ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ах, вие, мръснички такиваааа, няма я Бела да ви събуди с едно секси дупе и всичките спите....леле, какви сте...
Айде от мен едно такова кафенце, с едно приятно момченце....
Ама как ми се спи днес не е истина, снощи до 100 часа киснах във фейсбука. Абе я дайте контакти там, да ви адна довечера!

# 511
изпихте ли си кафето?????? С кака ви Гея????? Mr. Green
щото следва закуската - мекици - след мако са готови!!!!!

# 512
Мммм, Джулка, бе, с тоя с брашното, отиде и диета и всичкооооо....

# 513
Тук съм Mr. Green
Светле,мерси за кафето,а на Джулката благодаря за закуската Laughing
ето и от мен един младеж дето се е заел със салатата

изглежда ми хем вкусно,хем здравословно Wink

във Facebook съм Dilqna Sotirova Hug

# 514
  • Варна, България
Леле, вие пълни откачалки, големи сладури тез младежи, бре!!!   Heart Eyes  Heart Eyes   Kissing Heart Heart Eyes newsm76 Two Hearts

Давайте нататък с основното... следобедната закуска.... следобедното кафе... и т.н.

Страхотно настроение! Мерси!
/ако видите доволната ми физиономия отнякъде - все едно съм изконсумирала тези приятности  Wink /

във фейсбук Благомира Табакова
(още не го ползвам активно)  Embarassed

# 515
Светле,аз вече ви намерих с Богито във фейсбука и ви изпратих рикуести Sunglasses
ама и аз не съм от активно ползващите го amiiii

# 516
Дилянка, бе тоя със салатата от толкоз много здравословно ли се е подмладил? А такива не обичам, да ме прощаваш, някви тийнове, виж нещо по засукано, с повече бръчици.....ммммм, за една следобедна закусчица или кафенце.....ей, заради вас ще се разведа, да знаете.....
Довечера среща във фейсбука, да знаете....така, че Боги, специално пък ти...ползвайте го активно....аз заради това си лягам по нощите:)))))))

# 517
  • София - Младост 1А
Привет народе,

да ви имам кафетата, мекиците и салатите...  #Crazy ама голямо раздвижване в темата се е заформило, чак не мога да ви изчета.

Ние сме горе-долу.
Пепи нещо се опита да се разболее, племенницата и сестра ми се тръшнаха, тате си е вече вкъщи.
Гери май пита и не помня дали съм писала. Наложи се да му сменят ставата на дясното коляно. Бая длъжка и при него тежка операция с известни усложнения, като голяма загуба на кръв и прочие.
Та вече си е вкъщи и с моя синковец куцат дружно...  Laughing
Пецата естествено се е сдобил моменталически с мини патерица и сега голям Пешо и малък Пешо си правят компания и прохождат... newsm27 ...думи нямам.
Вчера го питам как му е хрумнало  newsm78, а той ми отговаря - ми много съм хитър бе мамо...  #Crazy

Иначе дупката в която лекииинко се опитах да потъна си стои все така голяма и дълбока. Борим се с всички сили да не се пуснем от ръбчето... и се надяваме нещо да ни катапултира нагоре.  balloon

Момичета във Facebook ви търсих ама то да не е една Диляна и една Благомира... все по две ми се явяват. Ще ви разконспирирам през профила на Светлето.

Сори, пак не съм ви чела и не знам какво обсъждате и няма да мога да се изкажа подобаващо, но вие ще ми простите, щото много ме обичате!  Hug
И аз много ви обичам!  Hug

Хайде спорен, хубав и усмихнат ден!

# 518
Ади, маани ти какво обсъждаме, радвам се , че всичко е горе-долу добре при теб!  Стискам силно палци да излизаш от всякви дупки....ЦЕЛУФКИ  Heart Eyes
Обсъждаме мъже, разбира се, кафетата са свързани с дупета, салатите също.....така е, то...жени на по възраст, за кво да си говорим, стана въпрос за секс и глей кво стана..всички вече са активни, защо......щото всичките сте мръсници, затова. Без мен, аз съм зодия ДЕВА!
 Вижте аз с кво бих прегрешила по следобедно време.... Боже, този Джеръми ми лъха само на секс и нищо друго....

# 519
  • София - Младост 1А
не е ли малко дъртичък за тебе бре Дево-йко...

# 520
Може ли и малко музика, моля  Heart Eyes?

# 521
не е ли малко дъртичък за тебе бре Дево-йко...
Бе, може и да е дърт...ма е сексуален...тия младите не мъ кефят никак...Младо, младо, колко да е младо, в къщи имам едно 32 годишно, под ръка ми е, свиканала съм с младо  Embarassed, та плакна око с опитното....

# 522
  • София - Младост 1А
бе то това опитно е на 61 години мъри... то бива бива опит, ма чак пък толкоз...

LaValetta тая стойка ако взема да я направя и аз ще получа патерица подарък...

# 523
бе то това опитно е на 61 години мъри... то бива бива опит, ма чак пък толкоз...

LaValetta тая стойка ако взема да я направя и аз ще получа патерица подарък...

Ахахахахаха, умори ме от смях просто..хиля се като олигофрен.... hahaha hahaha hahaha

# 524

Общи условия

Активация на акаунт