Целулит и Vela Shape

• 54 346
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
Е цената там е с 210 лева повече от Медефект... стига с тоя Хил клиник..
супер скъпо си е на фона на останалите, да вярно обстановката е много красива... ама за какво да им плащаме лизинга на бюрата излишно...
ходих там за нещо друго.. не за велашейп (не казвам защото е малко лично) и хем бях с препоръка и т.н.
ама ме изгледаха като стока за продан... дали аджаба мога да си го позволя?!
не съм доволна от отношението, а и не се прескачат от клиенти вътре, така че хич не го разбрах това, което ми се случи!

толкоз от мен... всеки да си избира сам

# 61
Да - всеки прави избора си сам! Аз лично пиша моите впечатления, защото ми отне време, за да направя избора си (тази тема започнах точно с тази цел още юли 2009). Всеки търси коментар, за да се ориентира. А иначе на всеки плащаш нещо - дали лизинга, дали заплата...И ходя точно там, защото се чуствам добре - и като отношение и като качество! Това със стока за продан...да ти кажа честно - не мога да си го представя...
Надали съществува вече медицински център (частен), където да не обръщат внимание на клиентите си...

# 62
аз не казвам че не са ми обърнали внимание
по-скоро отношението не беше сериозно и едва ли не: като съберете парите, пак елате!
това ме издразни
нещо не си ме разбрала или не съм се изразила правилно
всеки работи за насъщтния, аз също, но там са по-скъпи от навсякъде другаде, не само за Велашейп
радвам се че на теб ти е удобно да ходиш там
на мене ми идва малко извън софия Simple Smile нищо че е на околовръстното
но най-важното е че си доволна от резултатите, независимо че цената им е доста по-скъпа
Simple Smile
и аз харесвам този уред, никога преди това не съм виждала такива резултати

# 63
  • София
здравейте Simple Smile
след много четене и мислене най-накрая се реших Simple Smile избрах си и къде да отида-в медефект Simple Smile
искам да попитам  Rolling Eyes дали може да се плаща с кредитна карта...че кеш няма как да изкарам парите?  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 64
Аз съм плащала в МЕДЕФЕКТ с MAXI - card на ДСК - дава безлихвено разсрочено плащане на услугата, която се закупува. Услугата я има и в много други търговски обекти в София и е доста изгодно и удобно, защото няма скрити лихвички, уловки и т.н. за клиента  Peace

# 65
  • София
мерси за отговора March   bouquet

# 66
незнам какви са лихвите за тая карта, за която говори Марч, но аз имам стандартни Виза и Мастер Кард и съм плащала и с двете
имам предвид че имат възможност за плащане с кредитни карти, предполагам всякакви
звънни им по телефона за всеки случай ако имаш друг тип карта

# 67
  • София
Четох Ви, четох и аз се навих, да ходя на този уред, пък току виж се оттърва най-накрая от гадния целулит, който ме подтиска от години  Hug
Ще почерпя, ако стане, да знаете  Wink

Но се питах за Body after baby, това пак с този уред ли се прави, дали е на същата цена, някой правил ли си е тази процедура?

В Медефект сигурно ще ходя, ама ако мъкне детенце с мен, дали ще има възможност да стои при мен по време на процедурата?

# 68
Здравейте,
не сте писали скоро, надявам се да има резултати Simple Smile
И аз се навих да се пробвам, макар че сумата не е малка, но пък щом има ефект.
Исках да питам никой ли не ходи в Дерма про, много ми е близко на 5 мин пеша, но пък като погледнах сайта - много нескопосан, та не ми вдъхнаха доверие Rolling Eyes
Медефект не ми е под носа, но ако са по-добри ще ходя там.
Искам да попитам ходещите: преди да се почнат процедурите, не се ли прави някаква консултация не знам така ми изглежда много странно.
 Hug

# 69
  • София
Барабана, както написах по горе и аз реших и тръгвам от вторник, записах си час.
Малко се притеснявам, защото са си много пари, искрено се надявам, че другите момичета не са писали само с цел реклама, защото наистина на повечето постовете са свързани с хвалби за Медефект  Confused
Прочетох в други теми, че има и не толкова впечатлителни резултати, а аз се надявам именно на такива  Praynig
Надявам се, да имаме добри резултати и да не сме си дали парите напразно  Praynig

# 70
  • Пловдив
За Пловдив, още ли няма резултат? newsm78

# 71
ivka76, ще очаквам новини от теб, мила Hug
аз се интересувам и дали преди процедурите не се провежда някаква консултация, как да се процедира с теб индивидуално, все пак всеки е различен Confused
ще изчакам вторник да споделиш.
а много ли чака за час и какво им е работното време, с моята работа малко зор ще видя...

# 72
  • BG
Здравейте,
не сте писали скоро, надявам се да има резултати Simple Smile
И аз се навих да се пробвам, макар че сумата не е малка, но пък щом има ефект.
Исках да питам никой ли не ходи в Дерма про, много ми е близко на 5 мин пеша, но пък като погледнах сайта - много нескопосан, та не ми вдъхнаха доверие Rolling Eyes
Медефект не ми е под носа, но ако са по-добри ще ходя там.
Искам да попитам ходещите: преди да се почнат процедурите, не се ли прави някаква консултация не знам така ми изглежда много странно.
 Hug

Ходих преди време в Дерма про, но по стечение на обстоятелствата не стигнах до процедура (настинах). Дамата, която ме посрещна беше много мила и ми обясни, че ефект от Вела шейп има. До колкото разбрах е доста по-добър отколкото при LPG ( от което имам впечатление).
Преди време проверявах за цените и в Медефект и в Дерма про и се оказаха еднакви. Но и на мен Дерма про ми е по-близо.
Ако решиш да ходиш там, с интерес ще следя какви резултати имаш.  Peace

# 73
vaninavoice, би ли споделила колко време продължава отделната процедура в Медефект?
И аз се интересувам дали се прави преглед или консултация преди това или направо по същество се минава?

# 74
  • София
Аз като звъннах ми казаха, че преди да започнеш процедурите се прави консултация и ти препоръчват, какво да правиш  Peace
Работното им време е всеки ден от 6 до 21 часа, в събота и неделя до 16ч.
И аз работя и време, да стигна до там ми трябва, та като си записвах час исках, да е в 18ч., имаше такъв свободен за вторник.
В неделя имаха повече свободни- 13,14,15ч. ми предложиха, ама ние пътуваме почти всяка събота и неделя и няма, как да отида тогава.

Най-много се притеснявам, да не дам 800лв и да няма ефект.
Аз реших, че на цялото тяло ще правя, не само ханш, бедра и корем, което е 600лв., казах ми че цяло тяло или както те го наричат Body after baby е 800лв. Но аз имам нужда и на ръцете и затова.

Аз свалих доста килограми и сега съм 55кг. на 170см., не съм дебела, т.е. нямам за сваляне, а само за оформяне на контурите и гадния целулит.

Във вторник ще дам отчет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт