Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 14 006
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Доволна съм от днешната среща, въпреки дъжда (който май аз донесох и отнесох със себе си WinkHug Надявам се скоро пак! Снимките са чудесни, да надписваме ли?
Надявам се Оги да не е настинал, с това безстрашно разхождане в дъжда Simple Smile
Аз пък си изтърсих чадърчето на количката в една отвратителна локва с неизвестен произход в подлеза на връщане  Crazy, та го прах. За награда си позволих две шоколадови бисквити  Embarassed Embarassed

# 121
Здравейте и от нас , снощи се прибрахме от 10 дневна ваканция при баба и дядо във Видин. Много беше приятно , Рая беше нон стоп на вън само за нощтното спане я прибирахме вътре.

♥...Luni4ka...♥ аз съм в Младост 4, хайде да си организираме една младоска среща, защото с трите засега няма как да се организирам и да дойда до Борисовата....

Айла аз няколко пъти вече предлагам и никой не се включва , а иначе аз съм За.

plami213 ти да не си се преместила , нали беше в Младост?

П.П. Как ме е яд че не прочетох по-рано за срещата иначе щахме да се присъединим.

# 122
Slavaa  за малко съм в Гео Милев,че нашият тати е започнал един ремонт,но да се надявам че до края на лятото ще се върнем.Но на мен не ми пречи да си дойда за среща  Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 20:54 от plami213

# 123
Плами 123 аз днес ходих на разходка в парка не редута. Може да се уговорим някой ден  Hug

# 124
  acko няма проблем аз почти всеки ден съм там.Ето ти тел за връзка 0878 999 015.
 Е хайде ние излизаме за глътка чист въздух преди къпане  Heart Eyes
Лека вечер на всички  Hug

# 125
  • София/Варна
Оги засега е добре, след малко го будя да ми помага да правим салатка. Да ви покажа какъв ни е помощник - http://picasaweb.google.bg/razsadova/2#5355345355907676418. Ей така сме по цял ден, намираме му работа, че да не вилнее много Simple Smile.

# 126
Ей, много готина срещичка, трябва да стане традиция  Hug
Деси, Оги е голям сладур, направо ще го схрускам  Heart Eyes

# 127
  • София
Аз пак за фенобарбитала, че ми се струва много важно:
Боби, ето ти линка към листовката му:
http://www.medlux.ru/misc/help/barbitur.html
http://bda.bg/bdias/22263s.pdf

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 19:39 от Glum

# 128
аз да си кажа че педито ми го изписа на зелена рецепта, но не съм го взела.
говорих с братовчедка ми, която е педиатър в друг град и разбрах от нея, че не са ми направени коректно изследванията- трябва кръв от вената, а не от пръстчето и ме посъветва да го направя по този начин. Със съпружето решихме да направим ново кръвно изследване и да отидем при друг лекар да ни го разчете. Засега е това.
Иначе не мисля, че сме много жълтинясали- по скоро е психоза на педито.

# 129
говорих с братовчедка ми, която е педиатър в друг град и разбрах от нея, че не са ми направени коректно изследванията- трябва кръв от вената, а не от пръстчето и ме посъветва да го направя по този начин. Със съпружето решихме да направим ново кръвно изследване и да отидем при друг лекар да ни го разчете. Засега е това.
Моя Дени е вече почти на 2 месеца и още малко има жълтичко в очичките и по носленцето. Нищо не са му изписвали , но пък билирубина му е в норма. Наистина потърси и второ мнение  Hug

# 130
  • София
   Моята Ели също още е жълта, леко в склерите също и кожата като натиснеш с пръст не остава бяло а леко жълтичко, но според педиатърката и според мен си е кърмаческа жълтеница. Педиатърката ми ми каза и това което и ние сме учили на обучението, че е нормална, ако бебето се развива добре и отшумява към 3-4 месец. Няма нужда от никакви мерки и прекратяване на кърменето. Това което освен това знам е че 123 ниво не изисква мерки, вече по принцип нива над 200 изискват по-сериозни мерки, а над 300 е ужасно опасно. Наистина направете ново изследване и се консултирайте и с друг лекар.

# 131
   Моята Ели също още е жълта, леко в склерите също и кожата като натиснеш с пръст не остава бяло а леко жълтичко, но според педиатърката и според мен си е кърмаческа жълтеница. Педиатърката ми ми каза и това което и ние сме учили на обучението, че е нормална, ако бебето се развива добре и отшумява към 3-4 месец. Няма нужда от никакви мерки и прекратяване на кърменето. Това което освен това знам е че 123 ниво не изисква мерки, вече по принцип нива над 200 изискват по-сериозни мерки, а над 300 е ужасно опасно. Наистина направете ново изследване и се консултирайте и с друг лекар.
аз да попитам: това изследване ни го направиха за ваксината през първия месец- при какви норми на билирубина може да се направи?

# 132
  • София
Цитат
аз да попитам: това изследване ни го направиха за ваксината през първия месец- при какви норми на билирубина може да се направи?
  Извинявай, не схванах въпроса. Изследването е на билирубин, прави се при продължаваща жълтеница и притеснения от страна на педиатъра. Вече в резултат на нивата се решава дали има нужда от взимане на определени мерки.

# 133
Благодаря на всички за отговорите  Hug
Джиджи-биджи още не съм решила дали да сменям козметиката,но като се замисля няма за какво да я сменям,не се изрива от нея.Просто ме убеждаваха да ползвам Бюбхен и аз се бях навила,но като се замисля няма за какво да сменям  Rolling Eyes

# 134
Бобито, ваксината се прави при нива на билирубина под 50 единици. Това го знам от нашия лекар. На Диана също й правиха такова изследване за първата ваксина, билирубина беше 46 и й направиха ваксината след няколко дни.

Общи условия

Активация на акаунт