Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 13 963
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Някой беше питал за ортопедите в Горна баня. Ние ходихме без записан час. Само че си платихме прегледа на ехограф. За да не се плаща има две възможности. Едната е да се мине на друг ортопед преди това, който да даде направление за ехо. Другата е да се отиде в началото на месеца и да се чака на огромна опашка. Тъй като на нас не ни се занимаваше, направо си платихме. Поне не плащахме и другия преглед.

Да попитам има ли мами от Надежда, че другия месец ще се местя там да живея и може да се срещаме?  Sunglasses

# 241
  • Пловдив
Елфичка , мила ,ето  снимки на пампите , които аз ползвам :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378340&pid=13413575
С ластик е на гърба и с еластични ушички , много мекички са на пипане и досега не са ми пропускали изобщо. От Ритона ми ги взема сестра ми - 80бр за 22лв.

# 242
Нашите деца днес бяха на ресторант и удариха по едно мляко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397812

# 243
  • СТАНДАРТНО.
Довечера и ние сме на ваксина и от сега се притеснявам как ще мине. След това сме и на ресторант, че моите родители имат годишнина от сватбата  Heart Eyes
Нещо напоследък съм много крива, дали е възможно да е късна следродилна депресия. Постоянно съм нервна, карам се за глупости на голямата дъщеря, с таткото се карам и заяждам и след това съжалявам. Все ми е криво   Sad

А ти как си с хемоглобина? И аз бях така, но като ми изписаха да пия желязо, нещата с нервите се нормализираха. После разбрах, че липсата на желязо водела до раздразнителност.

# 244
  • Plovdiv
Здравейте момичета, аз напоследък само ви чета, с мен нищо ново гледаме се с малкия. Бейлис искам да те питам мислиш ли че хомеопат ще помогне за повръщането. Моя син повръща кажи речи след всяко хранене и почва да ме притеснява вече. Надявах се да отмине това повръщане с времето. Моля те сподели си мнението и ако си доволна от твоя хомеопат ми дай координати. Аз на курса за бременни се запознах с една но не знам дали е добра. Минолтичка браво на вас. Аз все още не мога да се осмеля да кърмя навън. Поздрави на всички.

# 245
  • София
здравейте днес ни биха пентаксима първи път и сега тео реве в къщи направо не мога да го успокоя искам да попитам изписаха ни био гая защото бебо ака много зелено ве4е 1 седмица и сега го дадох но по принцип давам и инфакол и сега незнам дали могат да се дават и двете някой давал ли е така Sad
nina76, давай смело:) Инфакола съдържа семетикон, който минимизира газовете в червата, а био гайа са полезни бактерии:)
Btw мисля че при нас именно био гая спря коликите и инфакола така си седи в шкафа 5 шишета:))

# 246
Здравейте момичета wavey
Ние с Бориско - Гриско се върнахме от малкото село в по-голямото село за малко tooth
Много ми липсвахте и на дали ще успея да наваксам със четенето скоро. Едно бързо въпросче - как са ТаняБ и нейното съкровище? Не съм спирала да мисля за тях...Надявам се всичко да е наред thumbsup Ако някои може да ми отговори бързичко може и на лични Praynig
Имам много да разказвам за преживелиците ни в прованс, но малко по късно ако ми се отдаде възможност Wink
Прегръщамви всички и скоро пак ще пиша Hug Hug Hug  bouquet

# 247
  • гр.Стара Загора
Здравейте мацки  Hug
Снощи Евелин я изкъпах в 20.30ч. яде до 21ч. и заспа и така непробудно за първа вечер спа до 7.30ч. ,чак не можех да повярвам че не се е събуждала.Днес е адски горещо и милата на всяко ядене й остават по 20-30гр. от млякото и е постоянно потна а е по едно тънко боди  newsm78.Като й сменям памперсите я оставям малко гола.Незнам вашите бебоци как се хранят в тази жега и дали изобщо е от това до вчера пресушаваше шишетата за 10 мин. а днес яде павече от 30 мин. и както казах на всяко хранене остава  newsm12

Аз също често си мисля за Танчето и малката й принцеса Лили как ли са Praynig Praynig Praynig, някой има ли новини от тях?
А също и с Деси Горанова какво се случва доколкото си спомням Сиска й имаше скайпа.Сиси чувала ли си я как са с Макси?

Зайче Дария и Сияна са страхотни куклета да са ти живи и здрави и да ги нацелуваш от нас  lovekiss
Мамчетата които днес са били на ваксина и по скоро пентаксим не се притеснявайте няма страничен ефект нали за това ги купуваме,Евка дори и мястото на крачето където я боцнаха не се втвърди както беше при Хепатитната  newsm10

plami_a консултирала ли си се с педиатъра ти за това повръщане не искам да те стряскам или нещо подобно но когато Еви ми повръщаще 3-4 дни поредни педито ми каза че няма проблем защото наддава ,но трябва да се следи наддаването и колко често връща и евентуално да се направят изследвания за червата ако не се лъжа  newsm78

idar добре дошла  Hug

Извинявам се за дългия пост  но ако някой има отношение по моя въпрос по-горе нека сподели че се притеснявам вече с това ядене днес  smile3506

# 248
Здравейте и от нас.Днес бяхме на консултация и сме качили 1200 кг. и 6 см.Вече сме 5650кг и 60 см.Simple SmileБихме и втората ваксина и Ради се представи много добре.Не плака почти,дори когато го мериха и теглиха се смееше.
Роси,Радослав също не си изяжда АМ и днес попитах педиатърката.Всъщност отговора и беше че е нормално в тези жеги да не им се яде.Вечер нямаме проблем с яденето,но след като се разхлади.И ние снощи като хапнахме в 21,спахме до 7 сутринта.До сега издържахме най-много до 4.30-5.00.
Що се отнася до памперсите ползвам 2 -ка на Памперс още,но си купих вече и 3-ка.Копувам ги от Турция на 19 лева.Доволна съм от тях,защото са и тънички и не му спарват дупето много.
Лека вечер от нас.

