ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Само аз ли ще пия чай  Joy?

# 496
Хелоу лейдис,
Дилянка, с това кафе се задавих, бе жена Mr. Green
А васето за колко време ще липсва? Аз ако съм на теб се отдавам на секс и разточителство.... Може да спретнете сестричка. Heart Eyes
Меги, радвам се, че писа. помислих, че съвсем ни забрави.....
Ние този уикенд го изкарахме  къщи, по пижами и пантофи.....с огромни болки в корема, спазмалгони и такива гадости.....но имаме нов влак - Томас. Много е щасливо детето! Не искал подаръци от дядо Коледа, нямало място в стаята му.....
Хора наистчина почвам диета, щото съм станала ужасно същество, направо се ненавиждам....ама се чудя каква диета, това с разделното ми е някво много сложно.....
Хайде лека ви седмица! Heart Eyes

# 497
Здравейте и от мен мацки!

Надявам се маймунката от кафе-машината да се е хранила с био-храни, така и така ми е сипала в чашата, ще си направя уринотерапия...

А покрай появата на Меги, се сетих да ви кажа - вие не знаете сигурно, че нашите термини с нея са с 5 дни разлика само! Simple Smile При първите деца термините ни бяха с 4 дни разлика, а при третите - ще видим. Меги, нашите размножителни периоди съвпадат почти напълно...  Blush

Някой чувал ли е Мандаринка? Брей, нея не съм я виждала от стотици години...

# 498
  • София

Някой чувал ли е Мандаринка? Брей, нея не съм я виждала от стотици години...

Аз, даже я видях в събота. Много добре изглежда.... Flutter
Много ви обичам всички, чакам да се организирате за ракия, та ви следя, иначе съм луднала с кво ли не. Апартаментът е на финална права. Децата са при мам в хасково. аз на работа, командировки за конференции, в сесия....чудесно просто.
Айде целувки   bouquet

# 499
аз на работа, командировки за конференции, в сесия....чудесно просто.

Ама ти си ученичка ли? Браво, това съм го пропуснала Simple Smile

# 500
Брей, голямо писане, голямо нещо сте му ударили Crazy Аз ще съм кратка, за протокола: два броя болни деца, в Петък през нощта спешно ходене по доктори заради каката, че се удуши от кашлица, ен на брой вече безсънни нощи, щото  и малкия се разсополиви  и кашля, та ги местя от стая в стая да не се будят взаимно като се надпреварват кой кашля повече и по-силно Sad За срещата и ракиите МОЛЯ, АМА МНОГО МОЛЯ ИСКАМ И АЗ Praynig това засега, ще пиша при първа възможност и стига с тия кафета и чайове моля Wink

# 501
И аз да помоля да не е този петък, че и ние изчезваме - в Перник. Айде другата седмица, а?

# 502
Може и другата седмица да се видим, тъкмо да отменят грипа (така да се каже...).

Еми, що за чудесия? Аз я изкарах тази кашлица - Ужасна е!!!! Докторката се боеше да не загубя бебето, защото ден и нощ не спирах и можеше да предизвика контрацкии. Мажи им с мед гърдичките; да пият чай от босилек; компот от дюли; чай от цвят от бъз; черна ряпа с пудра захар! Взимайте всички възможни мерки!

# 503
Грейпфрутче, честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, щастие и сбъдване на всичките ти мечти!

# 504
Ooo, и от мен честито! И целувки на Аля! Hug

# 505
ГРЕЙПФРУТЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet Здраве, щастие, радост, късмет и най-хубавия подарък скоро Wink

# 506
Мила Гери, честит празник! Нека здравето, усмивките, радостта, любовта и късмета бъдат твои спътници!

# 507

Честит рожден ден,Грейпфрут!
Желая ти здраве,щастие и грейнали усмивки!
И едно страхотно бебче!

# 508
Честит празник, мила Гери!
Здраве, много щастие и още едно уникално детенце!
Хубав празник, мила!

# 509
  • Варна, България
Мила Гери, честит рожден ден!
Късмет, усмивки, обичай и бъди обичана!

Общи условия

Активация на акаунт