ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 562
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ади и тук да ти кажа, че стискам палци.
Пийте и за мен, аз съм психическа развалина - проблеми в работата, мам днес си замина за Италия/след като не я бях виждала 10 месеца, видях я за 3-4 дни и ще я видя след година/, на всичко отгоре сме почти готови с апартамента. Влязох в сесия, днес съм отличничка на 1я изпит....и общо взето май това. Децата поне ходят на градина, а къде ще ги слагам след 2 седмици като идем на ливадите - не ми се мисли....
Айде, приятно изкарване  bouquet

# 631
Дрина, пробвахте ли с солострум? уж всички се кълнат в него

# 632
Прибрах се. Бирите ме хванаха. Сега с Невена гледаме Слави и танцуваме. Мъжете спят. А аз на всичкото отгоре като стара почитателка на песните на Слави даже припявам... картинка  Joy Joy
Гея, утре - снимки. Че аза нали не направих нито една, трябва да докажа къде съм била  hahaha

# 633
Оххх, обичам ви Heart Eyes, мнооо хубаво беше...утре, утре...снимки утре Heart Eyes

# 634
Ей,

аз не съм влизала седмица - и вие среща. един телефон не врътнахте да му се не види...
карай.
дано хубаво да е било.

# 635
Eй,тежка вечер е било наистина Thinking...ама аз си чакам търпеливо снимките Mr. Green

# 636
Някои на по биричка, други на по айранче...

Но аз държа да протоколирам срещата. Остана една важна задача да се свърши.

Да си организираме общонационална Октомврийска '05 среща на всички мами от цяла България.
Идеята е да сме някъде за уикенд, барабар с мъжове и дечица.
Кога? - още не е ясно (макар аз лично да стискам палци да не е чак пролетта)

Има ли желаещи?

# 637
Добро утро, мамета!

Вместо загорял мъж ви пускам малко снимки от срещата!

Зори, накара ме да се чувствам ужасно - дори ти нямам телефона, не еоправдание и моля да бъда публично порицана...
 По повод изказа на Надето, давайте идейки....коя точка от България ще е нашето събиране и кога?
Айде, малко фотоси:
http://pressian.multiply.com/photos/album/57/57

# 638
  • Варна, България
Сладуранки,  Hug Hug
Много ви се радвам...  Заредихте ми деня!

За общонационална среща - аз съм "за". Някъде по средата на трасето Варна-София требе да е - Елена, край Търново...  newsm78

Да ви кажа - снощи празнувахме РД на приятел от компанията и за сефте бяхме без децата на домашно с тази компания, която ми е любимата ( някои от двойките не са от Варна и няма кой да помага) и изкарахме чууууууудно - то не беше караоке, танци, вариететна програма,  с две думи - до 4 часа откарахме във смях и забавления. Отдавна не ми се беше случвало!!!
С тези любими на сърцето ми хора станахме приятели покрай училището за бременни, първо само жените - 6 на брой, после и мъжете и са наистина най-най- близките ми хора, с които след вече почти 5 години споделяме и добро, и не толкова! Обичам си ги всичките!  Heart Eyes

Сега отивам да си взема Чавето, което вчера пласирах на свекърите с вменена задачи да го разходят по плажа и къде ли не...

Целувки

# 639
Страхотни сте!Най-готините! bouquet

# 640
Страхотни сладурани сте...
Гея- не се чувстай зле  - просто се сетете за мен следващия път, целта не беше да се чувствате зле.....
Харесвам си ви усмихнати - и така ви искам .
За срещата на октомврийките - много съм за  - само да са здрави децата....
Наистина чакам предложения- Надинка - знам че ти си организатор - давай , организирай нещо такова.
Абе Наде - все се каня да те питам - ползвате ли я раницата още? Аз навремето доста я употребявах - ама сега ми трябва втора - и за Ива, щото не става иначе.
Моето мъж каза че съм луда Simple Smile
Момичета - наиситна нямам много време да пиша във форума - ама с кеф си ве четя когато успея.
И с много радост бих се запознала с мамите от Варна - два пъти все така става че не ви виждам нищо че минавам през варната...
А иначе за софийските мами - приемам нова срещ а- тъкмо може и повече ммами да дойдат ...Simple Smile

Айде много целувки от мен - пак ще гледам да драсна...

# 641
Добро утро, мили мои!

Все още кафето не е готово, защото момчето носи дърва, за едно джезвенце....
нямате нищо против да изчакате, нали?

Mr. GreenПожелавам ви хубава и спорна седмица!

# 642
Добро утро и от мен!
аз днес съм така:

тоя младеж докато се натутка с дървения материал,аз забърках закуската

Волтажче,звучи страхотно...мъничко ти завидях чак Hug

Хубава седмица и от мен!  Nature Sun With Face

# 643
не ми харесахте палачинките явно Crossing Arms

# 644
  • Варна, България
Дилянче, много ти ги харесах даже!  Hug
Напомниха ми на любимите марудници със сладко от боровинки от така любимите ми Родопи...
Налегнаха ме спомени за Чепеларе, тихо топло хотелче и още нещо ...  Wink

Не го искам тоз младеж с дървата, искам си моя (не толкова пИрфектен), ама няма... Вчера се чухме с него - от 20 дни са на котва пред Екваториална Гвинея и евентуално ще се прибере средата на януари.
Очертава се самотна Коледа и Нова година  Sad , но няма как. (Аз си го знаех)

Вчера написахме със Сами писмо на Дядо Коледа и си пожела динозавър-робот, който се движи и не е трансформър  Laughing Добре, че ги видях в Хиполенда за скромната сума от 43-45 лв. и скоро ще се задействам да го купя.  

При мен готиното е дългата ни коледна и НГ ваканция - излизаме на 24 декември и се връщаме на работа на 11 януари.
Замислила съм освен спането, лежането, четенето, гледането на филми и на яденето, да се отдам и на спортни занимания, че много лошо с тези кг. Тежат ми, не се харесвам, а нямам воля да направя нещо.
Още една причина като видях палачинките, да преглътна няколко пъти и да ги отмина с волеви израз в очите  Laughing
Светле, лошо с алергиите и кожните проблеми. Въпреки, че на снимките си една такава Убавица. Интересното е, че атопичния дерматит е присъщ на иначе хора с много хубава и и гладка кожа newsm78 .  Аз се зачетох в Баховите есенции, може да пробваш, още повече щом ще ти ги назначи Облачето  Wink
И мен на дърти години ме налегнаха разни кожни проявления от всякакъв характер - като че ли нещо се отключи изведнъж след като родих - освен няколко яки обрива (единият от които беше някакъв кошмар като филм на ужасите - слънчева и медикаментозна алергия по двата крака след завръщането ми от екскурзионно летуване на Рила. Човек ще реши да си направи някакъв кеф и айдееееееее)

Обичкам ви и от мен приятна, спорна, емоционална седмица.

За общонационалната среща - май се сетихме късно  newsm78, когато вече се очертава дъжд, сняг. Предпочитам да е по-топло, зелено и с риск да внеса разнобой в идеята - предлагам да е майско-юнска.
(това не означава, че няма да се включа, ако измислите нещо и по-рано, стига да сме здрави)

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 15:53 от voltage13

Общи условия

Активация на акаунт