Целулит и Vela Shape

• 54 343
  • 79
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Обръщам се към ползвалите вече услугата с молба за съвет. Преди 7 месеца родих секцио. Сега ми предстои да се отърва от 15-тина килограма и съм започнала хранителен режим. Искам да включа и велашейп. Но се чудя дали да започна сега или когато сваля 7-8 килограма. Чудя се, защото ще имам финансова възможност за един курс /10 процедури/. Мислите ли, че ако се правят процедурите един път на две седмици например, ще има ефект?
Предварително ви благодаря  Hug

# 46
Здравейте момичета!
Да споделя и моя опит с Вела Шейп: миналата година направих 6 процедури, които почти /90%/ ми премахнаха целулита, натрупан с 10 кг от бременност и една година кърмене. Както и понамали обиколките на ханш и бедра малко. Обаче по финансови причини спрях курса и не правих останалите 4 процедури, както и препоръчваните поддържащи процедури на всеки месец. Въпреки че спортувах, целулит започна да ми се образува отново в проблемните зони. Разбира се, не в предишните количества, но явно ние предразположените трябва да се поддържаме повече.  Моето мнение е, че терапията е много ефективна, но трябва да се поддържа. Тогава плащах по 120 лева на процедура, сега като ви чета май са паднали цените наполовина.

Stefi Stefi - Процедурите трябва да се правят през 3-4 дни,  не знам дали би имало ефект с 1 на 2 седмици. Също така май е по-добре към края на режима на ги започнеш, процедурите допринасят за отслабването, но не препоръчваха да се комбинират с драстична диета , защото при самото отслабване по някой път се образува целулит...Това ми казваха тогава от клиниката:)

# 47
vladi 008, много ти благодаря  Hug  bouquet

# 48
Някой има ли актуална информация на цените в момента?

# 49
  • BG
Някой има ли актуална информация на цените в момента?

Това е сайта на Медефект
А това е на Дерма про

Цените и на двете места са еднакви. За корем, ханш и бедра цената е 600лв за 10 процедури!  Peace

# 50
аз правя втори пакет велашейп в медефект. Доволна съм и имам добър резултат.

# 51
А колко време продължава една процедура? миналата година беше един час и цената беше двойна. Интересно ми е сега дали са намалили и времето, освен цената Simple Smile

# 52
  • Varna
Здравейте,да попитам някой ходил ли е  на vela smooth процедури във Варна? Има май само в  skin line и бих искала да попитам някой за отзиви,тк май в града няма vela shape.Има ли смисъл от  vela smooth и дава ли добри резултати като vela spahe:)
              Благодаря ви   bouquet

# 53
ми ханш, бедра и корем около 35мин.

# 54
Здравейте. Сега разглеждам за процедурите в Медефект и там пише, че тази процедура се прави на ханш, бедра и корем. Аз обаче не съм раждала и от такава процедура на корема нямам нужда. Дали Вела Шейпа е подходящ за нераждали момичета?? Или трябва да се ориентирам към друга процедура?

# 55
Велашейпа е подходящ и за нераждали момичета. Доколкото знам Body after Baby  е само реклама. За уреда пише пове4ко тук: http://www.velashape.com/  е със сигурност и малко го попрехвалват, но общо взето е ОК.

# 56
  • София
здравейте Simple Smile
реших да си направя процедурите с vela shape...само се чудя къде?
дали в хил клиник или медефект? какво ще ме посъветвате?
а имам и въпрос че към вече преминалите през процедурите : сваляте по 2 см от всяко бедро или общо? Embarassed
мерси предварително  Grinning
а и някой знае ли цените в хил клиник?

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 12:23 от dharmaaa

# 57
В Hill Clinic  не съм проблава. В МЕДЕФЕКТ правя втори пакет и съм много доволна. За сантиметри не мога да кажа точно, но определено дрехите са ми широки вече Simple Smile

здравейте Simple Smile
реших да си направя процедурите с vela shape...само се чудя къде?
дали в хил клиник или медефект? какво ще ме посъветвате?
а имам и въпрос че към вече преминалите през процедурите : сваляте по 2 см от всяко бедро или общо? Embarassed
мерси предварително  Grinning

# 58
  • Пловдив
Ей,мами от къде намирате такива огромни суми за процедури??? ShockedМного ми е интересно и в тая криза...явно Вас Ви е подминала! Peace

# 59
Аз ходих в Хил Клиник - както и по-рано писах, доволна съм - ефекта е страхотен.
Ето и сайта им - има цените, услугите и т.н.: http://www.hillclinic.com/browse.php?rubrid=9

Simple Smile Относно парите - за сметка на тези процедури се лиших от други "глезотии" - просто това беше нещото, което много исках да направя...

Общи условия

Активация на акаунт