна на две Simple Smile.
Вчера за малко да изпусна погачата, незнам защо бях решила, че е от 16 часа. пък то било от 13 ч., добре, че в 12 се сетих да погледна. Разбира се бяхме 3 бременни, пак се изложих с едната мацка, първо не забелязах, че е бременна, после видях но реших, че е 5- ти месец, тя една финна, ръцете и краката и като клечки, с едно малко коремче и да я разсмея й разказах, как съм се изложила миналата седмица да кажа на една мацка, че е родила, защото почти нямала коремче, пък тя била 8- ми месец. Разбира се се оказа, че и тази мацка е 8- ми месец и се почуствах супер глупаво и си млъкнах Laughing.
За стерилизатора така бях полудяла, и все не го намирах микъде и в магазина на Чико, както питам продавачката дали го имат и се обръщам и го гледам пред мен, как не го грабнах незнам, само възкликнах, че този търся, естествено се оказа, че двойката, която обикаляше в магазин току що са го купили Close.
Във Вис Виталис обаче го намерих, направо си го грабнах и към касата. Един ми муча, че съм го запушила и чак заплашително ми каза, че друг можело да не бъде така търпелив. На какъв се прави, като едвали и 5 минути съм се бавила, после ме засякоха едни сватбари, за малко да се ударим, така се разпсувах, някъде ще си изям боя, все забравям, че вече е топло и са отворени прозорците на колата и ме чуват.
Та уморена се прибрах, за да видя, че корниза, който чакам от март месец е сложен, забит в тавана и така поставен, че от 2, 50, може да използвам по- малко от 2м. Полудях, всичко ли трябва да следя незнам или просто сама трябва да си го правя. Ама той си бил много добре, какво му било, много хубаво бил сложен. Пердето понеже ще дойде сега голямо, то можело да си го сменим, какъв бил проблема. Едвам се сдържах в началото, да не се развикам пред брата на приятеля ми, да не се излагаме, пък и да не го обидя, но така полудях после, пердето ще сменям, понеже не могат да мислят и един корниз не могат да сложат. Направо ми идеше да се кача и да го откъртя.
После се приготвиха да си ходи, аз вече съсвем бях яхнала метлата, ами дъските, колко месеца ще ги чакам и тях, следващия път тях, викам кой слдващ път бе, детето като се роди, ли ще му се пробива над главата, не мога да се облегна от месеци на леглото, нито си мръдна пръста да ги търси, аз ходих да търся и си ги намерих, даже не може да ги сложи. Корниза на баща ми ще го чакаме незнам колко време и него. Айде върна се да слагат дъските. Седнах и им измерих всички дупки, от къде до къде да са дъските и сложих стрелки в каква посока да слагат, от къде наляво, надясно и нагоре надолу, кръстчета и на стената къде да са дупките и стоях да гледам да не объркат нещо, макар, че не ми се вярваше, е да ама не, пробиха другаде една дупка и се наложи да не слагаме дъските както трябваше, а да ги натъкмим, за да закрием дупката, е вярвайте ми така съм крещяла пред брат му, глас не ми остана, разтреперих се разревах се, направо, щях да ги заколя. Моят седна да философства да внимавал каква жена си избирал, аз казах, че то и мъж трябва да внимава човек да не си вземе някой с две леви ръце и празна глава. Оф, мислех да не го разказвам цялото, ще спра до тук, че пак стана ферман, вчера много нерви, голям рев и сега като го погледна и ми иде да го откача и се разревавам. Пердетата не искаше да ми свали, откачих и се покатерих на стълбата и сама, баща почна да тича след мен да слизам, ще станела белята, да съм се пазаела, че кой ме е пазил 9 месеца, сега какво може да стане, най- много да родя ебаси.

# 234
Сиско и аз това попитах нарочно ли прави такива тъпотии, за да не го карам повече никога да прави каквото и да било.
Гале, верно ли и на ВИП етажа е почасова водата, тези просто прекаляват.
Момичета, да ви питам, лекарката каза да си взема Полижинакс, въпреки, че ми е чиста микробиологията, така профилактично за 12 дена, аз от петък все забравям да си взема, но се и чудя изобщо за какво ми е, като са ми добре изследванията. Да си взимам ли?
beru6ka и аз цацата я прочетох така и се зачудих какво са правили Joy.
Аманита, да ти е жив и здрав и никога да не те нервира  bouquet

Люлия, честит ти мъж Константин smile3525
nellyr, стискаме палци.
Ziiika, честито ти девойче newsm51
Сиси , колко милилитра е контейнера за урина, не са ли много малки?

# 235
Честито на Фелисити, Марулка и Мама Барба, Люля е Зийка! Много да ви радват малките човечета!

# 236
Люлия, честит син!   bouquet Да расте здрав и щастлив!
Ziiika, честита розова родост!   bouquet Много хубаво име!
Аманитка, да ти е жив и здрав мъжа и все повече да те радва и обича! Весел празник!
Стеф, правилно си решила да не бързаш с контейнерчетата на Медела, че може да се окажат недостатъчни, според мен те са по-скоро за майки, които дават само изцедена кърма - т.е. цедят се и бебето веднага консумира, или до 24 часа и тогава 3 са достатъчни. Но за по-дълго съхранение и замразяване са нужни повече "съдове". Помпата наистина е супер! Hug
medula, Марулчето оцвети с момиченце вчера! Wink
anitsa, точно така, трябва да се оставя място, какъвто и да е съда! А  това за фолиото под капачката и аз си го мислех! Peace
Evita, хм.. сега сериозно ме размисли, това не е информация за подценяване.. ако намериш къде точно си чела покажи. Май ообикновени стъклени бурканчета си остават най-сигурни. И все пак според мен трябва да се внимава повече, ако бебето се храни изцяло с изцедена и/или замръзявана кърма, но когато става въпрос за еднократни замествания не е толкова фатално.
Драга, има малки, но има и по 100 мл., които са екстра! А при теб както винаги е весело, никак не ти е скучно! Simple Smile
Ето тук повече, ако някой се инттересува - http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk/

# 237
  • Видин
Ох, Юлско бебе, много е гадно точно сега на финала да те дразнят по тоя начин.Знам какво е да имаш мъж с 2 леви ръце, ама то при нас, не е защото не може да го направи, а защото го мързи да гледа.И като почне да се обяснява ама защо трябва да го правимеее, то се вижда че мързел го гони и ще го убие някой ден.Жалко, че нямаме стълба иначе всичко щях да си правя сама.Така е закачил пердетата в трапезарията, че от двете страни стърчат.Не бил преценил къде да ги закачи и накрая висят  tantrum
Защо слагам детски пердета в детската стая, защо слагам картини, защо, защо, защо.Викам това е детска, не е гробница  Rage
Сега както ми е нервно още повече изтрещявам и яхвам метлата.Добре, че от няколко дни е добър и не ме дразни, защото не знам иначе.Дано и на твоя да му дойде акъла  rotfImbo

# 238
Мерси, Сиси, ще погледна в аптеката.
Аманита и моя го мързи и е същата работа, защо сега това, за какво било онова и така нататък, освен това е и с две леви ръце. От тези хормони хич не мога да се сдържам като ме вбеси. При мен също е на периоди, има моменти, когаот не ме дразни, но като почне избушвам направо.

# 239
Julsko bebe/ Драга,моят мъж е абсолютно копие на твоя и аз напълно те разбирам и подкрепям  Peace
Добре поне,че е детето и като се ядосам нещо на моичкия  Mr. Green,то милото идва да ме гушка и успокоява и на мен веднага ми минава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт