"Цената на истината"

• 41 667
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
На мен ми е много досадно да чета постоянно, колко нагласено било предаването, колко е гнусно и как никой не го гледа, а същевременно точно НЕгледащите най-много пишат тук. Ами , ако не ви допада, сменете канала и толкова. Струва ми се, че просто се чудите къде да си излеете гнева от деня и хайде, защо да не  е във форума. Ама не всеки е длъжен да търпи негативизма на някои хора.
А шоуто си е сеирджийско, какво от това. Понякога на човек му се гледа нещо по-сериозно, понякога не. Голяма драма  Tired

# 481
Лъжа ами. Те така лесно се дават 200 хил. лева

# 482
хораааааааааа, майки
да направим подписка считам че е време
...............извадка от
Чл.17 ал./2/ от ЗРТ
Радио- и телевизионните оператори са длъжни да не допускат създаване или предоставяне за разпространение на предавания...
...................... насочени към увреждане на физическото, умственото и МОРАЛНОТО развитие на малолетните и непълнолетните.
ал./3/
Разпоредбите по ал./2/............ не се отнасят до предавания в кодиран вид и предавания, които се излъчват между 23.00 и 6.00 часа и са ясно обозначени чрез предхождащ ги аудио- визуален знак през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.

# 483
Ееее, на всички простотии истина, един свестен въпрос да имаше и те - ЛЪЖА.

# 484
кажи какъв беше ?

# 485
bashnow виждам, че ти си нов потребител, от днес. Аз съм тук от две години, доста от пишещите в темата също, а много от повече от две години. С много от хората във форума се познаваме, с други пишем в едни и същи теми от много време. Те не са просто някой току-що появил с,е който да обясни как  братовчеда на сестрата на майката на лелята на една жена която познава една приятелка казва . Wink Така че мнението ти предизвика в мен единствено това-  Joy Joy Joy Joy Joy

А това на мене ми намирисва на казарма-аре бе новобранец ти ли ще знаеш повече от старите кучета,все пак две години пишем тука..тук дори и законите на физиката не важат!Еми след 2 години ще ти напиша същото да видим дали след като съм "старо куче" моето(логично)мнение ще важи..

# 486
Ааааа, утрешното предаване ще кърти мивки...)))))

Вярно ли е че по време на секс с приятелката си Бойка, си си представял погребение?
Вярно ли е, че си представяш секс със зет си?

# 487
Ееее, на всички простотии истина, един свестен въпрос да имаше и те - ЛЪЖА.

Само като й видях усмивката, и си казах-Опааа, някой се опитва да метне детекторът в момента. Laughing

Годеникът ти Валери ли е бил най-добрият ти партьор в секса досега. Тя каза да, и се оказа, че е лъжа. Mr. Green

# 488
Утре ще е смях. Чудно кой му се връзва на този пич, че чак и любовница има.

# 489
Ааааа, утрешното предаване ще кърти мивки...)))))

Вярно ли е че по време на секс с приятелката си Бойка, си си представял погребение?
Вярно ли е, че си представяш секс със зет си?
В сряда май казаха  Thinking.

# 490
bashnow виждам, че ти си нов потребител, от днес. Аз съм тук от две години, доста от пишещите в темата също, а много от повече от две години. С много от хората във форума се познаваме, с други пишем в едни и същи теми от много време. Те не са просто някой току-що появил с,е който да обясни как  братовчеда на сестрата на майката на лелята на една жена която познава една приятелка казва . Wink Така че мнението ти предизвика в мен единствено това-  Joy Joy Joy Joy Joy

А това на мене ми намирисва на казарма-аре бе новобранец ти ли ще знаеш повече от старите кучета,все пак две години пишем тука..тук дори и законите на физиката не важат!Еми след 2 години ще ти напиша същото да видим дали след като съм "старо куче" моето(логично)мнение ще важи..

Мини след 2 години.... ама ти дотогава ще си опознал какво е форума, и доста съфорумки, и тогаваа едва ли ще го напишеш. Wink

# 491
Аз имам въпрос, участниците знаят ли какво е отчел детектора на 50 въпроса, които са им били предварително зададени? Или сега тепърва разбират какво отчита?

# 492
Пинко, съгласна съм, че предаването не е за деца. Имам син на 8 години. Позволявам си да гледав ТВ, но той не е в къщи.
Когато се прибере другата седмица няма да гледам и толкоз..
Чак подписка, пресилено ми се вижда. Родителите за какво са ?

# 493
Аз имам въпрос, участниците знаят ли какво е отчел детектора на 50 въпроса, които са им били предварително зададени? Или сега тепърва разбират какво отчита?
Не знаят какво е отчел

# 494
за мен тая част е репетирана - докъде да стигнат ,  200 хиляди няма да дадат на никой .

Общи условия

Активация на акаунт