И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 954
  • 534
  •   1
Отговори
# 315
Ха Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Биборанкее  Hug Hug Hug ХубуУ ти е казла Люската ( Hug) - другия път с тефтера за рецепти и на среща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гарденийка  Hug Hug изяде ли рибата,а?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Я се нареждайте всички без изключение за гушки Mr. Green -  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Такаааа.....Аз засега се движа стабилно с килограмите...Няма покачване...Доволна съм!
Хапвам много риба напоследък и забелязах,че морската риба по-добре ми се отразява.....

Днес ще хапвам мусака с прясно зеле(и кама разбира се),а вечерта сьомга на грил тигана и зелена салата....

ЕДИТ
Рецептата за мусаката е горе в темата с рецептите

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 09:43 от TheNMaster

# 316
Здравейте, милички!
Зорита, честита месечинка! Браво за постигнатото дотук! Много обичам да чета постовете ти!
Еленце, как си днес? Оправи ли се?
При мен нищо ново. Вчера имах гала обяд и днес няма да се меря. До скоро  Hug

# 317
  • София
Дубро утро , дюканки Simple Smile
Днес правя един месец в 3та, резултатите за мен са много задоволителни.
Влезнах 76 - 6 кг над калкулатора.Днес съм 72.5 , а не ми е минал П четвъртъка даже  Laughing
От обиколките имам намаление с по 1-2 см от всякъде, дори прасците , в талията - 3 см .
Не мога да кажа че карам 3та по устав...с всичките разрешени неща.Правя гала един път седмично, нишестените също са по веднъж.Гледам да се ограничавам в количествата.
Има дни в които не ям месо...просто не мога, но трици не пропускам.
Също така започнах да консумирам много кълнове.
Общо взето се чувствам много добре, 3та ми е много по-лесна и приятна от 2ра.
И искам да се похваля със супер редовен стомах, явно неразположенията от предишната фаза изчезват.

В началото имах залитане, направих много обилни гали, имаше ден в който изядох половин килограм сладко...и как не умрях не знам.
Докарах си раздразнение на стомашната лигавица, или гастрит, не знам.Оправи се вече, но искам да ви кажа да внимавате с количествата и качеството на храната.Не че е нещо, което не знаете  Wink

Честито на всички с поводи и минуси, на задържащите - шут , да тръгнат надолу показанията  Heart Eyes

# 318
Оф гледам аз сега пак рецептите,да се разнообразя днес.Ми всичко е с извара.А ние тук нали си нямаме(по точно уж има edna,ама си е като киселото мляко #2gunfire с киселящ вкус),само едно гадно Тофу ...и ми идва да. #Cussing out
И съм сега пак в чуденка кво да месо да изкарам от фризера...ако не ме мързи ,ще отида da  си купя цяло пиле,че става супер на бутилка....ама много гадно времето от вчера. Rolling Eyes
Айде ставам да забъркам яйцата за закуска. Laughing

# 319
Ха Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Биборанкее  Hug Hug Hug ХубуУ ти е казла Люската ( Hug) - другия път с тефтера за рецепти и на среща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Гарденийка  Hug Hug изяде ли рибата,а?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Я се нареждайте всички без изключение за гушки Mr. GreenHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Такаааа.....Аз засега се движа стабилно с килограмите...Няма покачване...Доволна съм!
Хапвам много риба напоследък и забелязах,че морската риба по-добре ми се отразява.....

Днес ще хапвам мусака с прясно зеле(и кама разбира се),а вечерта сьомга на грил тигана и зелена салата....

НАПИШИ РЕЦЕПТАТА ЗА ТАЯ МУСАКА СЪС ЗЕЛЕ,ЧЕ ДОСТА ВКУСНО ЗВУЧИ.ПРИЗНАВАМ ИМАШ ВЪОБРАЖЕНИЕ,ТАКА ПО ЛЕСНО ВЪРВИ ДИЕТАТА С ТВОИТЕ РЕЦЕПТИ  chef

# 320
Добро утро ,банда  Hug
Добре дошли на всички нови - бъдете режимни ,четете правилата и резултатите ще дойдат  Peace
Михи69 - режимствай,душо... ще паднат гадните кила... търпение му е майката  Hug
Зорита - добре завърнала се  Heart Eyes Гледам мноу си писала ,па за мене нищо  Crossing Arms  Hug честита месечинка - джистоко изглеждаш,а настроението ,което лъха от тебе - е ,немам думи   bouquet
Мастерче - Убичъм тъ  Hug
Меган 79 - връщането е трудно,наистина ,но става с много упорство и инат  Peace
Борисе - успех в трета  Peace
Викито - е как можа един дъжд да те откаже снощи  Naughty я ,бързо да се поправиш  Hug
Люси - много ти се радвам за минуса  Peace
Мимиии - бегай ,че ида  Hug
Люсиии,Светлат - ще викааааммм
ЯХУУУУУУУУУУУУУ  newsm44 newsm68 newsm44 ДНЕС СЪМ 79,4  newsm03 УРААААААААААААААА
Ай лек и усмихнат ден от мен  Hug  Heart Eyes
Криии - видох те ... бързо казвай как си  Hug

# 321
Привет на всички страхотни сте. С вас определено ще е по-лесно  Hug
Ето го и моя първи ден. Аз както никога ще закусвам  Laughing досега не съм.
И понеже не мога да си измеря талията сега ще си меря бедрата.
Желая прекрасен ден на всички  Hug

# 322
добро утро
аз след 15-16 дневно задържане бях решила да мина на 1/1 да видя как ще ми понесе.но после реших да не сменям схемата 5/5 ами да си я продължа-то това задържане няма да е вечно .та останах на 5/5 и от началото на месеца всеки ден си свалям по  малко-до днес общо 1,300-грамче по грамче става килограмче Grinning
някой се съмняваше че ще успее да свали 20 кг-  е как няма да ги свали.аз като започнах въобще не мислех че ще успея да стигна до тук, но резултатите и отражението в огледалото са достатъчен стимул.трябва само малко  повече воля в началото.успех Hug
лек ден на всички Grinning

# 323
Утро, отслабващи мои прекрасни мАцунки !!!  Hug Hug

Да ви кажа моята тиха война с кантара продължава !! Днес пак с+500 нагоре ! Студената война обаче май ще стане гореща !! Ще го тръшна, ще го разбия на малки парчета, за да не може никой да го залепи !! Гад електронна, да му ръждясат батериите дано !!!  #2gunfire #2gunfire

Оффф изказах си мъката.Не сменям подписа, продължавам да гравитирам около 8-те кила, без да мога твърдо да напиша , че са -9.

Борка, Щък радвам се, че влизате в трета !!! Супер сте !

Зорита, честити 7 месеца ! Виждала съм те на снимки ! Много си готина !   bouquet

Михи, дано се разкара гадния плюс !!

Talyy, харесваш ме в дебелия период ??? бррррррр...но те обичам, много си мила !!  Heart Eyes

По този повод влязах да разгледам преди и след и искам да кажа специално на Луси, че си прекрасна ! Все едно гледам друга жена. Млада, красива, абсолютно различна !!!
Мисля, че не съм ти го казвала. Другите от снимките си знаят, че са невероятни !!

Кармен , супер ! Радвам се с теб !!!  Hug

Мастърче, как си , слънце усмихнато ????  Как върви трета ??? Heart Eyes

Гли ганка, честита месечинка и на теб !! Ама и име си имаш ! Дори и моето по го бива !  hahaha  Аз ще ти викам Гли !!  Hug

Мире, супер !!!  Hug

Кри, няма ли да докладваш ??????  Heart Eyes Heart Eyes

Целувки, прегръдки на всички !!!  Heart Eyes Hug

# 324
  • Варна
Хоп и аз да се похваля. Вчера точно се оплаквах, че задържам и днес кантара беше добричък като ми показа минусче-400гр, но си е минус  Laughing

# 325
  • Варна
добър дееееен!
днес съм още - 1 кг!!! newsm68 newsm44
честито на всички с минусчета и месечинки!  bouquet Hug

# 326

Аз така кротко си четях и изведнъж ........... реших, че ще пиша

Миркаааааааааааааааааааа, имам чувството, че аз съм видяла седмица, от колко месеца го чакам това да го кажеш  newsm68   newsm44   newsm68   newsm44  А като ти познавам реакциите почти си те представих как гледаш кантара и правиш неразбираща физиономия, а после прихваш в смях  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

Нелсънко, тази последната снимка направо ме разби, не я бях виждала,  трепач си 4470   Надявам се да ти е вече по-леко в работата  Hug  Heart Eyes

Люсииии, браво за минуса, много ти се радвам  -  на каква схема си  Hug 

Викито - един дъждец те уплаши, а  Hug

Зорита - честита месечинка  Hug

За всички  Hug  Hug  Hug

# 327
  • варна/виена
Добро утро момичета  Hug
Някак си не ми е хубаво.От 1.ви минах на схемата 1/1 и не само ,че не свалям,даже и не задържам,КАЧВАМ килограм след килограм.
От 82.8 на 1 .ви ,днес съм 85 ,качила съм близо 3 кг,като съм напълно режимна и не ми ги говорете ,че са вода.Направо съм в чуденка.Така и така съм решила да го направя месец,пък и като почивка да го приема.
Вчера съм изяла половин кг кайма с три лъжици трици навити на лозови сърми,едно бурканче мляко ,при нас то е 250 гр,едно пилешко бутче.два домата и три малки краставици,няколко кафета с мляко и над 4 литра вода.
Днес още се чудя,какво ще бъде,протеинов ден е.
Момичета,че не ме гушкате не се сърдя,ама МОЛЯ ВИ,наритайте ме.
Слънчев и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

# 328
  • София
Здравейте   bouquet
Аз си карам трета по устав, килограмите са стабилни и не мърдат  Simple Smile
Щък, Борето - честито влизане в трета. Успех в задържането на килограмите. Hug
Новичките - бъдете режимни и всичко ще си дойде на мястото. Ако чувствате умора, пийте айрян и повече вода.  Peace И никакви такива като една филийка и мюсли, тези са за трета  Simple Smile
Много ви гушкам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 329
Добро утро,дружина! Hug Hug Hug

Мен са ме налегнали едни мисли...минус един кг съм,имам още един,от плюса който си трупнах по незнайни причини,уж си карам третата както трябва,но...Та сега съм се замислила,защо все така се получава,(имам подобен опит от разделното,гладуването,и ред други-след определено време започвам да връщам кила,въпреки,че още спазвам режима!),в моя организъм ли нещо не е наред,обмяната ли ми е слаба,незнам,и цял живот ли ще трябва да правя протеинови дни,като кача някое кило newsm78 newsm78

Люска,и аз чакам,като децата броя дните,а и тук е зима сега,та още повече засилва нетърпението! Heart Eyes Hug

Зоритке,честити ти 7 месеца,все така напред! Hug

Aynur,Gulbenur,Весито,Музичка,Шуши,Дорче,Кри,Мастерче Hug Hug Hugи за всички останали  Hug Hug Hug Hug

Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт