Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 13 958
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Варна
Ако днес се наканя вече и да си сложа актуални аватари и снимки на малките вече ще съм супер  Simple Smile
Като гледам още не си го направила Wink

Мадленка, не се притеснявай - стига да не е на фонтан и да не е твърде често, няма място за притеснение. Да споделя по тоя повод случка с една приятелка - та оплакваше се, че често връща, понякога и на фонтан. Консултира се с педиатъра и се оказало, че в старанието си да не пропуска памперса го е пристягала повечко Simple Smile. Та затова връщал момъкът Wink.

# 16
  • София/Варна
Ау,страшно ми се спи - Иван се ококори в 5 и оттогава сън не съм видяла. Разходих го по хладина и минах към една сладка местна крипта, за да уговоря чистата молитва за др. седмица, а сега, ако той благоволи да спи (пуснала съм му Брамс - много обича класическа музика, установих), аз почти ще успея да издомакинствам и да легна за мъничко.
  Браво на младежа, ще взема и аз да сваля класическа музика и да пробвам Елито. Аз музика не слушам, мъжът ми няма да споменавам каква слуша, само ще кажа че косата му е по-дълга от моята, а каките слушат детски песнички. Може ли да ми препоръчаш и друга класическа музика?
Моцарт добре се приема от мъниците, свалила съм и Черите годишни времена на Вивалди, понякога пускам Кармина Бурана, ама не се приема много добре нито от Ого нито от Елицата май.

# 17
И опери харесват доста от бебетата - аз на моя пусках откъси от "Риголето"  и "Княз Игор", а открих, че му допадат и много от творбите на Мориконе. Даже "припява" - издава някакви невероятно сладки звуци и гледа съсредоточено.
Но в момента ме влудява - от ранни зори ме е вдигнал на крак, та дисега, и ще припадна от преумора вече. Не спря да реве това дете, а аз ще полудея - и, кактъо обикновено, сам-самичка с него.
Хайде до после.

# 18
  • Велико Търново
Да взема да намеря някой да чете Шекспир в оригинал на циганетата Blush
извинявам се хванала ме е лиготията Blush

miika,нещо не мога да ти вляза в албума Rolling Eyes

# 19
Мадленка, не се притеснявай - стига да не е на фонтан и да не е твърде често, няма място за притеснение. Да споделя по тоя повод случка с една приятелка - та оплакваше се, че често връща, понякога и на фонтан. Консултира се с педиатъра и се оказало, че в старанието си да не пропуска памперса го е пристягала повечко Simple Smile. Та затова връщал момъкът Wink.
майче и аз се престаравам- до скоро не ми беше връщал младежа, но от както пропускат пампите започнах да го пристягам и резултата не закъсня- започна да връща по малко. Но изобщо не съм се сетила за това.
По повод пампите една приятелка с едногодишен син ме светна да си взема по големи памперси- като мина долната граница на следващия номер и да ги сменям. Особенно за момченцата- да им е широчко. И понеже сме 4200 си мисля дали не е ред на пампите от 4-9кг?

# 20
Хайде и аз тук!  bouquet
Аз още в болницата първата вечер приспах Рая с DEPECHE MODE!Щом заспа, аз, много доволна от себе си, реших да се обадя на г-н Каравелов и да го уведомя, че и дъщеря му харесва същатата музика като него!Какво беше изумлението ми, когато от другата страна чух :"Мое си е!Мое си е!" Crazy
Явно, ако не й беше харесала песента, може и да е не е негова дъщеря по неговата логика Sick

# 21
  • София/Варна
bobito2, аз имам опита с баткото и правя точно това, премине ли долната граница на даден размер и веднага преминавам на него. Вече преполовихме един пакет 3-ки на Пуфис, оказаха се сполучливи, дори спря да ми се изрива дребосъчка.

# 22
bobito2, аз имам опита с баткото и правя точно това, премине ли долната граница на даден размер и веднага преминавам на него. Вече преполовихме един пакет 3-ки на Пуфис, оказаха се сполучливи, дори спря да ми се изрива дребосъчка.
аз само Пуфис не съм пробвала и смятам да си взема малък пакет за проба

# 23
Понякога си мисля че бебетата правят номера  Laughing Тъкмо реша, че вече е заспала дълбоко спирам да люлям коша лягам на леглото и след малко един рев, или пък днес тъкмо я почистих, сложих и крем и ще слагам новия памперс и тя реши пак да ака  Heart Eyes

# 24
Моя бебо също е на 3ка и щом премине долната граница на памперсите веднага минавам на тях.
За музиката следобяд когато искам да спи вкъщи единствения начин е като му пускам Sounde of nature или U2.
CrazyDeina моя син ака само в чист памперс, щом му го сменя решава да го напълни отново...Simple Smile

# 25
Ние пък сутринта нали излязохме на една от "www. Варненски -те неформални кърмачески срещи 2009" от форума.. Видяхме се с  Фелинка и Бела , седнахме на едно закътано местенце да ни хапнат децата.. то пък взе че заваля..  скрихме се някак си под едни чадърчета на летния.. После уж ще се прибираме, то пък пекна и  с Фелина продължихме разходката...
Естествено по закона на Мърфи пак заваля. Напъхахме се в един детски магазин  - бебе Ксандър замези там  eat.
В общи линии решихме да използваме намаленото дъждоизсипване за да се приберем. Незнам Фелинка дали е успяла , обаче нас дъжда ни хвана там дето нямаше къде да се скрием и съответно няма да обяснявам аз как се прибрааааааааааааааах . За радост на мъжката половина по улиците се тресе една цицорана с мокра фанелка  smile3532 Количката непромокаема, ама без дъждобрана не можахме да минем. То тва дъжд ли беше бе брате?!?! Не ми се виждаше багажника на количката  от реките..  smile3549 не ме питайте как тичах като гламава. А и вече мокра какво да се крия.. Прибрахме се де, и прах количка в банята с душа. Съответно Борис се сети, че му се яде точно когато чистех локвите в коридора. Напапа се и сега спи блажено. Изобщо поредният весел ден  smile3521

Извинете  малко се отплеснах Simple Smile)))

# 26
Just_VANIA моят синковец винаги предпочита чистият памперс. Даже вчера на разходката ако не бях толкова бърза в сменянето щях да си имам оакана количка, не ме изчака дори да му залепя лепенките  Joy

# 27
Нали Just Vania големи са чистници.  Simple Smile Сетих се  и още един номер, който ми го прави и в момента даже.  Simple Smile Реша да направя АМ преди да се е събудила 5-10 минути и тя изведнъж ще реши, че е гладна не след 3 а след 4 часа и трябва да правя ново мляко. Но този път не го направи де събуди се в 15 и 20  Laughing  

# 28
ето ви нещо полезно за памперсите http://www.papa-bebe.com/pampersi.html#d&n,

http://www.papa-bebe.com/kak_da_izberem_pampersi.html

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:35 от MINOLTICHKA

# 29
http://www.snimka.bg/album_info.php?album_id=396148

-Оффф,махнах паролата - освен така да пробвате дали ще се видят снимките.
На моя компютър неслучайно пише "Ноу Индианс", ама слушам ли го? хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт