Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 13 962
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  Преди малко се опитах и аз в снимка бг да кача една маааалка снимка. Е обработва я половин час докаот я качи. За справха стотина снимки преди ми ги качваше за отрицателно време. Явно имат проблем и итрябва да изчакаме. Поне най-накрая си оправих линииките и сложих снимки, с аватара не успях заради снимка.бг да се оправя обаче...

# 46
Аз успях най-накрая със снимките.Нещо снимки.бг стачкуваше.Simple Smile
Лека нощ и спящи бебоци.

# 47
Лелеееее явно аз съм най раннобудна или най-луда  newsm62
Хем сядам на компа почти 2 часа след като съм станала...  smile3506
и гледам пак аз ще сервирам кафето.. тц тц тц неудобно ми стана вече Simple Smile))  

Днес ще ви дам само препечени филиики  а от вас кафето и добавките 

ЖЕЛАЯ ВИ СЛЪНЧЕВ, СПОКОЕН И УСМИХНАТ ДЕН!

# 48
Добро утро.кафето и бонбоните от мен..Да ви е сладко. newsm10 Минолтичка,благодаря за филийките.

# 49
Добро утро  newsm46 Аз съм още сънчо, но поне успях да си направя кафето без инциденти kaffeetrmker_2 Не знам откъде ги намирате онези младежи с кафетата и за това, аз по скромно ви черпя ама от сърце! Heart Eyes
E, Стелето ме изпревари Grinning

# 50
Добро утро и от мен  Hug
Благодаря за кафенцето и сладкиша  и най-вече за бучката захар  Mr. Green
Споко Минолтичка не си най-ранобудната, ни обикновено сме будни към 5:30ч., но днес малката реши да зарадва мама и се събуди в 7:00ч., бързо се напапахме и се изнесохме от стаята за да не пречим на тати, че снощи беше на рожден ден и се върна по ранни зори. Днес времето се очертава много хубаво и след малко ще се стягам за разходка  Party

# 51
Добро утро и от мен!
Благодаря и аз за всичките вкусотийки Heart Eyes, страшна работа Crazy
Ние станахме в 5 и 30, малката яде и заспа, сега пак така и аз отивам да пийна кафе Grinning
При нас също за сега времето е хубаво и като се оправим излизаме, отиваме да пуснем две бюлетинки и сме готови за подвизи Laughing Пак ще бъде шоу в избирателната секция, където гласувам с двете деца и колички Mr. Green, радват ми се хората Blush
Айде приятен ден на всички и целувки от нас Hug

# 52
  • гр.Стара Загора
Добро утро !
Днес решхме с Борислав като се наспим да излезем с дребосъчка но времето незнае да пече ли да вали ли и сме в чуденка какво да правим  newsm78 ще изчакаме още малко и ще видим какво ще измислим.
Хубав ден  Hug

# 53
  • София/Варна
Я сподели от де я взе, че аз от доста време издирвам такова нещо. Намерих в Прасешката къща един модел, но се оказа, че не става за Спийди-то, когато към него е качен стария кош Дрийми.
KayRenn, от тук - http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_ … ee-All-Categories
Ползвана е, но новите ми се видяха много скъпи. Към 60-70 евро. Тази я взех за 19 евро.
Няма никакви дефекти.
Тези на фирмата Lascal ги водят универсални, ставали за всякакви модели колички, но ако се сгъва като чадър няма да стане.
Не знам твоята как се сгъва, но ако е така като тези на Чико - http://i20.ebayimg.com/07/i/001/2e/a0/23ff_1.JPG - няма да може да се захване. трябва тръбата долу да е цяла, а не да се сгъва. Ей, такава трябва да е тръбата между колелетата - http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/180/94/1809489-l.jpg
Не знам дали ме разбра.... Rolling Eyes
Разбрах те - моята количка е Куини Спийди, има си я дебелата тръба. Проблема е, че зимния кош ми е доста издължен и ми трябва такъв модел, който да се закрепя с удължители. Харесах си това, но струва 40 евро + доставка от 20 евро и ми се стъжни. На сайта не мога да видя каква му е марката за да потърся по производител. Не съм много добра в он-лайн пазаруването Wink.

# 54
  • София
добро утро на всички! Hug

Ние все още спинкаме и като се събудим тръгваме за Борисовата градина.

Напоследък си търся лигавчета...тип перелинка, да покрива и раменцата, защото все сменям дрешки след хранене, но няма и ще ми купят от чужбина.

Мами, които сте със секцио! искам да попитам как ви е чувствителността на коремчето...моята сетивност при допир е нищожна....изтръпнало ми цялото място над шева. Разбарх, че било нормално, но ми е доста неприятно.

Хубав неделен ден на всички!  love001

# 55
Мигла, и моята чуствителност в областта над операцията хич я няма  Laughing. Даже още ми е леко подуто. Но вече започнах активна спортна дейност и не му мисля много Laughing. Момичета, ще гласувате ли? Аз вече я свърших тази работа но май заради кампанията" Друг ще гласува вместо теб" Simple Smile, а не толкова заради "страхотните" кандидати

# 56
Минолтичка не си сама мила и аз ставам по на 1 час да го храня цяла нощ.Тъй че 5.30 си станах . Сега гледам като отровена ама карай.
Няа манджа нещо. Като не ми се яде в тая жега и положението е кофти с кърмата.Излязохме още в 9 сутринта да гласувам и на разходка.Маменца гласувахте ли ? Айде който не е да припка че Доган ще си направи република скоро  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Един чичо на опашката ме подбутва да мина пред него и ми отстъпва реда си и аз накрая минах и той ме пита кога ще раждам лелееее сигурно бая свинка изглеждам отст
рани . Аз му казах че родих преди месец и нещо той се сконфузи милия и ми се заизвинява  Joy
Аз пък си помислих че ни е видял в  двора с бебо щото аз ги оставих там с баба му докато гласувам.

# 57
  • Велико Търново
На мен около операцията всичко ми е наред.

Достатъчно дълго имах връзка с политик за да се отвратя завинаги от политика.Калташка работа е.Нагледала съм се и съм се наслушала на какво ли не.

# 58
Абе гадове са всичките ама БСП, НДСВ и Доган са яко крадлива напаст беееее...
Яне Янев сам по себе си н яма да спечели . И затова пуснах за герб . Да ги видим и тях що за стока са . Уж бат Бойко малко по-читав ми се вижда.

# 59
  • Велико Търново
Вчера се  е влизало безплатно в аква-парка като кажеш,че си симпатизант на ГЕРБ.Айде нЕма нужда.Всички са еднакво крадливи.

Общи условия

Активация на акаунт