Почитатели на Майкъл Джаксън

• 59 507
  • 1 538
  •   1
Отговори
# 750
И аз гледам CNN в момента,но ми става все по-тежко,мисля си,че досега не си давах сметка,че вече го няма,чак сега май започвам да го осъзнавам и не знам дали ще имам сили да продължа да гледам...

# 751
  • Варна
Току що даваха Деби как се кара с журналист

# 752
По новините на Нова телевизия казаха, че мемориала ще е от 19ч. българско време. Аз, така или иначе, заставам пред телевизора в 19, пък когато започне.
А, тя не се караше, ами викаше яко - да не я пипа и няколко псувни дръпна...

# 753
нямам търпение да си ходя вече.Копма ми тук е ужасен.Не ми sе и работи

# 754
  • Някъде в търсене ............
Дадоха Деби като излизаше от някъде, репортера я пита дали ще се бори за децата, а тя : не ме пипай и изпсува Sick  Колко е злобна ужас!!! Какво е намерил Майкъл в нея?

# 755
Ох, при мен на работа е ужас - нета е гаден, звук няма и гледам някакви прекъсващи картинки... Sick

Тя защо му се развика - моля някой да хвърля малко инфо, че много е гадно така.

Извинявам се, че досаждам, ама съм на работа  Cry

# 756
  • 7800
Не е хубаво да се говори така, но Деби ми прилича на героиня на Стивън Кинг.  Embarassed

# 757
Според мен са нямали никаква връзка! Не мога да го повярвам чак. Някъде в интернет пишеше, че никога не са имали сексуален контакт и тя е забременяла чрез изкуствено оплождане.
Оф.. едва 3 часа е, а вече всички почват да говорят за мемориала  Confused

# 758
  • Варна
Дадоха Деби като излизаше от някъде, репортера я пита дали ще се бори за децата, а тя : не ме пипай и изпсува Sick  Колко е злобна ужас!!! Какво е намерил Майкъл в нея?

утроба

Не е хубаво да се говори така, но Деби ми прилича на героиня на Стивън Кинг.  Embarassed

Мизъри,а? Grinning

# 759
Тази няма ли начин поне днес да не я показват никъде.Всайта на папарак гледах някакви слонове водеха на някъде.Незнам има ли звук там?То тук на работа нищо май не ми тръгва като хората Sad

сега си мисля ако отидат над 100 000 човека ,как по дяволите ще ги накарат да си тръгнат.Не могат да приберат всички?

# 760
  • Някъде в търсене ............
Ох, при мен на работа е ужас - нета е гаден, звук няма и гледам някакви прекъсващи картинки... Sick

Тя защо му се развика - моля някой да хвърля малко инфо, че много е гадно така.

Извинявам се, че досаждам, ама съм на работа  Cry
някой от репортерите я докосна, тази първо каза не ме пипай , човекът зададе още веднъж въпроса : ще се бори ли за децата, а тя  не ме бутай (още нещо но не го разбрах) и накрая изпсува Sick

# 761
Който има СНН да пуска, дават на живо от ЛА. Confused

При мен сега дават времето  Rolling Eyes

# 762
  • Варна
Май ще има цирк на мемориала, нали  подобно шоу било подготвено за Лондонските концерти.

# 763
Ей,много агресивна тази Деби,и аз това си помислих - същинска Мизъри.

# 764
 Sick Е, тая жена как мисли да гледа деца с тея нервички?!

Малеее, горкичките!

Peace - Мизъри си е! Много точно, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт