ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 582
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Леле,вие нямате спиране...
Аз като съм доста извън нормите сега,какво да правя?

И аз препоръчвам книжката за момчетата!Макар,че и с книга,и без книга,мойто палаво дете е трудно удържимо!Но,както самият той напоследък казва с една умна,умна физиономия:
"Какво да ги правиш...мъже!"
Приятна ви среща днес!Аз не съм много мобилна напоследък...Ще чакам снимки!

# 616
  • София
Така. Запазих. За 19ч., 8 човека, на името на Марина Филипова.

Списък:

1. Миринда
2. Мишленце
3. Мимето
4. Надинка
5. Гея
6. Грейпфрут
7. Меги
8. Бини
9. Еми (нали беше писала, че иска да дойде, ама й нямам координати  newsm78)

Моля утре до към 13ч. да ми потвърдите, че от пицарията помолиха ако има промяна в бройката да се обадим предварително. Благодаря от тяхно име.

Потвърждавам - довечера съм на линия. Много съм се затъжила за вас   bouquet! Светле, това е ужасно, с алергиите. И аз цяла седмица ходя по доктори - в понеделник пак направих криза на мигрена, май, та днес ходих на неврологично изследване. Но стиг аза болести, хубавото е, че ще се видим и ще си побърборим.

# 617
Меги и Бини няма да идват....( бях сигурна, между другото).
С кой да се чакаме на път от Софийския?
Злато, а с кола, не можеш ли да довтасаш?
Ей, да не се откажете, че...... Naughty

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 12:32 от Гея

# 618
Ех, ще се обадя по-късничко в пицарията, да коригирам бройката. Много ме е яд. Ето телефона ми - за всеки случаи - 0888 26 06 42. До довечера!

# 619
Вие се организирайте а аз ще се натъкмя, нямам претенции за място и ден само да стартираме около 7, че поне за два часа до 9 да мога да ви видя,  защото кърмя и да мога да нахраня гладника.

# 620
Гея, душо, айде да те пратя на лечение с бахови есенции? Вече и аз минавам за терапевт, и дори имам доста пациенти, обаче в София има поне един наистина добър специалист. Мога да те насоча, само кажи да. Моята дъщеря за малко повече от месец вече не ми се обрива от млечни, хем аз се занимавах с нея. Те не са конкретно за алергии и физически проблеми, но както знаем, физическите болести са прояви на мънички отклонения , които пък се влияят (хармонизират) с цветолечение. Няма да ти вземе много пари, и лечението не е мъчително. Определено по-алтернативно от това здраве му кажи - дори от хомеопатията е по  Heart Eyes Ествествено, хомеопатията е първото нещо, което по принцип препоръчвам, но в това съм вътре, и знам как и защо действа. А и хомеопатията действа основно на физическо ниво (не само), а цветолечението - на емоционално (не я обичам тая дума духовно).

Ооо, Наде, супер! 7 декември, понеделник, 19:00, Приятели, как ви се струва? Мислех за този понеделник, но само Богито се отзова, а повечето телефони се оказа, че ги нямам. Особено на Кламерче!

# 621
аз съм за и за този понеделник стига да се организирате,  Peace

# 622
  • София - Младост 1А
много ме е яд за срещата, ама Пешо болен да му се невиди. Друг път ще ви разправям за ужаса да чуеш в 4 часа как пищи детето ти че не може да диша. Сега съм го закрепила. И бабешки лекове и лекарства. Днес е при майка. През уикенда ще ви изчета и ще пиша.

# 623
Аз ще дойда довеча, 18,30 или 19 остава последно?

# 624
оффф къде гледам, видях, че е от 19ч.

Ади, какво ви се е случило, стискам палци всичко да е наред вече.
Светле, много неприятно с тези алергии, ще разправяш довечера какво са ти казали докторите.

# 625
Ей, Мириндоооо, звънях ти 100 пъти - не отговаряш....къде си бе, душоооооооооо
Мишленце, в 19 е срещата.
Ади.....вече незнам какво да ти пожелавам, значи....
Облачка, тъкмо олекнах със 70 лв за мазила, ша пробвам първо и ако и тоя път се петносам като далматинец, ще те имам в предвид  Heart Eyes! Въпреки, че аз на подобни неща не вярвам, изобщо...
Айде бе, девойки, никаква активност...няма ли още желаещи за пиене или ядене....

# 626
много ме е яд за срещата, ама Пешо болен да му се невиди. Друг път ще ви разправям за ужаса да чуеш в 4 часа как пищи детето ти че не може да диша. Сега съм го закрепила. И бабешки лекове и лекарства. Днес е при майка. През уикенда ще ви изчета и ще пиша.

Бооже, какво става???? Защо така?

# 627
Ех, ще се обадя по-късничко в пицарията, да коригирам бройката. Много ме е яд. Ето телефона ми - за всеки случаи - 0888 26 06 42. До довечера!

Забравих да потвърдя, че ще идвам момичета

# 628
  • София - Младост 1А
Бооже, какво става???? Защо така?

ми що... вируси бе. И всичките при моето дете. Как пък веднъж не вземе да боледува като другите деца. Сега пак всичко е накуп - гърло, сополи, кашлица, температура, избиха лишеи... красота...

Иначе бая беше гадно. Аз се уплаших наистина. На него му се е запушил яко носа и явно няколко часа е дишал през устата. Всичко му е отекло и изсъхнало и той в един момент почва да се затруднява да диша. Не можеше да говори като хората. Докато разбера че не прави спазъм на дроба, ми слезе сърцето в петите. Все го бях сгепцала да го пускам в банята на горещата вода. Ама проветрихме, естествено веднага почнахме инхалации и прочие. Снощи варих етерични масла да обогатявам въздуха вкъщи и спа спокойно.
А това което ме влудява е, че няма никакви признаци при него за разболяване. Ей така посред нощ бам и до сутринта вече е с хрипове, температури и т.н. Абе какво да ви разправям.

Айде весело. И да пиете една ракия и за мен.

# 629
Мама му стара, бе Ади......
споко, ша пием...

Общи условия

Активация на акаунт