Плами, честит рожден ден с малко закъснение. Не сме имали допирни точки с теб до този момент, но виждам че момичетата те обичат много и това означава, че си страхотна и заслужаваш всичката тази любов. Бъди здрава и щастлива!
ММЗ, и на теб честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, по-малко да работиш и да имаш много време за прекрасната си къдрокоска!!!
Относно среща в Петък, 27 Ноември - аз съм за. Къде да идем? Иска ми се да не е много шумно и задимено, иначе ми е все едно къде точно.
Мишленце, дълбоко се възхитих от нашата лунна сестра Рали! Мисля, че тя на 4 години демонстрира смелост, която аз и на 44 години надали ще притежавам. А и да си призная, мъничко ви завидях за йогата. Аз специално съм йога-фен в оставка, в момента не практикувам поради мързел и най-различни други причини. Но ще се завърна към лоното, знам си аз.

Бъди здрава, щастлива и много усмихната
Като си помисля Рая какво шубе е, чак ме хваща яд понякога на нея
Малкият му растат зъби и е страшна киселица, ама поне е здрав
Нямам с какво да се похваля, няма и да се оплаквам, така че да приемем, че съм добре горе-долу 

Щастлива съм, че ви познавам и съм част от октомврийския отбор - нашето местенце, където споделяхме всичко, още от първите трепети, подарени ни от малките точици, вече големи момчета и нежни момиченца, а повечето и вече горди кака или батко. 
особенно в последно време съм - меко казано - непоносима. Превърнала съм се в ходещо кълбо от нерви, което не може да даде нищо положитолно на хората около себе си, само подвиква на всички и едва се изтрайва.
Питайте мъжо...
Хихихихи.... Обичам си ви. БЛАГОДАРЯ!!!!
Но да знаете ,че много ви се радвам ,раздвижили сте доста темичката чак не мога да ви изчета .