Сайтове за игри с награди

• 64 611
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • София
На никой не се пускат, пренатоварен е сайта. Довечера или утре  Tired

# 721
здравей те от Дюрасел имам писмо че тази седмица щте ми е донесат но чакам още да видим кога #Crazy #Crazy #Crazy  И  да се оплача блокира ли са ми акаунта на http://www.buzzville.com/  Sad Cry Cry сега им писах да видим дали щте  ми отговорят newsm78

# 722
И на мен ми блокираха акаунта  в buzzville Sad пък бях събрала доста точки и имах поръчана награда  Sad

# 723
И на мен ми блокираха акаунта  в buzzville Sad пък бях събрала доста точки и имах поръчана награда  Sad
Вашият сметките са били спрени поради следната причина: в МКЦ. Няколко сметките са били идентифицирани като достъп от един IP адрес и на моменти много близки. Припомняме ви, че тя наистина не е позволено да притежават повече от една сметка на домакинство (същото име, същия адрес), или да играете от името на другите, за да не навреди на общността Buzzville.

Ако искате да видите някоя от вашите сметки възстановена, благодаря ви, кажете къде и ние ще се възстанови,

Благодарим ви за разбирането, и много скоро

Sad Sad Sad Незнам това е писмото което полу4ех от тях

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:38 от kalinkamalinka1

# 724
Няколко публикации имах за този проблем, че като обработвет подаръка 1 месец и ако нещо заподозрят, че имаш друг акаунт го спират, но не знаех по IP адрес ли следят или по адрес, на който пращат подаръка. Изобщо не знам френски и си останах само с ядосването. Дори единствения подарък, който пратиха преди 3-4 седмици още не е пристигнал.

По писмото разбирам, че не е можело от един IP адрес дори да се играе повече от един акаунт.
А какво означава, че могат да възстановят някой акаунт, само да кажем къде. Аз не, че ще ги играя повече, но поне някак да оползотворя точките.

# 725
Ако сте имали няколко ника и са ви блокирани, да кажете кой от никовете искате да се възстанови и ще ви позволят да влизате и да играете от него - поне аз така го разбирам

забравих да ви се похваля и аз от вчера съм със Z статус в Lockerz  Grinning

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 20:21 от vasipan

# 726
Аз днес станах със Z статус. Сега се чудя кой размер тениска да си поръчам. Вие какъв си поръчахте?И някой знае ли s номер какви размери е, същото и m? newsm78

# 727
  • София
Абе само аз ли не сванах от къде се поръчва тениска. Не съм чула за това. Знам, че ти пращат мейл, който при мен още го няма за съжаление с който потвърждаваш адреса и след това чакаш тениската, която се бавела 1-2 месеца.

# 728
ми то и аз чакам имейл, нищо не съм поръчвала  Flutter  Joy

# 729
Как направихте по 20 покани  #Crazy Аз не мога  Rolling Eyes

# 730
И на мен не са ми пратили email. Просто питам в случай ,че ми пратят, защото се чудя  Thinking

# 731
Абе само аз ли не сванах от къде се поръчва тениска. Не съм чула за това. Знам, че ти пращат мейл, който при мен още го няма за съжаление с който потвърждаваш адреса и след това чакаш тениската, която се бавела 1-2 месеца.
ами там където ти е името най горе в дясно пи6е моят профил  влезте там и си пора4аите блуза  Peace на мен ми трябват още 3ма и също 6те поръчам                                                         ЗАБРАВВВВВВВВВИХ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ПОЛУ4ИХ НАГРАДАТА ОТ  Дюрасел bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 10:08 от kalinkamalinka1

# 732
  • Перник
Защо не може да се влиза в en.prizee.com,дава ми грешка 502?

# 733
Днес от бъзвил си поръчах това. Не знам дали ще дойде, защото имам 3 спечелени ключъдържателя и никой не е дошъл

# 734
Днес от бъзвил си поръчах това. Не знам дали ще дойде, защото имам 3 спечелени ключъдържателя и никой не е дошъл

Дано да го полу4и6  на мен 1 дойде и о6те 3 бях поръчала но ми блокираха акаунтите Sad Cry   Само на мен ли не тръгват клиповете ве4е 2ри ден се мъ4а на тези зайчета  в Lockerz

Общи условия

Активация на акаунт