Сайтове за игри с награди

• 64 629
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Вижте колко рано съм станала тази сутрин, за да си поръчам магнитчета, а Кадо.фр не ме пуска.  Crossing Arms
и мен не ме пуска  Thinking ти успя ли да влезеш вече

Още не мога да вляза.  #Cussing out 

# 16
          Аз получих мъжката тениска от Кадо, много е хубава. Събирам повече време там точките ,че  да не си пълня пак къщата с магнитчета и химикалки.

# 17
Аз всеки месец си поръчвам по едно магнитче за 200 точки и останалите точки ми се натрупват - като се натрупат повечко ще си поръчам някакъв  подарък. Тениските не ми харесват.

# 18
  • Плевен
Запис и от мен.

И аз така правя - събирам и на основния и на спонсорския акаунт повече точки, за да може повече да ми се натрупат като взема първата по-голяма награда... Ох, ама и аз го обясних...

# 19
Вижте колко рано съм станала тази сутрин, за да си поръчам магнитчета, а Кадо.фр не ме пуска.  Crossing Arms
и мен не ме пуска  Thinking ти успя ли да влезеш вече

Мен вече ме пуска! Simple Smile

# 20

лично аз във всички играя само за кодове, събирам точки за подарък от grat-os.com
нямам представа в кои от тях пращат до БГ

# 21
магнити в кадо има кьм 2:00 часа.

# 22
  • Плевен
Поръчах си мъжката тениска от кадото,но кога ще ме питат дали искам точките или подаръка на глажния акаунт?

# 23
След няколко дни като изпращат наградата от спонсорският акаунт.

# 24
Аз предлагам, който е спечелил нещо от даден сайт да казва, за да знаем кои сайтове наистина изпращат подаръци.  Peace
Аз за сега съм получавала магнити от Кадо.фр
В момента съм поръчала пъзел от Миело-геймс, чакам да го получа и ще ви кажа дали има смисъл да играете там.

Имам към 10 000 точки в Роял Кактус - нямам много време да играя там, но и наградите нещо не ми допадат.  Tired А и магнитите им са едни грознииии.  ooooh!

# 25
купих си Cinecode от Arkeogames.com, но в кодекса не ми го прие и аз им писах, те ми пратиха този отговор, но нещо не успях да го разбера  Thinking

Bonjour

Les cinecodes présent en boutique ne sont pas revendables sur codes-discount et codeotop.

# 26
Привет и от мен... само аз ли не съм си получила магнита от кадото...оффф, а мина подчти месец, всъщност с днешния ден става 1 месец след поръчката ми!

# 27
спокойно поли-скоро ще дойде!Не се претеснявай

# 28
Здравейте Simple Smile
Защо не си направим някое общо албумче и в него всеки да си публикува получената наградка:)
Хем така ще имаме по-реална представа за тях Peace
И друго да питам(то май по скоро е за lemon4o моето питане)....
ако си поръчам някой от по скъпите подаръци в кадо-то(например имаше едно такова като кухненски робот + шейкър,дали ще го доставят до БГ? ) Идеята ми е има ли такава практика както беше прайзи - някои неща да са за всички а други само за французи?

# 29
  • Плевен
Ами и аз поръчах синекод от аркеогеймс и беше невалиден в кодеса,но във саита става изиграх си го там(И МЕ БЕШЕ ЯД ЗАЩО СЪМ ГО КУПИЛА)но пък ако смениш 2-рата буква от кода от p na k ще ти го приеме в кодеса но чавека ще ти пише отрицателна оценка,но може да се разберете с него тои съответно да си смени буквичките от k na p и кода ще си работи ще ти смени оценката

Общи условия

Активация на акаунт