Колебая се и съм силно разконцентрирана, но и при мен надделява двойното кафе ... със сметана, ако може .....
Бела, страхотна си
, видя ли как веднага се раздвижи темичката ... Разбрах истината- всяка сутрин, ако има такива предложения, бързо ще изписваме страничките

Да ти е честито християнчето, много е сладък пу-пу! Хремата да не е от изкъпването вчера?
Аз пак да кажа за моя благоверен (ша ма прощавате) - поканиха ни за кръстици и той не беше кръстен, та на дърти години се кръщава. По време на кръщенето всичко ок, докато попа не реши, че моя мъж трябва да стъпи с 2 крака
Надина, има и други ненае....., не си сама

Светле, миличка, виждам, че ти се е оправило настроението.
По въпроса - разчитам на майка ми, без нея съм за никъде. Разбираме се, но държа да ми се чува думата. И аз понякога съм по-рязка, тъй като много му угажда и го глези, като напр. носене по улицата
Свекърите, и моите като на Емито родителите, много го обичат, но от разстояние. Не се напрягат особено, гледат си спокойствието. Ето напр. извиках свекито да гледа Сами за 1 ден, и на следващия ден се тръшна болна... Как да я извикам с чиста съвест другия път...
Каквато съм кукувица, не бих могла да живея под един покрив с когото и да било... ( слава богу, не ми се е налагало)
Мириндичка, благодаря за признанието, но не съм чак толкова перфектна...
Ако знаеш как съм викала и пляскала понякога. Лятото луди ни правеше, но и ние с баща му се връзвахме на номерата. И беше нетърпимо... По същия начин като теб - скарам му се, и той в едната стая реве, аз в другата, постоянно се обвинявах, че не мога да се овладея и че в резултат нищо не постигам.
Не се обвинявай, просто намери начин да не влизаш в конфронтация или да крещиш - при нас много върви излизането от стаята, така го церя - не обича да стои сам и веднага преосмисля за какво става въпрос.
Мен също ме влудява нечуването, но от една страна виждам, че се е отнесъл някъде и действително не чува -отивам и го хващам за ръката и го водя там, където трябва - напр. в детската да си прибере играчките. Ако чува, но отказва му казвам "Другия път и ти като поискаш, и аз няма да правя едикакво си... Това е взаимно - както ти искаш да получиш ..., така и аз " И става работата.
Гушкам те - и знай, че за твоите слънца, ти си най-добрата и страхотната мама!
Възхищавам се на всички мами с повече от едно дете! Особено на Джулката, Верич и Лу.

Трябва да побачкам, въпреки разсейването

! Вярно, че отдавна не съм писала, но редовно ви чета. Радвам се заедно с вас на порасналите ви прекрасни дечица.
на всички! 

, ама се възползувам от на надето ФРЕНСКОТО кафенце! Леле, какви само мисли са ми в тиквата...
Честно, сутиените, които носих през бременността (нови и по-големи от обичайното) вече са ми крайно малки 
та нямам време да се занимавам с нищо, вечер гледам да полегна, че се уморявам вече