Частни ДГ София 2

• 98 794
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да,бих отишла с удоволствие,обаче явно никой не знае адреса Mr. Green.Руски паметник е доста обширно понятие Rolling Eyes

# 136
  • Sofia
На Руски паметник съм виждала само ЧУ "Пейо Яворов" ето тук
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=8e0804a39 … 777794ef42e22133e

Ето в Бг  мапс пише, че има и градина в тази сграда. А и някой по-рано беше споменал същия адрес.

# 137
Шунка, много благодаря за инфото... Това е май най-издирваната детска градина във форума... Laughing

# 138
Чух за още една детска градина, която предстои да отвори - на Сердика. Нещо да знаете за нея......Така и ще се казва - "СЕрдика". Нещо да знаете за нея.....

# 139
Чух за още една детска градина, която предстои да отвори - на Сердика. Нещо да знаете за нея......Така и ще се казва - "СЕрдика". Нещо да знаете за нея.....

На ул. Сердика до Халите ли?
Ако говориш за това място, там няма да има детска градина, още миналата есен това се разбра. Обсъждали сме го тук.

# 140
На ул. Сердика срещу Халите.  Ще има детска градина - чакат лиценз.

# 141
  • София
Незнам дали ще я има или не,но се коментираше,че нямат двор и децата щели да ги извеждат в градинката до банята Shockedмен лично това ме отказа Peace

# 142
  • Sofia
Между другото, докато търсехме квартира, се натъкнахме на някаква частна детска градина в един нов блок на ул. Кавала, предполагам, че ги извеждат в градинката на Майчин дом. Не знам как се казва, а и не съм разучавала, защото не ме засяга, но ако някой търси в този район, може да я види и нея.

# 143
На ул. Сердика срещу Халите.  Ще има детска градина - чакат лиценз.

Там няма да има детска градина. Напуснаха сградата още миналата есен, никакъв ремонт не направиха, както обещаваха, не го започнаха дори. После помещенията се даваха под наем, скоро не съм се заглеждала дали още са свободни, но минавайки оттам ми направи впечатление, че входната врата на сградата е счупена (стъкло имаше) и си помислих, че е станала жертва на вандали, ама така е, като няма стопани.

Незнам дали ще я има или не,но се коментираше,че нямат двор и децата щели да ги извеждат в градинката до банята Shockedмен лично това ме отказа Peace

Това отказа много родители още преди изобщо градината да беше стартирала.
Дори сега да са се намерили други ентусиасти отново да отварят градина, положението с двора не се променя. Там си остава отглеждане в апартамент и това е.

Допълвам: днес минах оттам, помещенията все още се дават под наем, за което има голям транспарант, окачен на балкона на втория етаж. 

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 16:31 от Little wingels

# 144
  • София
Потвърждавам думите на  Little wingels,ако става въпрос за детска градина на "Сердика"20. Помещенията   в сградата бяха наети от жена , която имаше амбиции да направи детски център там , но си остана с амбициите и лъжите. Излъга много родители и персонала си, включително и мен, затова си позволявам и да коментирам тук. Говоря за миналата година , сега не знам как стоят нещата там, но се съмнявам да има бъдеща детска ясла/градина. Там става по-скоро за частна занималня, офиси или детска градина без двор, каквато (от опита който имам вече), се съмнявам някой да тръгне да прави и да получи лиценз.

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 19:09 от nellyani

# 145
  • софия
Някой има ли впечатления от частна градина Дима на бул.Бъкстон 82?

# 146
  • BABYLAND
Някой има ли впечатления от частна градина Дима на бул.Бъкстон 82?
   Ходих там миналата седмица, исках да видя условия, персонал и отношение. Просто звъннах на вратата, не отидох с предварителна уговорка. С влизането ме посрещна собственичката на градината, която очевидно се занимава и с една от групите /общо 13 деца са в цялата къща, разделени на 1 и 2 група/. Почерпи ме с останала от децата закуска. Една невероятна,  домашно приготвена сиренка /споменавам го, понеже често се обсъжда, че за закуска по частните градини се дават филии с маргарин и нещо си/. Обясни че 3 дечица не са дошли на градина и така е останала закуската. Изядох си пръстите. Вкара ме при дечицата, в залата за игра, там за пореден път останах изумена - имаве голяма чиния, пълна с обелени портокали /на парченца/. Обясни ми, че към 11.00 ч.  задължително дава на децата плод /ябълка, киви, портокал - според зависи какво е купила/. Това го видях с очите си и пак подчертавам - никой не ме е очаквал да отида.
   После ме разведе из цялата къща - много приятна, чиста, спретната, с различни зали - за игра, куклен театър и т.н. Спалните помещения бяха много сладки, проветряваха се /нещо на което много държа/ и всичко беше опънато по конец.
   Ако може въобще да се говори за недостатък - то това е единствено двора, който е сравнително малък, но пък прекрасно озеленен, с катерушки, предстои слагане на пързалка и люлка в съвсем скоро време. Под МАЛЪК не разбирай 20 кв.м. , много по-голям е, но не е като на държавните градини с много на брой площадки и т.н.
   Ако трябва да обобщя - бих си записала детето там без окото да ми мигне.  Отиди, добий лични впечатления, аз мисля, че ще останеш доволна.

# 147
GOLDEN ROSE, може ли да кажеш каква е таксата и минималната възраст на децата. Имаше ли мъници?

# 148
  • софия
Благодаря,ще попитам и за таксите.

# 149
Аз ходих в "Дима" във вторник. Потвърждавам впечатленията на Golden Rose. Градината е страхотна!  В момента там имат две групи - едната е между 2-3 г, другата 5-6 г (те са предучилищна всъщност). Разбрах, че от есента планират да имат и яслена група. Градината  се намира в къща на 3 етажа, така че децата имат предостатъчно място. Собственичката ми се стори невероятна жена - с дух и отношение към децата. Таксата е 500 лв на месец и в нея е включено всичко (храна, музика, танци, английски) без транспорт. Дима каза, че транспорта в една посока е 100 лв на месец. Другото, което каза е, че когато детето не посещава градината, не заплаща такса! Така че ако е известно, че детето ще отсъства 1 седмица, да кажем, или ако се разболее, таксата се приспада. Също така тя настоява родителите да ходят на място и да разглеждат градината. Аз също отидох без да предупредя. И тя ме разведе навсякъде, показа ми всички помещения, двора, баните и  дори учебните помагала на децата. Така че ако търсите нещо в района, просто отидете до там.

Общи условия

Активация на акаунт