Почитатели на Майкъл Джаксън

• 57 510
  • 1 538
  •   1
Отговори
# 1 395
Хора, извинявайте, но искам да попитам, в България по коя програма предаваха?
Майка ми, с която говорих преди малко твърди, че по Канал 1, БТВ или Нова не са давали нищо,
тя е гледала СНН.

Аз също гледах СНН, по SKY имаше твърде мн. коментиране, а исках да видя самото  поклонение ( не се сещам за подходяща дума, извинявайте, но съм развълнувана), беше трогателно.

# 1 396
От 25-ти слушам само тази песен, I want You Back... 

I want You Back,Мichael!   Cry  Flowers Rose Flowers Rose

# 1 397
# 1 398
  • Варна
Майка ми, с която говорих преди малко твърди, че по Канал 1, БТВ или Нова не са давали нищо,
тя е гледала СНН.

Аз също гледах СНН, по SKY имаше твърде мн. коментиране, а исках да видя самото  поклонение ( не се сещам за подходяща дума, извинявайте, но съм развълнувана), беше трогателно.

СНН,  и по време на церемонията нямаше никакви коментари

# 1 399
Не ми излиза от главата един от коментарите в ютуб - "Thank you, Michael, for putting a soundtrack to my life".
Добре казано. Да. Нещо такова...може би не на целия живот, но на най-невинната и най-сладката му част.

Е, ти си по-младичка явно.  Simple Smile

Всички да си обършат сополите. Сега! Черпя ви едно:http://www.youtube.com/watch?v=qnvSebbIVAM и си наливам един джин!

# 1 400
Прави чест на Про Бг,че само те се сетиха да излъчат поклонението,но да си  бяха подбрали гостите,Светльо ми беше трън в очите през цялото време...

# 1 401
  • Варна
Про Бг, бившата ТВ2
а иначе аз гледах по СНН

# 1 402
нямам думи просто......................каквото и да кажа няма смисъл.Малката ме разби тотално на края .Тя го каза единствена с най чисто сърчице,милата тя,разплаках се.....

# 1 403
Не ми се вярва, той вече няма да запее любимите ни песни. Няма да можем да сбъднем мечтата си да го видим на живо.
Почивай в мир! Бог да те благослови!
Тъга ...... в пътят към луната!

# 1 404
а исках да видя самото  поклонение ( не се сещам за подходяща дума, извинявайте, но съм развълнувана), беше трогателно.
Поклонение си беше.  Wink Най-добре го излъчиха по СНН. Родна телевизия беше Про БГ (бивша ТВ2), но се изложиха по мое мнение и по мнението на повечето пишещи тук. Давах глупави гости и още по-глупави репортажи. Така че който е гледал самата церемония по СНН, не е сбъркал. А, казаха ти преди мен.

# 1 405
  • Варна
Про Бг, бившата ТВ2
А, давали са го по българска телевизия ли, бе? Чак и коментари е имало! Тези нашите хич не са в ред  ooooh!

# 1 406
Хубаво беше. Парис ни довърши всички накрая...много ми е мъчно за дечциата му... Sad

Спи спокойно, Майки.

# 1 407
  • Варна
Про Бг, бившата ТВ2
А, давали са го по българска телевизия ли, бе? Чак и коментари е имало! Тези нашите хич не са в ред  ooooh!
да, даваха го
аз гледах първите 10 мин. и се отказах
коментарите и коментаторите бяха меко казано нелепи  Confused
отсвирих ги и гледах по СНН

# 1 408
Сега се сетих, един от менажерите разказа как Сони мюзик е изхвърлила Маикъл като куче .Дълги години той не е успял  да намери никой да изкара песните му на пазара.Една от причините са скандалите които имаше и другата,че са го смятала вече за свършил се. Най -тъпо ми стана като казаха,че последния му албум през 2001 бил тотална загуба, не можал да стигне и 30 милиона диска. Тия чуват ли се какво говорят?
Та кой в последните години ти продава...всеки се рови в нета да тегли безплатно...................

# 1 409
продължават да дават.Да не би и последната част да покажат?На мен това ми беше достатъчно,не желая да показват нищо повече. Sad

Общи условия

Активация на акаунт