Сайтове за игри с награди

• 64 616
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
 Party Честито на всички спечелили.

Днес сутринта към 8, да не повярваш чак, имаше магнити и писалки в Кадуто. Поръчах два магнита. Продължавам да събирам точки за сенниците и гаража.  Party

# 46
  • Варна
Аз пък все за по-скъпи неща уж събирам, дано не стане като в Прайзито... Rolling Eyes

# 47
  • Плевен
chockolina, пепел ти на устата, не говори такива неща  Naughty То остава и Кадото да ни прекарат като Призето и тотално ще се откажем от всичките им сайтове  Crossing Arms

# 48
Браво на всички.И аз си поръчах химикалка от кадото и дано този път пристигне Peace

# 49
Здравейте !
Понеже съм нов искам да ви попитам защо, когато пробвах да си регистрирам втори акаунт в кадо.фр не ми зачита линка за активиране на акаунта ?

# 50
Здравей те имам едно въпросче.В кадо пак ли се логват наградите като в призето.

# 51
  • Варна
Какво имаш предвид по "логват"? Дали се потвърждават опашки ли?

# 52
# 53
не!
стига да има налично нещото, което искаш.

# 54
За кадото забелязах нещо  Simple Smile
Снощи си обърнах на единия акуант сините ключове за червени, но така стана, че трябваше да стана и съответно не си изиграх игрите. Днес отварям кадото и какво да видя, червените ми ключове седят и за деня игрите отделно отпуснати - 8 сини ключа. Само ако имаше трик да става и за няколко дни да се събират червени ключове, а когато имаш време да ги играеш тогава  newsm78

# 55
Във grat-os, ако имаш 2 акаунта този, на който си спонсор получава ли ти наградата/точките ?

# 56
Да ви се похваля, успях да превъртя играта с хамстера в kado.fr, на спонсорската рег.  Peace Като бонус за успеха ми, ми даде +15 Kadoz, а на самото ниво събрах 13 .. останах малко разочарован от малката награда, но все пак това са 15 Kadoz!  Simple Smile

# 57
колко нива са? аз най-много до 8-мо сьм стигала, но не сьм го минавала.

# 58
колко нива са? аз най-много до 8-мо сьм стигала, но не сьм го минавала.

10 нива са!  Peace .. Също така току що успях да превъртя и "Ni chad Ni froid" от TresorQuest .. явно днес ми е ден да превъртам игри ..  Grinning

# 59
За кадото забелязах нещо  Simple Smile
Снощи си обърнах на единия акуант сините ключове за червени, но така стана, че трябваше да стана и съответно не си изиграх игрите. Днес отварям кадото и какво да видя, червените ми ключове седят и за деня игрите отделно отпуснати - 8 сини ключа. Само ако имаше трик да става и за няколко дни да се събират червени ключове, а когато имаш време да ги играеш тогава  newsm78

Е, някой знае ли дали може да си ги събираш и да си ги изиграеш когато можещ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт