"Цената на истината"

• 41 598
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • КиТ
Според мен Соня отиде там да излее душата си пред цяла българия и да се разбере, че това не е семейство а един кошмар изпълнен с лажи и неиздоизказани истини. Така чрез това шоу всичко излезе на яве...
П.С накрая не можах да разбера колко спечи нали каза лъжа ще получили някаква сума?

# 676
Според мен Соня отиде там да излее душата си пред цяла българия и да се разбере, че това не е семейство а един кошмар изпълнен с лажи и неиздоизказани истини. Така чрез това шоу всичко излезе на яве...
П.С накрая не можах да разбера колко спечи нали каза лъжа ще получили някаква сума?

Нищо не спечели. Понеже е лъжа, и изгаря.
Май пари се печелят, ако сам се откажеш до там, докъдето си стигнал.

# 677
гледах предаването и двата дни...откровено казано плаках заедно със Соня Ву,но и неодобрявам начина по който тези хора искат се освободят от тайните си.И всички тези разкрития за майката сутеньорка и бащата тиранин- не е ли това подсъдимо,не мисля че там беше мястото да се разкриват престъпления,а по-скоро в полицията.Но му минало времето вече... ooooh!

# 678
Аз откровено снощи се "забавлявах" на това че Соня натри носа на майка си. И пред цяла България разкри тормоза който в изживяла от родителите си.
Иначе я поздравявам за куража да излезе и да каже всичко.
Не мога да си представя как може да има такива родители.
Преди коментирахме родителите на Даниела от ББ4, но за съжаление очевидно че не са само те такива.
Какво му стана на този народ, че масово изглупя. Защо е тази злоба и то към собствените си деца?
Ще предпочета следващите истории да са такива в смисъл някой да се отърси от нещо преживяно, а не само да се набляга на секса, кой с кого спал, и кой какво си представял. Това е гнусничко, и ми идва в повече по време на вечеря.

# 679
Аз мисля,че ще продължават все така с гнустничките си въпроси
и даже тези за най-високите суми ще са още по-отвратителни,
защото ще засягат децата-най-уязвимото място. ooooh!

# 680
  • София
Нищо не спечели. Понеже е лъжа, и изгаря.
Май пари се печелят, ако сам се откажеш до там, докъдето си стигнал.
Нещо такова, но мисля, че има сигурни суми - като в Стани богат.

# 681
В снощното предаване на моменти виждах себе си!
Отстрани е много лесно да се съдят хората,но когато не си го преживял...
Ако си бил системно малтретиран и томозен ще мислиш по друг начин!
Хванах се,че даже й завиждам на участничката!

# 682
  • София

Стига бе, на мен ми беше жал, за какво и завиждаш?

# 683

За това,че се престраши да им каже истината в очите!
И на мен ми се иска ,но все не намирам сили и смелост!

# 684
# 685

За това,че се престраши да им каже истината в очите!
И на мен ми се иска ,но все не намирам сили и смелост!
И на това, че е простила на баща си! Поне аз й завидях да силната натура! И колко голям човек е !

# 686
Спред мен това предаване е пълна измама с некачествени актьори. Прилича на руското предаване ОКНА, където се наемат актьори и всеки път едно и също - спорове и сбивания накрая на предаването. Ужано....

# 687
  • Пловдив
и аз вчера се люшках от едната на другата страна - "Ох, тая как преиграваа, на всеки въпрос са сълзи, сополи, пресилва си емоциите... ама не не, ми ако е вярно? Нали една форумка каза, че са истински хора  newsm78 горкото момиче, как се държи смело на сцената... Браво на нея! Ама гледай сега как погледна, тц тц, преиграва, актриса си е..." и така цялото предаване  Crazy

# 688
Спред мен това предаване е пълна измама с некачествени актьори. Прилича на руското предаване ОКНА, където се наемат актьори и всеки път едно и също - спорове и сбивания накрая на предаването. Ужано....

Бих се съгласила с теб, ако не бях видяла децата и племенникът на Соня... Cry

# 689
Родителите,че са идиоти-такива са,ама и тя не ми изглеждаше да е много стока,но пък в таква среда да израснеш-дава отражение няма как

Общи условия

Активация на акаунт