Частни ДГ София 2

• 98 806
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Имат малко дворче, на снимките изглежда направо огромно в сравнение с действителността.  Laughing Храната я готвят на място.
Като цяло не ми хареса (преди 2 год.).

# 61
  • София
А някой знае ли ЧДГ с руски език? Имам в предвид усилено изучаване на руски, а не само евентуални курсове, които не е ясно дали ще се състоят и просто са ги написали в програмата.

# 62
# 63

Благодаря за линка; определено звучи интересно. Но не бих казала, че са на ниски цени, както се рекламират.

# 64
Здравейте   Grinning,
в ЧДГ При баба се изучава руски език (пеят се много песнички,разказват се приказки )

# 65

Благодаря за линка; определено звучи интересно. Но не бих казала, че са на ниски цени, както се рекламират.

Какви са таксите?

# 66
  • София
Здравейте   Grinning,
в ЧДГ При баба се изучава руски език (пеят се много песнички,разказват се приказки )

Благодаря! Какви са отзивите за нея?

# 67
Какви са таксите?
Пише ги в сайта - разцъкайте  Peace

# 68
Какви са таксите?

Цените не са изобщо ниски. Грубо към 3 000 евро годишно без храна и транспорт.
Първо таксата за записване е 200 евро безвъзмездно, после по 300 евро на месец без храната(храната допълнително по 3 евро на ден).
Въпреки всичко аз това избрах и там записах детето, защото за мен е най доброто за момента.
Доста проучвах и избирах, аз съм капризна и с много претенции.
Колебаех се за Увекинд, но понеже дума не обелвам на немски все пак предпочетох Британската детска градина.

# 69
Какви са таксите?

Цените не са изобщо ниски. Грубо към 3 000 евро годишно без храна и транспорт.
Първо таксата за записване е 200 евро безвъзмездно, после по 300 евро на месец без храната(храната допълнително по 3 евро на ден).
Въпреки всичко аз това избрах и там записах детето, защото за мен е най доброто за момента.
Доста проучвах и избирах, аз съм капризна и с много претенции.
Колебаех се за Увекинд, но понеже дума не обелвам на немски все пак предпочетох Британската детска градина.

Moжеш ли разкажеш нещо повече за това училище?

# 70
Ние сме в Детската градина , не в училището.
Училището стартира есента.
Детската градина ще преценя дали да я препоръчвам , като поне 2 месеца ходим(току що се записахме-тя стартира на 1 февруари), сега мога да обясня защо я предпочетох пред други.
1. Английска е. Детето ми вече учи английски и искам да си продължи.
2. Наели са етаж от училище.Базата ми харесва. Просторни ,страхотни помещения, светли. Тец. Всичко е чисто ново, като мебели (за мен това е плюс)
3. В Лозенец е , за мен предимство пред това да е в Бояна, Драгалевци и прочее крайни квартали със съмнителни пътища до там..
4.Има голям ограден двор.
5.Охрана.
6.Сега стартира, тоест детето не влиза във вече сформиран колектив от деца и приятелства а заедно започват.
За мен това също е предимство.
7.Храната е кетеринг с европейски лиценз за детски кетеринг.
8. Плюс за мен е и това, че от първи клас реално можем да изберем да продължим по британската система. Казаха ми, че имат разрешителни на МОН и като детска градина и като у-ще.
9.Има лекар.
10.Малки групи.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 21:34 от Lo6a mama

# 71
Ние сме в Детската градина , не в училището.
Училището стартира есента.
Детската градина ще преценя дали да я препоръчвам , като поне 2 месеца ходим(току що се записахме-тя стартира на 1 февруари), сега мога да обясня защо я предпочетох пред други.
1. Английска е. Детето ми вече учи английски и искам да си продължи.
2. Наели са етаж от училище.Базата ми харесва. Просторни ,страхотни помещения, светли. Тец. Всичко е чисто ново, като мебели (за мен това е плюс)
3. В Лозенец е , за мен предимство пред това да е в Бояна, Драгалевци и прочее крайни квартали със съмнителни пътища до там..
4.Има голям ограден двор.
5.Охрана.
6.Сега стартира, тоест детето не влиза във вече сформиран колектив от деца и приятелства а заедно започват.
За мен това също е предимство.
7.Храната е кетеринг с европейски лиценз за детски кетеринг.
8. Плюс за мен е и това, че от първи клас реално можем да изберем да продължим по британската система. Казаха ми, че имат разрешителни на МОН и като детска градина и като у-ще.
9.Има лекар.
10.Малки групи.

Много благодаря!   bouquet

- На английски ли се говори или имат часове по англ.?
- В сградата на Руското у-ще ли са? Поне така ми се струва по картата в бгмапс. Или в бившата сграда на Френския лицей?
- Какво имат като програма, занимания?
- Какъв е екипът, създателите? Аз останах с убеждение в началото, че е нещо като дипломатическо у-ще, но никъде не откривам нищо какъв е екипът?

Какво реално означава, че са по британска система? Видях, че след 1 клас се учи по 10 ч. англ. Това е нормално за всички ЧУ.

Гледах снимките - много добре си изглежда. Как е на живо - сигурно е готино?

# 72
...Или в бившата сграда на Френския лицей?

Точно там се помещава  Wink

Цитат
Какъв е екипът, създателите?
Да, никъде не се споменава  newsm78

# 73
Laugh наели са етаж от Руското у-ще на Св.Наум и Милин Камък.
Казаха ми, че ще се говори само на английски. В началото обаче докато се адаптират децата , ще има разбира се и бг. обяснения.
Методиката е, като във Великобритания, тоест прехвърлят тамошния модел тук.
Програмата на детската градина я има в сайта.
На живо е супер, стаите са огромни, светли, условията според мен са идеални, не случайно се спрях на тях.
Вложени са доста средства.Спокойна съм ,че записвам детето на място, което ми харесва.
Не знам кои са създаелите, не съм се интересувала. Допадна ми много директорката г-жа Войнова. Гарантираха ми, че преподавателите са на ниво. Имат голям педагогически опит. Има психоложка.

Вижте в сайта има всичко описано.
Първо кандидатствахме по формуляр.После детето се яви на нещо, като изпит, по скоро събеседване с психоложката. Приеха ни. Внесохме си таксата . В момента още си чакаме медицинските изследвания да станат и тръгваме.

# 74
Laugh наели са етаж от Руското у-ще на Св.Наум и Милин Камък.
Казаха ми, че ще се говори само на английски. В началото обаче докато се адаптират децата , ще има разбира се и бг. обяснения.
Методиката е, като във Великобритания, тоест прехвърлят тамошния модел тук.
Програмата на детската градина я има в сайта.
На живо е супер, стаите са огромни, светли, условията според мен са идеални, не случайно се спрях на тях.
Вложени са доста средства.Спокойна съм ,че записвам детето на място, което ми харесва.
Не знам кои са създаелите, не съм се интересувала. Допадна ми много директорката г-жа Войнова. Гарантираха ми, че преподавателите са на ниво. Имат голям педагогически опит. Има психоложка.

Вижте в сайта има всичко описано.
Първо кандидатствахме по формуляр.После детето се яви на нещо, като изпит, по скоро събеседване с психоложката. Приеха ни. Внесохме си таксата . В момента още си чакаме медицинските изследвания да станат и тръгваме.

Благодаря ти!   bouquet Ще се радвам да споделиш и после как се чувствате, какво учите. Желая ви успех!

Общи условия

Активация на акаунт