ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Брей колко много неща съм изпуснала, докато бяхме в Гърция за няколко дни...

Плами, честит рожден ден с малко закъснение.   Не сме имали допирни точки с теб до този момент, но виждам че момичетата те обичат много и това означава, че си страхотна и заслужаваш всичката тази любов. Бъди здрава и щастлива!

ММЗ, и на теб честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, по-малко да работиш и да имаш много време за прекрасната си къдрокоска!!!

Относно среща в Петък, 27 Ноември - аз съм за. Къде да идем? Иска ми се да не е много шумно и задимено, иначе ми е все едно къде точно.

Мишленце, дълбоко се възхитих от нашата лунна сестра Рали! Мисля, че тя на 4 години демонстрира смелост, която аз и на 44 години надали ще притежавам. А и да си призная, мъничко ви завидях за йогата. Аз специално съм йога-фен в оставка, в момента не практикувам поради мързел и най-различни други причини. Но ще се завърна към лоното, знам си аз.

# 586
  • Варна, България
Надинка, green lemon е новото амплоа на така любимото на всички нас klamerche, което не може да не познаваш ...  Wink

# 587
На патерици но от сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ПЛАМИ! Присъединявам се към прекрасните пожелания на момичетата и искам да ти кажа, че съм много щастлива, че пишеш именно тук при нас, ти си едно малко бижу, което другите само могат да съжаляват, че нямат Heart Eyes
ММЗ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ МИЛА bouquet Бъди здрава, щастлива и много усмихната Heart Eyes
Мишленце, ама Рали верно много екстремна, браво Peace Като си помисля Рая какво шубе е, чак ме хваща яд понякога на нея Rolling Eyes
Ние сме вече добре, след кошмарните две седмици Рая е отново на градина, дано не се тръшне пак, щото вече нямам силици Tired Малкият му растат зъби и е страшна киселица, ама поне е здрав Crazy  Нямам с какво да се похваля, няма и да се оплаквам, така че да приемем, че съм добре горе-долу Wink Хубав ден на всички  bouquet

# 588
Надинка, green lemon е новото амплоа на така любимото на всички нас klamerche, което не може да не познаваш ...  Wink

Ахаааа!!!!! Благодаря ти Боги! Загрях Simple Smile
Плами, целувки мила!
Допирали сме се, как да не сме се допирали  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 589
Аз съм за петък! Пицария Класик? Айде и другите да кажат...

# 590
Благодаря ви приятели. Flowers Bouquet Сърдечно благодаря за всяка дума. lovekiss Напълнихте ми сърцето с нежност... Heart Eyes Аз съм богат човек, защото .... имам вас, моите добри приятели, които знаят как да стоплят душата на човек и да подарят усмивка. Презаредихте ме с добрина и нежност за дълго време напред... hug Обичам ви.  Two Hearts Щастлива съм, че ви познавам и съм част от октомврийския отбор - нашето местенце, където споделяхме всичко, още от първите трепети, подарени ни от малките точици, вече големи момчета и нежни момиченца, а повечето и вече горди кака или батко.  dancing Хубаво ми е тук сред вас. Но аз наистина не съм добър човек, не съм ... дори напротив   33uu особенно в последно време съм - меко казано - непоносима. Превърнала съм се в ходещо кълбо от нерви, което не може да даде нищо положитолно на хората около себе си, само подвиква на всички и едва се изтрайва.  Rage Ама вие е хубаво, че не го знаете и си мислите, че съм добричко...  smile3560 Питайте мъжо...  Mr. Green Скоро може да дойда да живея при някоя от вас... мераклии има ли. Я какво съм миличко...  Stuck Out Tongue Winking Eye  Хихихихи.... Обичам си ви. БЛАГОДАРЯ!!!! lovekiss lovekiss lovekiss

# 591
  • до морето
Здравейтееееее !

Честит рожден ден зелено лимонче

Честито и на MMZ и на всички които съм пропуснала

Въхххх ама вие тука ще напълнеете бе мацки  Mr. Green Какви са тия бонбони какви са тия бисквитки  ,кафенца  а  ?Чак срама ме хваща  Blush Но да знаете ,че много ви се радвам ,раздвижили сте доста темичката чак не мога да ви изчета .

Към всички от и около Варна ,няма ли да спретнем и ние среща ?Аз не можах да дойда на последната и много съм се затъжила за вас .Давайте предложения  Peace

# 592
Добро утро, мили мои Heart Eyes
 Аз съм в гадно настроение и силно се надявам да ми го оправите с вашия веселяшки дух. Както знаете аз съм с атопичен дерматит и заради тази кожна гадост на моменти съм като петнистата хиена. Сърби, боли и т.н. на право ми се реве. Нали за това миналия месец лежах във ВМА и ми правиха фототерапия, кортикостероиди и антибиотици - е, ефект точно 2 седмици, сега пак съм в страхотен вид.....та вчера бях в Александровска за някви тестове и целия ми гръб е с лепенки, и чак утре ще ги махат, а е твърде неприятно. Може би това ме дразни и нервира.....
Какво парвим в петъка? Ще има ли запой? Класик ли?
записвам се...ама в колко?

# 593
Гея, не зная дали ще намеря думи да утешат изтерзаното ти гръбче. Но смятам, че шопинг терапия (или най-малкото разходка по улиците) би ти се отразила облагородяващо.

Среща Петък, 19:00 часа, пицария Класик
(къде е тази Класик обаче?)

# 594

Ами предполагам, че 18.30-19ч. е добре. Претенции?

# 595

Ами предполагам, че 18.30-19ч. е добре. Претенции?
ще гледам и аз да дойда

# 596
  • София
Среща Петък, 19:00 часа, пицария Класик
и аз съм там

# 597
Eeee, Мимеее, верно ли ще дойдеш... супер...айде събуждайте се от дрямка и в Класик.....дайте го къде е това на карта, аз не го знам.....в 19 часа в петък там....
Нещо за събуждане посред вечер, стига сте спали, да му се невиди

Хайде, моля, запишете се....

# 598
Светле, намира се на уличка на гърба на банята. Освен това си идвала, ама явно не помниш. Специално за теб -

http://www.pizzabg.com/classic/contacts/%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0 … 0%BA%D1%82%D0%B8/

# 599
Ooooo, Бе това ли е? Боже, аз за друго си мислех...чудесно, коя ша прави резервацията - предлагам Мириндата... за утре вечер  в 19.
значи к'ъв е списъка:
1.Миринда
2.Мишленце
3.Мимето
4.Надинка
5. Гея
.....
кой друг? Ади, Вяра, Меги къде сте бреееееееее?
Знам си аз, че ша льокам бири с Мириндата, ама айде.....

Общи условия

Активация на акаунт