И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 884
  • 534
  •   1
Отговори
# 135
mihi69, ти си ме записала на първа страница!   bouquet  bouquet  bouquet smile3525

# 136
Искам да ви попитам,как стоят нещата със захарина при кърмачките?

# 137
и тази сутрин регистрирах минусче, ще го видим Кантарев утре... Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Hug

един сантиметър ми е минусчето...

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 15:50 от M5

# 138
Два дни не съм влизала и ето че имаме нова тема LaughingАз ще се тегля тази вечер че вчера така изтървах прасето с тия изборииии Cryи ми се стрева че ще има наказателна рота!!!

# 139
  • Sofia, BG
Здравейте сладки  Hug

Много ми е мъчно за вас, но ми изгоря монитора вкъщи и сега мога да ви чета много по-рядко  Sad А имам нужда от темичката.. С тая трета няма оправи и това е..  Rolling Eyes Не ми се ядат нережимности, но пуста бира много ме тормози! Ще я отказвам завинаги, явно без 1 мога, но с 1 не мога!

Много ми е тъпо тия дни, хич не ми върви в любовта и това си е  Tired за пореден път се убедих...  Sad

Михи  Hug благодаря, че си ме записала на 1ва страничка, сигурно имам нужда - не съм се мерила, че след 2 дена бира и агнешко..  ooooh!
Ривелка   bouquet честита радост!
Дидка честита половин годинка!
Нелсън честита годишнина!  Hug
Криси аз те помня  Grinning Добре дошла отново и този път да е успешно  Peace

# 140
Ще ме извините, аз просто ей така искам да повикам и да гушкам
Татитт, Цоци, Гуди, Халеева,Росчо,Таняманя,Абракадабра,Славето, Катяджин и сестричката и Биска, Поли-Уоли, Лени Плд, Орелия, Духи Пухи, Айнур, Марчелка5, Лабело, Венерас, Нелсън, Кри, Вещи, Бачи, Дорчето, Креми, Тунингмания, Танчето, Танич, Горда, Тонито, Хрисула, Цоци, Диаметър-Радиус, Вани Ник, Насти , Правда, Моннн, Фоли, Нели #, Монрое, Хармони Броукън, РадаА, Кали, Зеленкото, Зазу,Мама Веси, Марини............
Даниа, Денни, Деница, Сани   Hug
 Hug  Hug   Hug

BlackSnake   Hug   Ванеса  Hug   Мирка  Hug   Гардения   Hug  Филюдка    Hug
Люси  Hug  Мастърче   Hug   Мименсита, Хеписмайл, Викито, Михи,    Hug  

Сетих се и още Татянка, Ривела   Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:26 от svetlat

# 141
Ще ме извините, аз просто ей така искам да повикам и да гушкам
Татитт, Цоци, Гуди, Халеева,Росчо,Таняманя,Абракадабра,Славето, Катяджин и сестричката и Биска, Поли-Уоли, Лени Плд, Орелия, Духи Пухи, Айнур, Марчелка5, Лабело, Венерас, Нелсън, Кри, Вещи, Бачи, Дорчето, Креми, Тунингмания, Танчето, Танич, Горда, Тонито, Хрисула, Цоци, Диаметър-Радиус, Вани Ник, Насти , Правда, Моннн, Фоли, Нели #, Монрое, Хармони Броукън, РадаА, Кали, Зеленкото, Зазу,Мама Веси, Марини............

А мен ?? Кой ще ме гушне мен ???

Не ме обичате щот съм дебела нали ??????

# 142

А мен ?? Кой ще ме гушне мен ???

О-о-о-о-оНяма да плачкаш:hug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Светлатчеее  Hug Hug Hug

ЕДИТ
М5  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:26 от TheNMaster

# 143
Мастерче, гушни ме и мен, че друг не се сеща... Crossing Arms

# 144
  • Пловдив
Защо ме карате да ходя за метлата и да почвам?

# 145
# 146
Защо ме карате да ходя за метлата и да почвам?

Ето , Вещи пращам ти една по ей тоя батко...не е много Убав, ама друг метлоносец не намерих.
 Flutter  Joy

За да спра да спамя, ще ви кажа ,че от както съм на 1/1 съм  екстра
( и душевно също !! ).Няма депресии, няма умора, няма запек Crazy ..Всичко ми е 6 + !!
Прегръщам ви всички !!!  Hug Hug Hug Чао от мен за днес !!

# 147
Dido4ka, откога нямаш минус? Нали знаеш, че задържане се води чак след десетия ден  Hug А на сантиметри мериш ли се? Сигуро на кг няма промяна, но на см се топиш  Hug
Михи, страшна си! Благодаря ти от сърце, че ме записа на първа страничка! Предният път подейства! Дано и сега да стане така!
Ванеска, за бирата и мъжът ми е същият. Без една може, но започне ли да пие няма спиране. Вчера се обзаложихме и ми е обещал до морето да не пипва биричка, иначе лошо ..... за него  Joy А относно любовта нали знаеш, че Господ ни изпраща нещастия, за да ни предпази от по-големи разочарования  Hug При мен поне винаги е било така. Като се върна назад и си давам сметка, че всички раздели с мъжете в живота ми са били за по-добро!  Hug
Момичета, за Стелксен съм сигурна, че не се е отказала. Или е започнала работа и няма време да пише или вълшебните ммммммммммм пред ника й са дали резултат  Praynig

# 148
  • Варна
Здравейте, банда!

Наближаваме юбилейна тема и с това темпо до края на седмицата може да сме в нея, а?

BlackSnake, и аз си мисля да мина на 1/1. Явно добре се отразява на перисталтиката, а сваля ли се?

Аз вече не свалям така, както в началото на П дните. Явно проблема с ВЦ-то надделява и си задържам килцата. А в ПЗ явно хапвам повече червени и по-малко зелени зеленчуци и отново не свалям. Пък и забелязах една тенденция към намаляване на месото за сметка на увеличаване на млечните. Ще се опитам да се корегирам в количествата, дребните нарушения и схемата. Макар, че на мен лично най ми е на сърце 31/2П/31/2ПЗ.  Joy

# 149
Здравейте и от мен  Grinning
Да честитя на всички с поводи   bouquet
И да кажа че и аз минах на 1/1. Като помине време ще кажа как ми се отразява. За сега малко се обърквам кога съм само на П и кога не  ooooh!, но се надявам скоро да ми мине  Simple Smile
Някъде напреде из темата четох, за ограничения на протеините и зеленчуците в трета. Аз не съм стигнала до там и не мога да кажа от опит, но в събота си препрочитах части от книгата и доктора пише, че не е необходимо ограничение.
Още нещо се сетих сега. Преди няколко теми четох, че домата е плод и бях се шашардисала /та и затова взех да препрочитам книгата/. Там списъка със зеленчуци, които са позволени във втора започва с доматки. Та бях се постреснала, че редовно си прегрешавам, но сега съм доволна  Mr. Green, че още не ми се е случилоза толкова време.
Продължавам с вас до заветната цел, макар и да не пиша много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт