Целулит и Vela Shape

• 54 342
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Здравейте,
някой знае ли дали в Пловдив има Велашейп и къде.. Simple Smile

# 33
  • Пловдив
Това питам и аз напоследък в няколко теми, но няма отговор. От гугъл нищо не излиза за Пловдив.

# 34
Да, аз също не открих нищо в нета... Надявах се тук някой да знае... Казаха ми, че имало 5 апарата в БГ (поне преди 6 мес. са били толкова) и единият бил в Пловдив...

# 35
Извинявам се за късният отговор...Като ходя следващия път в Хил кл. ще питам, ако те знаят за такъв апарат в Пловдив. Последният път, когато бях на процедури, се запознах с едно момиче, което идваш от Варна. Хваща самолета сутрин-цял ден в клиниката, прави си и тази процедура, и обезкосмяване с лазер - и вечерта отбратно Simple Smile)) Как не я мързи-не знам...

# 36
Аз пак да попитам за този Велашейп някой дали вече има информация за Пловдив дали има и къде евентуално се намира.

# 37
  • Пловдив
Пловдив, за съжаление, явно е много назад. Аз открих освен в София и в Ахелой, но е изключено, разбира се, да пътувам. Вижда ми се направо невероятно в Пловдив да няма. Гледам групичка желаещи се заформихме.

# 38
  • Пловдив
А колко процедури трябва да се направят и през какъв интервал от време?

# 39
Аз и по-рано писах - след 6-тата процедура видях ефекта. Прави се през няколко седмици.

# 40
Аз от няколко седмици се чудя за Велашейп, май другия месец ще отивам  Rolling Eyes

# 41
И аз така се чудих...най-вече заради многото противоречиви мнения, които прочетох.
Малко дори ме беше яд, че в един момент осъзнах, че се влияя от мнения на хора, които дори не са пробвали лично, а препредават истории на трети, пети лица...
Успех ти желая!

# 42
Аз чета повече положителни мнения, но са си доста пари все пак, да не ги дам за нищо  Confused

# 43
И аз се включвам в пловдивската група желаещи LaughingОстава само да го открием hahaha Rolling Eyes

# 44
оф, и аз искам ама 600 лв. много ще ме озорят. А ако няма ефект после направо незнам

Общи условия

Активация на акаунт