# 249
И моя красавец яде по-малко и по-бавно и го отдавам именно на жегите, а и последните дни вина за това има и налегналият ни запек  Sad.. Аз давам и био гаята и инфакола-няма проблем да се дават заедно,действието им е на различна основа и не си пречат. Peace. Инфакола го започнах ,защото коликите ни се усилиха доста и само с биото не ставаше.
 Имам въпрос- от няколко дни Криско едно,че  ака веднъж на ден,ами и като го направи е едно тъмнозелено,гъсто,като пасирана каша от коприва,ако ме разбирае какво искам да кажа...Иначе сменям към 7-8 направо подгизнали от урина памерси..Та,това нормално ли е или да пак да звъня на педиатърката?..ох, в последно време й звъня за какво ли не,ще вземе да не ми вдига вече Mr. Green

П.С Vyara D,аз се местя в Надежда до месец-два, може да се виждаме там. Peace Ние сме в Надежда 1 до Ломско шосе,ако това е ориентир за теб:)

# 250
  • Пловдив
Мимито и тя не си изяжда цялото АМ от няколко дни и се бях притеснила, но щом не сме само ние, значи е от жегите.

# 251
Момичета, аз минах през Заимов, но накрая завърших с Южния парк Laughing, в изключително приятната компания на Раличка, Мушинка и Дарибг. Пийнах си ехееей колко биричка... направо се развеселих и се разбърборих. Много ми е весело с вас момичета, времето минава винаги неусетно и направо сте дар божий, като си помисля колко ми е скучно сама на разходки. Hug Hug Hug
Накрая се оказа че с Мушинка имаме общ познат, който ми е много добър приятел. Светът е малък нали. Естествено имам и малко снимки, но понеже Борис снимаше, не обещавам, че ще ги кача... Той има удивителната способностда ме снима в най-неблагоприятни за мен ъгли. Mr. Green

Днес беше наистина много горещ ден. Струвами се, че и Рада не се задържа много на гърда в парка, а от съприкосновението и двете се изпотихме. sweating Беше и малко по-нервна сега, докато я приспивах... Абе, нормално беше 30 градуса днес (колата ги измери и то във вървящо състояние Crazy) - както не обичам жеги и аз издивях, а представете си какво им е на нежните ни бебета. Heart Eyes

# 252
Гледам ви, че говорите за горещините навън. При нас в Свищов всяко лято е адска жега, ама ви говоря за 35-38 градуса. И днес си беше така, страшна работа ooooh!
Аз започвам да си мисля, че Катеринка затова неще да яде, от жега newsm78, та вземах да пускам климатика в другата стая и да охлаждам малко в къщи, че е мор. Днес пак по добре яде, та може от това да се окаже.  Peace
Роси, не съм съгласна, че пентаксима не дава странични реакции. Моята лична ми каза, че от всяка ваксинка може да има такива, вече е въпрос на избор разбира се, била по пречистена, но за страничните реакции не съм съгласна Peace не споря, може и да греша, казвам каквото ми е казала докито, и затова реших че няма да купя. Ако бях на 100% сигурно че всичко ще е ОК с пентаксима нямаше да се замисля, но като цяло си ме е страх от всякакви ваксини, каквито и да са те.

Отивам да къпя беба, че май огладнява вече Hug

# 253
П.С Vyara D,аз се местя в Надежда до месец-два, може да се виждаме там. Peace Ние сме в Надежда 1 до Ломско шосе,ако това е ориентир за теб:)

Аз също ще се местя живот и здраве към средата на август. Да не се окаже, че се местим в един и същи блок? Макар че се съмнявам де. Ще се залепя до 101-во у-ще. Това също е в Надежда 1. Може би с теб ще се виждаме доста често, но първо да се преместим и ние и вие. Много ще се радвам, ако сме много близо една до друга.  Heart Eyes

# 254
Ммммм да,Срещата мина супер,само пустите му жеги......
Дени давай снимки,то и аз не съм за гледане ....ама.... Laughing
Аз да кажа за днешната консултация,вече сме 5200 и 57 см.Качил е 800 гр.този месец и може би това за жегите ще се окаже вярно.Само едно изказване на докторката ме втрещи...Каза че този месец няма да даваме нищо допълнително....и на въпроса ми какво има предвид,тя отговори "ами сокчета"  newsm25
аз веднага я  ignore2 и сериозно се замислям да я сменям......
Бихме пентаксима,Жожо зарева,но се оказа,че беше гладен  Wink .Сега спи сладко сладко маминия хубавец   love001

Общи условия

Активация на акаунт