Да попитам има ли мами от Надежда, че другия месец ще се местя там да живея и може да се срещаме?

.Като й сменям памперсите я оставям малко гола.Незнам вашите бебоци как се хранят в тази жега и дали изобщо е от това до вчера пресушаваше шишетата за 10 мин. а днес яде павече от 30 мин. и както казах на всяко хранене остава 
, някой има ли новини от тях?

Бихме и втората ваксина и Ради се представи много добре.Не плака почти,дори когато го мериха и теглиха се смееше.
.. Аз давам и био гаята и инфакола-няма проблем да се дават заедно,действието им е на различна основа и не си пречат.
. Инфакола го започнах ,защото коликите ни се усилиха доста и само с биото не ставаше.
Ние сме в Надежда 1 до Ломско шосе,ако това е ориентир за теб:)

Беше и малко по-нервна сега, докато я приспивах... Абе, нормално беше 30 градуса днес (колата ги измери и то във вървящо състояние
) - както не обичам жеги и аз издивях, а представете си какво им е на нежните ни бебета.

, та вземах да пускам климатика в другата стая и да охлаждам малко в къщи, че е мор. Днес пак по добре яде, та може от това да се окаже. 
не споря, може и да греша, казвам каквото ми е казала докито, и затова реших че няма да купя. Ако бях на 100% сигурно че всичко ще е ОК с пентаксима нямаше да се замисля, но като цяло си ме е страх от всякакви ваксини, каквито и да са те.
Ние сме в Надежда 1 до Ломско шосе,ако това е ориентир за теб:)

и сериозно се замислям да я сменям......
.Сега спи сладко сладко маминия хубавец