Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да спре приемът на магнезия и как се намалява дозата?
-
Какъв е оптималният режим на кърмене и какви са ползите от него?
Оптималният режим на кърмене включва установяване на редовен график за хранене и почивка за храносмилането на бебето. Този график позволява на бебето да получи пълноценен сън, да се разпредели времето на майката и да се осигури подходяща подготовка между храненията. Предимствата включват улеснено кърмене за майката, възможност за планиране от страна на майката и по-добро усвояване на храната от бебето.
-
Какви са препоръките за разходки с новородено бебе?
-
Какви са размерите на бебето на Sarnichkat?
-
Какви са мненията за кърменето и режима на хранене на бебетата?

И както започнаха да се раждат бебенца на мами около моя термин ... и Stef споделя, че може да изчезне ненадейно.... я си стойте тук 
.Аз вече наистина нямам търпение, ужасно е да се чака след минал термин, макар и само ден, достатъчно е чакането преди това. 
Вчера ми падна тапата, обаче - нищо. Въпреки, че знам, че една седмица е съвсем нормално, много бебета се раждат тогава и чак след 41ва седмица се води преносено и се пристъпва към предизвикване и прочее, направо изтрещях. Не съм предполагала, че мога така да се срина. Психически и физически се чувствам като изцеден лимон. А си бях екстра допреди седмица, знаех че може да е и по-късно и т.н. Останалите, при които ще закъснеят бебенцата - не правете като мен
силно се надявам доктора да познае и до 1-2 дена да се отърва
ама тя не се даде до последно 

.
.