"Цената на истината"

• 41 643
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София / Виена
Във vbox7.com ги има записани. Peace

# 661
Понеже постоянно се споменава "Хванати в изневяра", да поясня, че там лицата не бяха истински. Т.е. хората си бяха де, но със съвсем друга самоличност- имена, половинки, или какви са в живота. Нищо не беше реано, а повечето от участниците бяха в един сайт за професионални актьори, там ги намирахме с истинските им имена , години и т.н. А тогава още преди излъчването доста се коментираше, защото те направо без срам си търсииха хора къде ли не, срещу заплащане, да участват. Майка ми работи в театър, и там веднага бяха звъняли, да питат дали някой от атьорите не желае да се включи.
И както са казали преди мен, Б-я е много малка, всеки познава всеки, и много бързо такива неща се разкриват.
Авче, не се хаби мила
Къде е точката тук в вградения кирилизатор?

Вчера четах, четах и се ядосах и излезнах, само и само да не пиша, ама още ме държи! Много ми е интересно тези които наричаха вчерашното предаване Цирк и които се смяха на тази трагедия как ще гледат и спят, ако се окаже 100 % истина? Направо ми е жал за тях! Стана ми жал за жената, чудех се какви са тия родители да си гледат така децата? Бой до син врат! Но по-жал ми стана за тези, които са се смяли! Жал-да жал ми е за вас, хора! Ако може изобщо някой да ви нарече ХОРА! не се извинявам за думите си - смейте се - това е ваше право, но не и да сте хора!!!
И като си мислите, че всичко е постановка- изключете го!!! Не го гледайте предаването и си казвайте `Блаженни са вярващите`!

За предаването- Такава жестокост не съм и помисляа да съществува! Ако бях в публиката не знам дали щеше да има някой, който да може да ме спре да удуша тази майка и този баща! Сигурно щях да пенясам! Горката женица, но пък й се възхитих на ~Съжалявам, татко!~  Какъв силен и голям човек трябав да бъдеш за да простиш?

пс Пиша на вградения кирилизатор и ако някой знае къде е точката тук ми пише на ЛС  Mr. Green

# 662
! Ако бях в публиката не знам дали щеше да има някой, който да може да ме спре да удуша тази майка и този баща! Сигурно щях да пенясам! ...

Публиката е платена ! Даже на моменти ми напомни сцена от ШРЕК 1 когато в църквата показваха на хората как да въздишат ... анимация анимация ама ...  Peace

# 663
  • до една звездичка
! Ако бях в публиката не знам дали щеше да има някой, който да може да ме спре да удуша тази майка и този баща! Сигурно щях да пенясам! ...

Публиката е платена ! Даже на моменти ми напомни сцена от ШРЕК 1 когато в църквата показваха на хората как да въздишат ... анимация анимация ама ...  Peace

Че кво, като е платена? Тя, жената, щом като е толкова емоционална, и да и е платено, пак не пречи да си реагира както и идва. newsm78

# 664
на мен ми стана кофти за децата й , че слушат и гледат всичко това , както и племенникът й , доста бяха разстроени
дали са останали заедно с годеника й след предаването ?

# 665
Ще следя темата. Интересно ми е що за хора участват в подобно безумие....поне повече пари да вземаха. Mr. Green  Връщам се да ви чета нагоре...

# 666
  • София
Корина,не се пали толкова...
След толкова много лъжливи предавания(риалити формати и нам си кви),нормално е да се има едно наум точно това предаване,извинявам се,но то е сеирджийско и изкарва в национален ефир толкова лични неща,леко се минава границата на допустимия морал...
Но го гледам и след снощното предаване се моля да е нагласено!

# 667
  • Разпиляна във въображението
Защо годеникът й да я остави - заради това, че не е правила с него най-добрия секс. Голяма работа. Имат време - ще се усъвършенстват.

# 668
Че кво, като е платена? Тя, жената, щом като е толкова емоционална, и да и е платено, пак не пречи да си реагира както и идва. newsm78

Ти като си на работа правиш ли каквото ти идва или ... ?!  newsm78 Защото те все едно са на работа ...

# 669
  • до една звездичка

Ти като си на работа правиш ли каквото ти идва или ... ?!  newsm78 Защото те все едно са на работа ...
Аз хич не съм емоционална, да ти кажа. Naughty Направо съм дърво. Wink

# 670

Ти като си на работа правиш ли каквото ти идва или ... ?!  newsm78 Защото те все едно са на работа ...
Да, като си на работа, а не като `вс едно са на работа`

Как да не се паля, като сме станали е`ти нацията и аз се привеждам под общ знаменател с нея   Crazy Цитирам по памет пост който вчера прочетах `Сълзи лях с тази жена --- от смях` Close И кое беше смешното? Това, че майка  се е опитала да я продаде като простутка, че я е наричала курва, че я е клела да си завива мъртво детето ?Това че е опипвана от поредния приятел на майка си, която не вярва, че щерка й не е правила секс с него? Или по-скоро това че беща й я е пребивал?
Или може би беше смешно, че сестра й е починала и майка й не е отишла дори на гроба й? Това, че тази Соня е пребивана от мъжете си ???? Или? ???
Ох, айде стига се нервирах и аз! Разни индивиди- разни идеали !

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 16:33 от Корина

# 671
Корина, може би е така, защото сме свикнали да ни заливат с всякакви измислени и нагласени истории. Но явно човек за пари е готов на какво ли не. За това и такива предавания съществуват.

# 672
Корина,написала си адски вярни неща,неща които и на мен ми се въртяха в ума....

# 673
Кори, гуша  Hug, не се пали, аз вече се отказах. Знаеш, че и за другото бяха същите неща, и в темата все такива ги пишеха. Да не ти пука, и това е. Аз снощи се чудих къде си, а то какво било.
п.п Точката не я знам къде е. Blush

# 674
Корина, може би е така, защото сме свикнали да ни заливат с всякакви измислени и нагласени истории. Но явно човек за пари е готов на какво ли не. За това и такива предавания съществуват.
ако съм на мястото на Соня Ву без пари щях да го направя!
Totally*Av4e , тук съм си и си чета Hug и се дразня  Laughing пък тези дни ме обхвана сарказма, но пък се стремя да съм адски мека в приказките си`

Общи условия

Активация на акаунт