ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна, България
 Joy  hahaha  bowuu  #Crazy  newsm78

Колебая се и съм силно разконцентрирана, но и при мен надделява  двойното кафе ... със сметана, ако може .....

Бела, страхотна си  Hug , видя ли как веднага се раздвижи темичката ...
Разбрах истината- всяка сутрин, ако има такива предложения, бързо ще изписваме страничките  Wink
Да ти е честито християнчето, много е сладък пу-пу! Хремата да не е от изкъпването вчера?

Аз пак да кажа за моя благоверен (ша ма прощавате) - поканиха ни за кръстици и той не беше кръстен, та на дърти години се кръщава. По време на кръщенето всичко ок, докато попа не реши, че моя мъж трябва да стъпи с 2 крака  Shocked в купела, в който беше ливнал и олио. Купелът, който е сложен на постамент,  е колкото да се потопи малко дете, мъж ми е 100 кила, че като запретна крачоли, че като се лъзна - все едно на ледена пързалка - едни смешни движения. Добре, че беше кръстника да се гепи за него (а кръстника 60 кг с напикани дрехи), че да не стане сакатлък. Още ми е пред очите, голям смях падна.

Надина, има и други ненае....., не си сама  ooooh!

Светле, миличка, виждам, че ти се е оправило настроението.
По въпроса - разчитам на майка ми, без нея съм за никъде. Разбираме се, но държа да ми се чува думата. И аз понякога съм по-рязка, тъй като много му угажда и го глези, като напр. носене по улицата  Shocked, купуване на разни боклуци, най-вече за ядене. Баща ми е с доста болежки и не го тормозя с гледане на детето.
Свекърите, и моите като на Емито родителите, много го обичат, но от разстояние. Не се напрягат особено, гледат си спокойствието. Ето напр. извиках свекито да гледа Сами за 1 ден, и на следващия ден се тръшна болна... Как да я извикам с чиста съвест другия път...

Каквато съм кукувица, не бих могла да живея под един покрив с когото и да било... ( слава богу, не ми се е налагало)

Мириндичка, благодаря за признанието, но не съм чак толкова перфектна...
Ако знаеш как съм викала и пляскала понякога. Лятото луди ни правеше, но и ние с баща му се връзвахме на номерата. И беше нетърпимо... По същия начин като теб - скарам му се, и той в едната стая реве, аз в другата, постоянно се обвинявах, че не мога да се овладея и че в резултат нищо не постигам.
Не се обвинявай, просто намери начин да не влизаш в конфронтация или да крещиш - при нас много върви излизането от стаята, така го церя - не обича да стои сам и веднага преосмисля за какво става въпрос.
Мен също ме влудява нечуването, но от една страна виждам, че се е отнесъл някъде и действително не чува -отивам и го хващам за ръката и го водя там, където трябва - напр. в детската да си прибере играчките.  Ако чува, но отказва му казвам "Другия път и ти като поискаш, и аз няма да правя едикакво си... Това е взаимно - както ти искаш да получиш ..., така и аз " И става работата.
Гушкам те - и знай, че за твоите слънца, ти си най-добрата и страхотната мама!

Възхищавам се на всички мами с повече от едно дете! Особено на Джулката, Верич и Лу.   bouquet
Трябва да побачкам, въпреки разсейването

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 14:57 от voltage13

# 481
Eхееееееееееее, искам и аз такова кафенце.
и аз на него се нагледах , даже в спор влязохме с моя мъж- било по хубаво капучинотот, ама аз не мислех така - според мен кафенцетео най добре изглеждаше Simple Smile
Момичеета, много сте изписали - Волтажче- мерси за инфото - определено някой мацки ми се бяха скрили, ама сега вече не....Леко бременеене на всички Simple Smile
Злато - теб хич те няма да се обадиш - какво прави Тони - не го виждам особено в градината, изпусна родителската среща. Даз анеш че има опция плуване  за децата - ако го запишеш.
По въпроса за викането и пляскането. Не ги бия, ама хич, много много рядко да ударя някой по дупето - и то в повечето случаи много добре разбират защото наситина изключително рядко удрям.
НО за викането ....- лоша работа - няма спасение. Много ми се иска да не издивявам, но не се получава - тези двамата просто могат да те оставят без нерви. И знам въпреки че много се старая , че е добре да не викам , ама не се получава. Особено като съм пред цикъл или ако ще се разболявам - е те тогава няма такъв дзвер като мен. То деца, то мъж - правя ги на дан и перушан....
А за промяната ,стреса, и спорта и храненето - Наде- знам че с разделно лесно се отслабва и човек се чувстава прекрасно - аз така 12 кг свалих при това само за 3 месеца- което си е постижение, но откакто тръгнах на работа - ами то смешна работа - как и да гледам да се храня разделно - то просто няма такова нещо.....навън се готви абсолютно неразделно , и сега.....
За спорта - и аз съм с две ръце за, даже по едно време започнах да ходя на гимнастика - много ми беше добре, а сега- пак спрях. Имах здравословни проблеми - и това веднага ме извади от равновеси - вече 3 месеца не съм ходила. искам пак да започна но не знам как - все бързам да прибера алек от градина, или пък да се свърша повечко работа - когато оставам до късно в работата....
абе не знам -знам само че наистина всеки трябва да реши за себе си - но някак си не мога да си подредя приоритетите...И така. Ако някой е успял - да разкаже как го е направил. примерно Облачето - как успяваш да си на толкова места и да си спокойна и ведра?

Стига толкова размишления от мен - целувки на всички и все така позитивно да пишете.
Дринка - при теб да се оправят бързо нещата и баща ти да се възстанови бързо.
целувки и позитивна енергия.

# 482
  • Варна, България
Мила mmz, недей само да надничаш  и да четеш, ами пиши как сте с Преслава, че отдавна не си писала. И ти ни липсваш...

# 483
  • София
Мила mmz, недей само да надничаш  и да четеш, ами пиши как сте с Преслава, че отдавна не си писала. И ти ни липсваш...
Ей, разконспирирахте ме  Grinning! Вярно, че отдавна не съм писала, но редовно ви чета. Радвам се заедно с вас на порасналите ви прекрасни дечица.
Мен нещо някакви депресии ме гонят в близката година и настроението ми е по-скоро минорно, та си викам: "защо да ви пиша да развалям пейзажа?"
Преслава е добре, ходи на балет всеки вторник и четвъртък, а майка и ходи на каланетика и степ-аеробика всеки понеделник и сряда-така се мъча да преборвам мрачното си настроение. На 15.12 малките балерини ще имат концерт в Музикалния театър. Засега Преслава върви много артистична натура и балетът много я кефи.
Детската ни градина все още е в ремонт - сменят парното  Shocked по това време - та децата до миналата седмица стояха на студено (има сборни групи). Дойде ХЕИ и затвори градината за 1 седмица. От тази седмица сме на градина - единият кръг от парното е готов и на децата сега им е топло.
Вярно е, че трябва да намираме време и за себе си, покрай всичките грижи с децата и дома. Например, тази вечер, докато Преслава беше на балет, аз си пих кафето с приятелка и се разтоварих - не крещях вкъщи, не се нервих за глупости. Наистина, какво са ни виновни близките, че да си изкарваме натрупаното напрежение върху тях.
Хубавата новина е, че миналата сряда станах леля на една малка принцеска Жана. Преслава е под впечатления и сега ме обработват за второ, но аз не мога да се реша - тъкмо Преслава е попораснала и ми е по-лесно и пак всичко отначало  newsm78. От друга страна с две деца е по-весело.
Лятото ме  приеха във Военна академия (задочно) и сега съм ученичка, та може като завърша, да се реша на второ дете, тъкмо Преслава ще е на седем години и ще я контролирам изкъсо.
Ще приключвам,че стана много дълго. По въпроса за чая, кафето и капучиното - аз избирам капучино  Wink.
Лека вечер и  Heart Eyes на всички!

# 484
Ейй много се радвам, че тамата се пораздвижи и писаха майки, които отдавна не сме им виждали писанията...

Ето и едно френско кафенце от мен за хубаво утро, че е и край на седмицата.

# 485
Добро утро,
към прекрасното френско кафе на Надина,ще добавя нещо за хапване:

и на мен ми стана драго,че темичката се пораздвижи  Grinning

Галя,хубаво е,че пишеш по-често...за мен е удоволствие да те чета Hug
Волтажче,мерси за милите думи и да най-вероятно сополите са от неделното къпане в манастира Confused
Светле,как е Прес?
mmz,страхотно е това,че Преслава ходи на балет...аз имам желание да запиша Васко на някакви танци,но трябва да стане на 5,та живот и здраве догодина

е най-после е  smile3558
внимавайте,че е 13-ти Mr. Green

# 486
Ейййййййй, добър ден!
Днес пропуснах кафето, да му се невиди Cry, ама се възползувам от на надето ФРЕНСКОТО кафенце! Леле, какви само мисли са ми в тиквата... Embarassed
Прес е на градина - имат парно вече и не са сборна група. Замина сутринта, после плака....не искал при децата, а вчера искаше много при Деничка. Дядо му заръча да я целува по бузките.
Веднага след това бих шута на дядо му....с влака. Пуф- пах, пуф, паф...тутуууу

И аз на бач....
Мимеее, ти какво толкова я криеш Преслава, бе, дай една снимка да видим девойчето, с тия къдрици, кой знае каква красавица е вече!  А относно депресият....излизай  по - бързо от дупката. Трябва да се видим с тебе  Heart Eyes
Зори, с тва разделно, аз нищо не свалям, а качвам, мамка му. Ама не спирам да се наливам с бира, де.....но е крайно време да започна. Това от задника да дойде в циците..как става, има ли някъв номер, а?
Работя, пиша...ма акъла ми все в тая градина, дали ми е добре детето....оф, не ходи 2 седмици и сега някак си отвикнах....
абе дайте да организираме някво кръчме заедно, а?

# 487
Трябва да се видим с тебе  Heart Eyes

Тамън щях да те порицая, че ни пренебрегваш и ти се поправи  hahaha

И аз това викам. Може да съм с 2 вече, ама те и баща си имат. Мисля, че ми се полага една вечер градска, нали? Чакам предложение за дата и място  Hug

Това от задника да дойде в циците..как става, има ли някъв номер, а?

Номерът е вече на месец и половина  smile3532 Честно, сутиените, които носих през бременността (нови и по-големи от обичайното) вече са ми крайно малки  ooooh! Ужасно е прост, Светле, повярвай ме, не знаеш какво си пожелаваш... За гравитацията и приближаващият се към гърдите пъп няма да споменавам... Направо съм отчаяна. Илия каза, че ще събере пари и ще ми подари една операция за намаляване и повдигане, че то стана вече грозна гледка...  Sad

На вас парното сменят - на нас - дограмата  ooooh! Сега са в сборна група , надявам се от понеделник вече да са си в тяхната стая...

# 488

И аз това викам. Може да съм с 2 вече, ама те и баща си имат. Мисля, че ми се полага една вечер градска, нали? Чакам предложение за дата и място  Hug

Ами хайде, де...другия петък примерно......

Това от задника да дойде в циците..как става, има ли някъв номер, а?

Номерът е вече на месец и половина  smile3532 Честно, сутиените, които носих през бременността (нови и по-големи от обичайното) вече са ми крайно малки  ooooh! Ужасно е прост, Светле, повярвай ме, не знаеш какво си пожелаваш... За гравитацията и приближаващият се към гърдите пъп няма да споменавам... Направо съм отчаяна. Илия каза, че ще събере пари и ще ми подари една операция за намаляване и повдигане, че то стана вече грозна гледка...  Sad

На вас парното сменят - на нас - дограмата  ooooh! Сега са в сборна група , надявам се от понеделник вече да са си в тяхната стая...
[/quote]

Да бе... не вярвам.. мъж да иска намаляване на цици....Фори ми твърди че малките били съвършени, с цел да не ми е гадно, знам аз, щот като види големи, и очите му падат.....

Абе, Меги, що не пише бе..къде е....

# 489
Номерът е вече на месец и половина  Честно, сутиените, които носих през бременността (нови и по-големи от обичайното) вече са ми крайно малки  ooooh! Ужасно е прост, Светле, повярвай ме, не знаеш какво си пожелаваш...

Аз само искам да спомена, че големите цици, вървят с голямо ду*е (поне при мен са ръка за ръка). Та с оглед на тази зависимост, аз искам да си пожелая мънички цицички, белким сваля и номерацията на панталоните... Ама нейсе...

За срещата - Момичета плииииииз да не е петък, че ще пътуваме на дълъг уикенд, а искам и аз да дойда. А, става ли, а??!?

# 490
Здравейте, мацки!!Леле, колко ми е хубаво да ви чета!!!продължавайте в този дух!
Ей, с тия снимки и кафета ме разбихте!!!Ама има и бременни, ей мноого моля Joy
За родителите- и ние живееме с майка ми....На моменти- не е за разправяне просто. Най- добре си е отделно, и те да са наблизо уж за помощ(ако помагат , де). Болна тема ми е направо. Светле, не си единствена!
Миме- ей, и ти се появи!Верно да пуснеш снимки да ви видиме!Успех с ученето.
Дринка- как сте?Как е баща ти?С какво го беше закъсал човека?Имам чувството, че сте абонирани за болници, да му се не види,,,Пиши да ни успокоиш.
Гея- специално за теб ще кача(когато сколасам..) снимки на Али и тези от Париж!Преската да не е вчерашен , че да не знае кое е хубавото!И на нас Рататуй ни е любим, на изуст го знам, но всеки път го гледам с удоволствие. И братовчед ми(големия) се казва Реми(който живее под нас), та на Али и беше лесно да запомни името на плъхчето.
За среща съм с две ръце- когато и където решите мисля, че ще се класирам, нали не ходя на работа.
Лека и приятна петъчна нощ!

# 491
Тук съм, момичета, но нямам никакво време, уж криза, незнам кво, а аз бачкам като луда, докога така-незнам  Crazy Mr. Green е, дано се държи фирмата, че ако верно я удари криза лошо, засега е Ок горе долу  Peace та нямам време да се занимавам с нищо, вечер гледам да полегна, че се уморявам вече  Whistling

Иначе коремчето расте, бебчо е Ок, на 23.11 чакам да отидем при Томова, че най-после да се покаже това диваненце, последния преглед не спря да се върти и доки не можа да го хване така, че да видим има ли няма ли  Mr. Green /пишка де/

Целувам ви всички, ама за среща в това грипозно време не мога да рискувам, пийте по едно и за мен  Laughing Hug

# 492
Добро утро майчета!
искате ли кафе?
ако да,ще трябва да пуснете монетка,ето тук:
http://prikachi.com/flash/files/595491r.swf
разчитам на чувството ви за хумор Hug

ние вчера заведохме Васко в Горица и ми е едно чоглаво...
на вас желая спорна и усмихната седмица!

# 493
Бела мерси за кафенцето, посмях се и се заредих с положителни емоции за деня.

# 494
Ей, тук с вашите кафета Mr. Green ще ме научите да пия кафе. И не само това -  ЩЕ МЕ ПРИСТРАСТИТЕ даже!!!!
Спорен ден момичета
Меги - радвам се да те видя!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт