Сайтове за игри с награди

• 64 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Днес блогът е обновен и стартира петата кампания за нови сайтчета.
Също така ще помоля всички, които влизат да гласуват в новата анкета.

http://igraite.blogspot.com/

===

1. Зайчетата и аз не мога да ги отворя.Нещо ми казва, че този материал не се намира сайта.
2. От Бъзвил подаръците пристигат много бавно.Пожелавам ви късмет на всички Simple Smile

# 736
  • София
Видях къде е за тениската Simple Smile
Иначе, не всички клипове могат да се гледат, защото има състезание между Светът и Америка и многото клипове са пуснати като бонус за Америка. И който събере повече точки ще си избере удобен час за ридийм (зареждане). На началната страница пишеше че много хора се оплакват, че не могат да се гледат клипове, и че точките ще се възстановят наравно с тези на американците след състезанието. Така че спокойно Simple Smile

# 737
  • Плевен
Абе само аз ли не сванах от къде се поръчва тениска. Не съм чула за това. Знам, че ти пращат мейл, който при мен още го няма за съжаление с който потвърждаваш адреса и след това чакаш тениската, която се бавела 1-2 месеца.
ами там където ти е името най горе в дясно пи6е моят профил  влезте там и си пора4аите блуза  Peace на мен ми трябват още 3ма и също 6те поръчам                                                         ЗАБРАВВВВВВВВВИХ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ПОЛУ4ИХ НАГРАДАТА ОТ  Дюрасел bouquet bouquet bouquet

Ехеее Честито за Дюрасела!!!! И аз чакам, но нито са ми пратили имейл, нито имам награда! Егати, 2 месеца, голямо чакане! От Нестлето днес публикуваха наградените и на другия ден рамката беше при мен   bouquet

# 738
  • На брега на морето
Да и при мен е голяма мъка с тези клипове - играем си на " тука има, тука нема" Joy
О да и похвал - вчера ми пристигна от Дюрасел наградата - USB  Laughing, сега остава да си чакам от Бъзвил - стикерите и от Кадо-то - хлебопекарната - ако дойде  Praynig

# 739
Мацки я ми кажете,вярно ли е че пак може да се поръчват подаръци от прайз  Rolling Eyes

# 740
Мона, аз лично не съм чувала такова нещо...

# 741
 Здравейте Wink
Някой ще ми прати ли покана за Локърз, моля  Hug ilka_sunshine@yahoo.com има долно тире след илка Wink

# 742
има6 е ве4е  Peace
Здравейте Wink
Някой ще ми прати ли покана за Локърз, моля  Hug ilka_sunshine@yahoo.com има долно тире след илка Wink

# 743
има6 е ве4е  Peace
Здравейте Wink
Благодаря ти  Hug

# 744
  • Ямбол
Здравейте,попадах на тази тема,регистрирах се в mielogames.com,незнам как вие се оправяте,ще помоля за някакво пояснение,нищо не разбирам отнаписаното.
Имаше там картинки които трих и натрупах точки,но после като избрах от картинките по долу и точките започнаха да намаляват.Моля обяснете ми кое какво е ислед като всичките горни картинки станаха на 0 parties,кога пак ще има още нови.И как и откъде да разбера кога и какво мога да взема с точките.Много ще съм ви благгодарна за всяко1 пояснение.

# 745
Ники, точките ти са започнали да намаляват, защото си играла 'платените' игри. Там където пише Mises игрите са платени.  Peace Не ги играй.
Играй само Jeux Gratiuts.  Безплатните игри са 8 на брой. Успех.   bouquet

# 746
# 747
Здравейте , открих нова игра с реални награди ето и линк  : www.ogun.eu/285 . Там можете да спечелите :
  Naughty X-mini iHome Capsule Speaker
  Naughty iPhone 3GS
  Naughty Dell Intel Atom N270
  Naughty Nikon Coolpix L100

УСПЕХ

Общи условия

Активация на акаунт