ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 577
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Честит рожден ден,mmz !
Здраве,щастие,любов никога да не ти липсват!

# 571
Честит Рожден Ден, MMZ! Бъди щастлива, здрава и  обичана!

Мишленце, косата ми настръхна, много е смела Раличка  Hug!
Имах само една тренировка до сега, доволна съм много, утре с нови сили   Mr. Green. Много интересно, че имате съвместни тренировки с деца, ще чакаме интересни разкази.

специално за Волтажче едно късно кафе http://www.diffio.com/image.axd?picture=zavisimost-ot-kofe.jpg, без десерт обаче  Wink.

# 572
MMZ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!   bouquet

Боги, ние все още не ходим заедно на йога, защото в момента сформират курса, дано да го направят скоро. Днес я заведохме Рали за първи път пробно и е много доволна. Аз имах опасения, че може и да не й хареса, но те за най-малките го правят явно доста интересно, каза, че освен упражненията са играли сценки и са рисували, разказват им и разни приказки в тази тематика. Какичката изглежда готина и Рали веднага си влезна вътре и ми каза "чао", не сме се пазарили  Joy
За ходенето по магазини - и при нас не е лесно, върви с нас, но постоянно иска нещо да й се купува. Най-обичам като ходим някъде да има и други деца, с които да се разбира както тази събота и неделя, просто не усещахме, че сме с деца.

# 573
  • София
Благодаря ви , момичета   bouquet  bouquet  bouquet !

# 574
Честит ти празник и от мен! Всичко най-хубаво, слънчево и щастливо ти пожелавам да преживееш!
Виждам, че момичетата са закъснели с кафето, затова избрах това цвете за теб!

Много и се кефя на Раличка! Прилича на моите деца, но върви една крачка напред Simple Smile Обаче, оствете и някое удоволствие и за следващите стотина години  Wink  Grinning  Hug

# 575
Плами, честит рожден ден!
Пожелавам ти само здраве и много щастие! Много сбъднати мечти и разтърсващи емоции, много детски смях, който да те държи вечно млада и забавна и много, много заразяваща усмивка!
Много ценен човек си, да знаеш! Целувки и невероятен рожден ден ти пожелавам!

Миме, честит празник и на теб, с малко закъснение!
Бъди жива и здрава и много, много обичана!
[/b]

Много хубаво започва тази седмица, чакам някоя да сервира едно разтърсващо кафенце, че да ми тръгне деня както трябва!

# 576
  • София - Младост 1А
Честит рожден ден и от мен страхотни дами! Да сте много, много здрави, винаги усмихнати и щастливи!

Аз се меткам на тръстиката. Тази седмица ще ми е малко нанагорно, ама какво а се прави... ще поглеждам от време на време какви ги вършите.

Хубава седмица... и умната!

# 577
Добро утро Hug
ето го кафетооо

вземете си и бисквитка Wink

Честит Рожден ден MMZ!(с малко закъснение)
Желая ти здраве,късмет и много щастие!

Честит Рожден Ден Плами!

bouquet
Бъди здрава,все така слънчева и позитивна и много,много щастлива!

# 578
Плами, честит Рожден Ден! Желая ти здраве, щастие и много усмивки!

# 579

mmz ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелавам ти здраве и безброй усмивки. Be happy...

# 580
  • Варна, България
Мила Плами, честит рожден ден, миличка!
Бъди здрава, лъчезарна и усмихната, както всички те познаваме, обичана и много щастлива! И ... нова работа, която да те удовлетворява!

И понеже си лимонче, един лимонено жълт букет от мен!!!
Много целувки и гуш от мен! Много си те обичам! И весел празник!

ПП. Мога да му помогна на този младеж да преместим бисквитката - да не се мъчи човекът, че и да я споделим...  Wink

Света, благодаря за кафенцето, ама на мен десертчето ми е важно...  Embarassed  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:18 от voltage13

# 581
Честит Рожден Ден, Плами!

Запази красивата си усмивка на лицето и нека никой и нищо да не може да я смени с  Cry

# 582
ПЛАМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА И УСМИВКАТА ТИ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ!   bouquet

# 583
Честит Рожден ден Плами!
Жива и здрава
Обичана и щастлива!
весел празник миличка!
Hug

# 584

Мила Плами,
честит рожден ден!
Нямам думи,с които да изразя колко много те обичам и колко съм ти признателна за всичко,което правиш за мен!
Пожелавам ти с цялото си сърце щастието винаги да грее в очите ти,защото го заслужаваш неимоверно много!
Пожелавам ти да си здрава,силна,да запазиш детската доброта и усмивка в душата си,
да бъдеш винаги толкова слънчева майчица,
да обичаш силно и много ,много силно да те обичат!Как би могло да е иначе!
Аз наистина не познавам друг толкова добър,всеотдаен и позитивен в истинския смисъл на думата човек като теб!
Радвам се,че те има и че те познавам!
Обичам те!
Дано денят ти да е бил прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт