ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
 Joy Joy Joy Joy
ох, вие нямате сърце, напиках се от смях, малкия седи и ме гледа опулено и кво ли си вика: " тая майка ми тресна hahaha Joy
Ади, радвам се, че се разписа и че баща ти е добре и си е у дома Peace А ти не ми влизай в никакви дупка, аз съм в дупка няколко седмици преди р.д, ама то си е нормално... ако въобще вече има нещо нормално при мен #Crazy Wink
Мишленце, и ние сме ергени .....наполовина, разбирай с едно дете, ама то и на това се радваме вече Mr. Green
Волтажче, Сами пак се е изказал и ще остане в историята Joy
Във Фейсбука  emiliya miteva май бях, ако някой иска да ме едне Wink айде бягам, че малкия иска да спи и се опитва да си изяде стола #Crazy

# 556
Хехехе каква хубава темичка се е заформила...  Heart Eyes
Браво дами само така - пълни с позитивизъм и настроение.  Hug
Аз ще ви разказвам по-натам подробно за себе си и дребните,
че сега още не съм много в час... само да вметна набързо, че сме здрави,
а това е най-важното. Наложи се спешно да напусна работа а като
следствие от това се сбъсквам с много нерви, проблеми и главоболия.
Но се надявам бързо да се оттърся от цялата абсурдност която ме връхлетя
и да вляза пак в ритъм. Прегръщам ви приятели.

Моят фейсбук е Plamena Petrova  Hug -брех дори името си бях сбъркала...  ooooh!-

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 01:24 от green lemon

# 557
 Joy Joy JoyОххх, супер весело е тука Joy Joy!!!
Боги - сами ме разби направо!!!Но иначе като се замислиш звучи много мило и сладко!! LaughingОх, а относно професионалното изкривяване...- предишното ми гадже преди мъжът ми беше стоматолог- можеш да си представиш..А си отвориш устата за целувка и,,,Та той ми беше разказвал за една негова асистентка - не помня вече по какво, но явно кадърна женица и с много пациенти...Та отишла веднъж на Банско на ски и част от хората на опашката на лифта(когато беше само един) я разпознали - "Д-р.... моля ви погледнете нещо в устата ми, .."Д-р....я вижте как са ми направили това...." Та горката после само заключила - Леле, добре, че не съм гинеколог...."
Лемонче- я ни разкажи подробно  какво стана при тебе, и как сте с малките госпожички?Има една приказка - всяко зло -за добо!Ще видиш.
Дрино- това бабе обра точките!!Евала!
Светлето има мн снимки да прави- от йогата на флъонга, от автобусната спирка!Да не забравиш само!
Хаиде хубав ден момичета!

# 558
Аз намерих една школа в Гео Милев и ще я водя Рали в неделя на йога за деца, да видим дали ще й хареса. Даже мацката каза, че в момента планирали да направят йога съвместно за детенце с родител и може да си ходим двечките с Ралето. А като стане детето на 100 години ще го публикуват по форумите  Joy

# 559
Добро утро! Умирам за сън, просто умирам...незнам  защо така, не мога да се наспивам, изцедена съм, не ми се пие дори кафе....утре ще спя до 10. Всяка сутрин ставам в 6 и не се издържа.
Не ми се говори и за мъже, пренаситих се, тоя моя мъж...взе, че ми стигна...а бях убедена, че ми е недостатъчен  Mr. Green. Абе ша шибна едно кафе, пък може да ми просветне!
 Петък е все пак

# 560
Геьооо душо.... като нещеш кафе.... на ти бонбони Mr. Green

хем шоколада оправя гадното настроение и тонизира събуждащо!

Спорен ден девойки! Hug

# 561
Срам нямаш, Юлия, срам нямаш...ма ще ги изям..кво да направя......като даваш толкоз бонбони, ша се напъна... Tired

# 562
Леле уморихте ме, Юлка написала спорен ден, на мен от толкова мъжаги ми се премрежил погледа и чета спортен ден и почнах да си мисля отде да го изкопам този черния, че да ми е спортен деня  Joy hahaha

Лимонче сподели какво ти е на душата, гледай какви терапии се раздават тука, все и за теб ще намерим подходящата.  bouquet Целувки на красавиците  Heart Eyes

# 563
ей падам, то не бяха 100 вида кафета ами сега и шокита  Crazy

# 564
Джулка, стига бееее жена, аз с тоя слаб характер цяла кутия мога да изям от тез бонбонки Mr. Green

# 565

Честит ден на християнското семейство!
Бъдете здрави и се обичайте!

Ама сте големи образи...

# 566
  • София - Младост 1А
Честит празник и от нас!
Да сте много здрави и винаги да има обич  и разбирателство в семействата ви!

Днеска гледам почивен ден от калории и ендорфини...  Joy

# 567
Честит празник и от мен! Спожелание за много обич и семейно щастие на всички!
Ние днес се прибрахме от Смилян, много хубаво си изкарахме, от много време не се бях забавлявала така, а и децата се събраха страхотна компания и много се разбираха, все едно бяхме без деца. Вечерта им направихме идно "пижамено парти" и милите се натръшкаха на една спалня и заспаха като заклани, въпреки че малко се разочароваха, че това било пижаменото парти  Joy

Ходихме по разни пещери и малко екстремни изживявания. Рали се оказа, че била много смела, а майка й много НЕ добре. Отидохме да се спускаме по един от тези тарзанските тролеи над една огромна пропаст и отдолу Арда. Едното момче трябваше уж да се спусне с Рали, защото мъжът ми има фобия от височини и той се върна по пътеката, но се оказа, че не може по двама, а пътеката за връщане е много стръмна и нямаше как аз да се върна сама с Рали. На алпинистите хич не им се искаше да я пускат Рали сама, защото има голяма вероятност да спре на средата на пропастта и докато я изтеглят да стои във въздуха сама, но тя като каза, че не я е страх и ще се спусне сама нямаха избор  Joy. За щастие мина много добре, също така мъж ми не ме уби, защото очаквах, че ме чака долу с картечницата като я видя, че лети сама  Joy Ето това е, но все още нямам от нашите снимки, защото бяхме забравили нашия фотоапарат.
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o633944984368068750.JPG
Искахме да влезнем и във водната пещера, но беше пълна с много вода в момента и ще трябва да чакаме до лятото. Там се обличат гумени костюми и ботуши, каски с фенерчета и те спускат с лодки в пещерата, много е хубаво.

Айде аз изчезвам, че след малко трябва да се приготвяме за йогата. Светле на теб хареса ли ти на йогата, нищо не казваш.

# 568
  • Варна, България
 Честит рожден ден, ММЗ!
Бъди щастлива и се радвай на малките човешки радости, много късмет и положителни емоции!!!

Браво на Раличка, много смела девойка!!! Hug
Аз също имам страх от височини, брррр.
Ели, чакаме снимки - много е живописно в любимите ми Родопи, а това с водната пещера звучи невероятно. Искам и аз!
Ние със Сами си правим пижамена сутрин - в събота или неделя до разходката сме по пижами, като се мият само ръцете без зъбите и лицето (Сами де) и той е много доволен. Каза, че ще покани приятелите си на пижамено парти.  Grinning
Браво и за съвместното посещение на йога - иска ми се заедно със Сами да ходя на шейпинг, но не мога да си представя какво чудо ще е.  Shocked

Вашите деца като тръгнете занякъде вървят ли с вас? - Сами е като изтърван, нон стоп очите ми на  #Crazy да го гледам къде е. Хвана го за ръка и точно след 20 сек се измъква и айде пак отпрашил. Ходенето в магазини за дрехи е същата лудница - днес, докато гледам в един магазин за детски дрехи - успя да се качи на лицевата витрина и той като манекен нареден  Embarassed , а в друг прегръщаше манекенката и се здрависваше с нея. То аз само в тези двата магазина влязох де, да не си помислите, че съм била на шопинг тур.
  Mr. Green
Припило ми се е едно кафенце ... Кой ще го сервира?!  Wink

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 17:02 от voltage13

# 569
  • София
Благодаря за пожеланията, Волтажче!   bouquet
Мишленце, радвам се, че добре сте изкарали и че Рали е толкова смела. Мен също много ме е страх от височини-цялата се разтрепервам  Simple Smile.
Гея, нещо за среще бяхте казали, аз съм за  Peace.
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт