Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 13 957
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро майчета.MINOLTICHKA ,благодаря за кафето,ще се възползвам.Simple SmileМного е сладко.
Да се похваля...днес за втори път се будим направо сутринта,след като сме яли в 21.00.Голям кеф.
Честито на всички бебоци и техните мами за месечинките.Да са им живи и здрави и много да ги радват.
Лек ден,пълен само с положителни емоции.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 07:57 от stela74

# 271
MINOLTICHKA, честита месечинка Simple Smile
и добро утро Simple Smile хубав и прохладен ден на вс мами. Аз днес съм на изпит , така че стискайте палци моля  Praynig

# 272
Добро утро,момичета  Grinning

MINOLTICHKA благодаря за сладурското кафенце  Heart Eyes

Този път съм станала рано,рано...гримирала съм се...и чакам да се събудят децата  Flutter ,че в 10:30 сме на консултация,да видим нашето бабаитче колко е наддало,че подозирам да е над кило  ooooh!  
Междувременно реших да си опреснявам шофирането(защото никакво го няма,а взе да ми се налага) и от понеделник съм на опреснителен курс-няколко урока де) и сега мисля да почета малко от правилника,да няма някакви промени  Rolling Eyes

Ооо Волтарена го знам много добре. Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes Само той ме спаси, в пристъп на лудост, да не си навра дупягата във фризера. hahaha
Нали трябваше да се обезболявам известно време заради болките и неприятностите със зарастването (заради онази марля Confused). Дори сега си имам в шкафа една цяла опаковка - за черни дни. Предписаха ми Волтарен, но изрично казаха да е на свещички, за да не минава в кърмата. Не знам ти дали кърмиш, но на мен лекарката така ми каза - "Ако много те боли, Волтарена помага, но дори и със свещички известен малък процент попада в кръвта, а хапчета - не бива ако кърмиш."
Елфичка, така ми казаха на мен, само ти споделям, дано не се сърдиш (но се притесних, ако не са те информирали за евентуалните рискове)... Предполагам, че щом го пиеш лекарката ти е преценила, предписала ти го е и няма проблем.
Дано се оправиш бързо и ни радваш по-често с твоята лъчезарност. Hug

ПП. Моят врат ме боля,боля... пък ме отпусна доста, точно за погачата. Wink Днес почти не усещам болка. Grinning

Дени ,аз за съжаление вече не кърмя,но аз си и знаех,че общо взето няма да кърмя.Но то се и оказа,че повръща яко и от кърма и от млека,та само фризовомът го спасява.И коликите му изчезнаха(бяха се появили някакви май...) и спи като къпан, и не е улян  Laughing Даже вчера направих експеримент...Храних го последно в 22:00 и пак се събуди чак в 6:30.То ако е така е супер яко,дано да не е било само инцидентно Whistling
  Много се радвам ,че ти е минало  Party .И аз веднъж жестоко си бях изкривила врата и като се погледенех в огледалото бях с накривена глава встрани(даже не ходех на училище от суета  Blush ) Общо взето това със схващането е супер гадно  Confused

П.П. Бани стискаме палци,където има  Grinning

# 273
БАНИ СТИСКАМ ПАЛЦИ

# 274
  • гр.Стара Загора
Добро утро мерси за кафето ,аз ще поднеса закуската

Тази сутрин отново Евелин се събуди в 7,15 и съм много доволна  newsm44Стеле те нашите маници нали са бързаци сега вървят наравно и със кг. и със спането  Hug
bani  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ще го вземеш  newsm10  love001

# 275
Роси,то като моя бързак го няма никъде.Бърза да излиза.Simple SmileНека са живи и здрави и да започнат на този режим,какво повече може да се иска от тях.
Бани,стискаме палци и ние.

# 276
Vyara D, да не те стряскам,ама май сме в един и същ блок, ако говориш за единствения новопостроен блок срещу  101 училище "Бачо Киро" smile3521
И на мен волтарена на свещички ми го изсписаха в болницата,заради шевовете и настана хаос там- педиатри и акушер-гинеколози спориха в стаята кой е прав и крив за това лекарство-педиатрите бяха против да го пия, лекарите казваха,че нямало опасност... newsm78
 после и моята педиатърка ми забрани да припарвам до какъвто и да е вид волтарен, ако мисля да кърмя и ми изписа парацетамол,като наи-малко безвреден за бебето Naughty
rosita__, мерси за успокоението, че това зелено нещо в памперса ме беше стреснало ooooh!.
Аз да се похваля,след като цял ден пих и ядох разхлабващи неща,заради които се разхождах само в близост до блока Embarassed, Криско се изака два пъти за 6 часа, дано му поразмине поне този проблем Praynig

# 277
Добро утро - пак кафенцето е супер  Heart Eyes
Роси, аз знам че бебето не се къпе след ваксинката още от каката, въпреки че не си го обяснявам, ама го изпълнявам.  Peace
Иначе и Катерина понякога има зелено ако, ама ето сега чувам че може да е от недохранване. Ами то милото нали понякога не се наяжда, като неще, ама от няколко дни не съм го срещала, дано да не се повтаря. Иначе аз знам, че ако бебето е претоплено също е зелено акото Wink
Бани - успех  Hug
Стели, на вас къде ви биха ваксината ДТК, в ръката или в гръбчето?

# 278
  • Русе
A къде оставяте моя бързак. Уж беше отказал нощното хранене а пък тази нощ не стига че яде ами и ми се смя два часа. Какво му беше толкова смешно  newsm78 А на мен как ми се спиии  smile3507. Иначе коликите го оставиха, от няколко дена и не реве профилактично вечер и расте доста бързо. Вече вадя дрешките които му бях купила предварително. Добро си ми е детето  Heart Eyes
бани, стискам палци!
Честита месечинка на всички бебчовци!
Заминаваме да мерим улиците
 Hug

# 279
***Val4eto*** ,ДТК ни го биха в ръчичката.А на вас къде ви го бият?
Ели,ами Гого ти се е смял за това,че те е вдигнал да го храниш.Нали те командват парада.Simple Smile
И ние тръгваме по улиците.Спря да вали и слънцето напече,че беше се намръщило врмето.
Приятна разходка  на всички майчета и бебчета.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 09:07 от stela74

# 280
Стели, на каката я биха в ръчичката, а сега на Катеринка в гръбчето, затова питам. Wink Явно не е от значение на кое от двете места. Всеки доктор си има практика Peace

# 281
  • Варна
Абе Варненки каква е тази среща в 10ч. ?! Аз храня Маги в 9ч. и да искам не мога да хвръкна до 10ч. на центъра за срещата. Може ли следващия път да се видим следобед, че поне да е минала най-голямата жега.
В4ера ни биха ваксините. Ние не сложихме Пентаксим, а тези от ХЕИ-то. Маги поплака като ги слагаха, но след това беше спокойна. За всеки случай дадохме Панадол вечерта и нямаше никакви проблеми.  Иначе е качила 1.300гр., вече е 58см. Laughing

# 282
Абе Варненки каква е тази среща в 10ч. ?! Аз храня Маги в 9ч. и да искам не мога да хвръкна до 10ч. на центъра за срещата. Може ли следващия път да се видим следобед, че поне да е минала най-голямата жега.
В4ера ни биха ваксините. Ние не сложихме Пентаксим, а тези от ХЕИ-то. Маги поплака като ги слагаха, но след това беше спокойна. За всеки случай дадохме Панадол вечерта и нямаше никакви проблеми.  Иначе е качила 1.300гр., вече е 58см. Laughing

Следобедите аз лично се прибирам щото е  мнооо жега. А ти защо не я нахраниш и не ни звъннеш да ни намериш къде сме ще ти драсна на лични телефона си...

АААА АМА КАТО ГЛЕДАМ ТО МАЙ ЩЕ ВАЛИ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 09:36 от MINOLTICHKA

# 283
  • Варна
Наистина май ще вали, страшно се заоблачи при нас  newsm78

# 284
Ех как забравих, че има среща в морската, щях да използвам мъжО преди да е тръгнал да ме хвърли до центъра.

Иначе тази сутрин успяхме с малкия да се нахраним и приготвим за разходка. Грабнах бебето, чантата и количката и се наточих за разходка, че и на Маева се канех да звънна да си чукнмем среща и слизам пред входа а то вали . И мъжО ми вика "Аз си знаех, че ще завали и ти се чудех, защо изобщо тръгваш", а бях толкова щастлива, че е хладно и няма слънце и мислех дълга разходка да правя и като мацките в морската да си го кърмя където ни свари, но уви ...  Cry

Уф много ме е яд. Така искам да скиторя навън/заради бебо де/, но вчера вечерта като излязохме с милия да го разходим Ивко спа 20-30 мин /а цял ден не беше спал, може би от жегите/и после лют рев както обикновено, че на ръце го носих милото само и само да не реве, ама не ми се иска да се учи така. С нетърпение чакам момента в който ще се промени и ще обича да се вози на въздух в количката, оптимистка съм.

А като говорите за това, че вашите бебоци не хапват много мойто пък обратно през час иска да суче, ак се притесних. А сякаш имам кърма не е от това че не се е наял, мислех си дали пък не е от жегата да ожаднява и за това, а вода не ще и не ще, нито пък чай. Вчера купих още един вид шише да видим с него как ще е. Ама какво е такова бебе нито залъгалка държи в устаа си нито от шише иска да пие бута ги с език и прави отвратена физиономия. А ми се иска да си пийва и водичка поне малко, че то може ли всеки час да ми е на гърдите, и аз искам на разходки да го водя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт