Частни ДГ София 2

• 98 813
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз се включвам, за да потвърдя положителните мнения за Дима - синът ми посещава градината от самото й откривана, т.е от октомври миналата година. Имахме твърде неприятни случки с други две градини / писала съм преди/ . Сега детето ми не иска да си тръгва от градината, когато беше болен искаше постоянно да се чува с  Дима по телефона. Когато е болен от таксата ни се приспада сумата за дните, през които не е ходил. Сега си имат и учителка по танци / наричат я "танцьорката Laughing/ и са много въодушевени. Скоро празнувахме рождения му ден там - всичко беше на ниво, Дима беше организирала куклен театър, Ирен /учителката по музика/ беше подготвила музикалната част, Мила /това е другата възпитателка / се погрижи за другото. Пиша ви толкова обстойно, защото съм наистина очарована от отношението към децата. Надявам се да съм била полезна

# 151
  • София
„Пейо Яворов”; София, Руски паметник; английски, испански, немски, френски, руски – по желание; 7.30-18.30 ч.; театър, музика, изобразително изкуство, спорт; 420 лв. месечно.      
 Simple SmileЗдравейте  днес току що идвам от там. Няма градина, това е клуб по интереси ,който работи до обяд.Помещението се намира на втория етаж в самото училище и когато ходих нямаше никой,но хора от у-щето  категорично ме убедиха,че там дет.градина няма.

# 152
  • София
Благодаря ти  Hugспести ми разходката

# 153
За Британската детска градина.
Оправиха кетеринга.
Тази седмица менюто на децата бе добро.

# 154
Новооткрита ЧДГ цък   Peace

# 155
  • София
Малко странно това с услугите за възрастни, тази градина има ясно изразена целева група. Laughing

# 156
английската ясла с детска градина "cosmos kids" се преместиха на ново място, на ул. Тракия 54 /зад "заимовата градина" в къща с по-голям двор  Laughing

# 157
Оправиха кетеринга.
Peace
Това е адски важно. Нима е толкова трудно да не е кетъринг, а да си готвят на място!

# 158
Нещо не пишете, изпонастанихте ли се вече?  Simple Smile
Аз днес посетих две ДГ, разлика в отношението от земята до небето.  В едната попаднах докато търсех другата. Прекъснах фас-паузата на някакво крайно неприятно създание, което разговаряше с мен по много особен начин, покани ме да седна на пейката до гардеробчетата, т.е. почти на пода, докато тя остана права на по-малко от метър от мен. Изобщо не разреши дори да надникна в помещението, показа ми  начертана схема  Laughing
От начина по който говореше с мен не мога да си представя как се държи с децата вътре. Както и да е, най накрая небрежно изпусна, че работят по програма на Монтесори  Rolling Eyes, което ме изстреля директно навън. Маргарита се казваше заведението.
В другото беше съвсем друга бира, усмихната собственичка, всичко видях, всичко чух, на всички въпроси ми бе отговорено - Дима.
Дайте други идеи за Борово, Бъкстон, Красно село, Бели брези, Г. Делчев.  

# 159
  • Sofia
Оправиха кетеринга.
Peace
Това е адски важно. Нима е толкова трудно да не е кетъринг, а да си готвят на място!
Предполагам, че е трудно - трябват им със сигурност още разрешителни, помещения и т.н. според изискванията на ХЕИ.

# 160
минзухар, благодарим за информацията. Аз също считам, че е най-важен личния контакт. Бил бордове, реклами и т.н.т...са вятър работа. Макар, че има и 1% субективен фактор. Дали директорка, дали учителка, може в този момент да има някакъв проблем и впечатлението ти отива "на вятъра".

# 161
Здравейте, искам да попитам някой знае ли частна детска ясла от 1 годинка?

# 162
  • София
Сигурна съм,че не е единствената,но ето една от 6 месеца:  http://doverie-bg.net/nursery.html

# 163
  • София
Здравейте!
Можете ли да препоръчате някоя хубава частна градина в района "Стрелбище"-"Лозенец"-"Бели брези"-"Гоце делчев"- "Борово" или удобни за достигане от "Стрелбище" и "Лозенец" райони. Търся градина без двуетажни легла, с малки групи - не повече от 10-12 деца, с много занимания по английски, спорт, танци, музика и т.н., с прилична храна и добри учители. Със собствен двор... Т.е. С добри условия, каквито всички търсим...

# 164
merilin9 , има доста частни ясли. Не пишеш за коя част на София те интересува.

Има отделна тема за частните ясли, препоръчвам ти да следиш там:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386539.0

Общи условия

Активация на акаунт