Избирааш най-малкото зло както всеки пър на избори.
Яне блокирал турската граница да не влизат с автобусите... ми евала

колко е сладка и как "гласува". Е, наложи се и да почакаме, че доста хора чакаха да гласуват.

Имах късмет, че 1 от 4те избирателни секции беше в едно предградие та не се наложи да пътуваме сума ти километри... Така ме е яд обаче, че 3 от тези 4 места са в радиус от 60 км и все на Запад, а на изток, север и юг има много БГ , които едва ли ще се трогнат да си изгубят времето в шофиране напред-назад... А в Турция са отворили цели 122 секции 
не мога да седна 2 реда да драсна. 
А памперсите на Памперс за новородени тук имат една лентичка - индикатор отпред, която се оцветява в синьо, когато бебето е чишкало. Ели, ти май се интересуваше от аларма 
нас ни морят адски жеги
, лятото продължава вече почти месец
кога ли ще се захлади

а бебо спи вече трети час

)

Иначе, слава Богу, я понесе добре. Но ме "успокоиха", че следващите (Пентаксима) бил по-тежка работа. 

Някой ако иска, да пробва и да докладва
много странно, пък снощи така хубаво си хапнах и диня, и млекце пих и чайчето на Хип и на сутринта в 7:30 за Малчо имаше много малко хапване и гърдите ми меки... та се наложи дохранване с АМ (оф колко го мразя, ама ми е по жал да плаче милото глагничко докато го прехвърлям от едната гърда на другата и то да се дърпа горкото
) Поспа си доста и като се събуди и млекоцентралите се бяха посъбудили хапна си пак и заспинка в 17:00 пък да видим до кога (за сравнение снощи пак заспа в толкова и се събуди чааак в 23:30
къде го слага това спане незнам
а за събъждане и дума не може да става нищо не помага да го разбудя
)
е утре ще питам де
И направление за ортопед ни дадоха, сега трябва да се организираме.