И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 928
  • 534
  •   1
Отговори
# 330
Николинче, горе главата , слънце !!! Изкарай си поставения срок и не забравяй че 5/5 винаги ни чакат !!! Важното е да сме позитивни и да вярваме ,че ще успеем !! Никакво униние, та ти си моят герой !!  Hug Heart Eyes

Петенце, аватара ти ме разби!!! Joy Joy Joy

# 331
Николинче - схемата 1/1 е много хубава, но много играе кантара при ежедневното мерене, заради вкарването на зеленчуци през ден, затова отчитай резултата за около 10дни или на две седмици, след протеинов ден и по възможност след като са приключили Ову-то и МЦ, че не можеш да и хванеш края на разхождащата се вода в тялото - хубаво си решила да изкараш поне месец на схемата, отчети резултата тогава, и не забравяй че много си свалила, това за теб са последните килограми, дето тялото вече си ги къта и не ще да си ги дава, ама тъй или иначе ще се предаде и ще паднат  Peace
Ето ти наритване  ritnik  ritnik  ritnik  ritnik ето сега те гушкам  Hug  Hug  

ПП
gulbenur   - сега ти разгледах албума - страхотна си   bouquet  Първата снимка в албума да не е случайно от Трявна, много ми прилича на едно къща за гости там

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:07 от svetlat

# 332
Здравейте!

Зорита - честита 7-ма месечинка! Бъди все такава готина свежарка!   bouquet
Айнурче - аз пък си мислех, че си караш кротко четвъртата и затова те няма, пък то...Айде вече всичко лошо - зад гърба ти.... Hug
Мастърче - пак готина рецепта, едно зеле има налично, ще го използвам значи по това предназначение. И се кефя как отби навреме атаките за искане на рецептата  hahaha
На всички, които имат трудности в момента с режима (плюсове, задържания) - бъдете оптимисти и търпеливи най-вече, ще изгрее слънце и на вашите улици, няма начин.
И още - Мирка - Браво за седмичката отпред!  Hug
Ниалка - желая ти от сърце да свалиш и другия плюс и да не качваш вече, защото това, което споделяш не е хубаво, дано се самоопровергаеш. Hug
Хубав летен ден на всички!
svetlat - благодаря ти!  Hug Да, от Трявна е снимката.

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:25 от gulbenur

# 333
  • София
Люсиии,Светлат - ще викааааммм
ЯХУУУУУУУУУУУУУ  newsm44 newsm68 newsm44 ДНЕС СЪМ 79,4  newsm03 УРААААААААААААААА
ИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Струваше си мъката от Нова година!!!!!! Виж как бързо почна да ги катурваш!!!! Айде сега, тегли ми един ритник, ама як! да си слизам вече при шестичките!
По този повод влязах да разгледам преди и след и искам да кажа специално на Луси, че си прекрасна ! Все едно гледам друга жена. Млада, красива, абсолютно различна !!!
Мисля, че не съм ти го казвала. Другите от снимките си знаят, че са невероятни !!
Много ти благодаря! Само за инфо да кажа, че миналата година по това време си писах завещание ... така се чувствах ... пък след "вредната" дюканска диета, сега не мож ме спря от купони!!!!! Laughing

# 334
  • София
Миркааааа,  smile3501    love001

Светле, Люска Heart Eyes

Дорчестър  пак зачезна, за Филюдката да не говорим  Sad

Айнурче,  Hug

и на всички други, дето не съм ги споменала поименно, да си взимат на воля  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 335
пък след "вредната" дюканска диета, сега не мож ме спря от купони!!!!! Laughing

Луска, може би тогава е време за смяна на аватара ?? Ако все още държиш да е свинка .  Joy

БЛУЛЕЙДИ, ауууу !!! Жестока !!!  Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:23 от BlackSnake

# 336
  • GYM

и на всички други, дето не съм ги споменала поименно, да си взимат на воля  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Взимам си че нещо ми е едно свито...
Хайде и аз да ви се покажа http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13408072

# 337
Блудей, страхотна си! както и dodojoro, както и всички, които са споделили визията си! много ме нахъсвате, момичета! и аз искам Simple Smile (ще взема да си пусна преди и след и аз като стигна трета Simple Smile )

# 338
Привет на всички,аз отдавна се каня да драсна някой ред и да ви кажа ,че съм режимна,че скоро ще имам годишнина - 1г. Дюкан и близо 45 кила преобразувани,че ви чета всеки ден и сте ми най-голямият стимул,че бях на една среща в "Дивака" и събрах толкова усмивки и положителна енергия ...вие наистина сте прекрасни ,че ...,че... бе с една дума - ако вас ви нямаше,то аз нямаше да се справя.
Снимките,които споделяхте ми бяха голям стимул и затова искам да ви покажа и моето преобразование...скромно.

mirka , толкова ти се радвам...прегръщам те за седмичката.за мен е още мечта
Та...ето това съм аз:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397657&pid=13406124
парола: 1966

...да уточня - на 3-тата снимка аз съм изправената фигура,а седналата беше това ,към ту което се бях "устремила"

Хубав ден на всички и ви прегръщам Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:43 от waq

# 339
waq, а парола ???? Давай ,че изгарям от нетърпение !!!  Praynig

Просто си една кукличка !!! Heart Eyes  И какъв крак само !!  Hug

Абе я всички отслабнали мацки да показват днес снимки !! За стимул !!  Peace

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 11:38 от BlackSnake

# 340
паролата е 1966

# 341
BlackSnake...ми ..то офцъта си е офцъ дет са казва...  Hug

# 342
Мацки да ви се оплача-вече 3-4 дена замръзнах на 64.5 и не мърдам. Сега съм на ПЗ и си го обяснявам със зеленчъците. Хапвам си месо, салатки, готвя си разни манджици, но не си правя сладки неща и май ям много малко мле1ни-само сутрин с триците. Това с млечните може ли да се отразява на килцата. Каква да я захващам, не искам вече сутрин да ги виждам тия числа.

Поздравявам всички с поводи, добре че ви има иначе сме загубени.

П.П. Специални благодарности на АДРЕНАЛИНКА за  подкрепата! Много си мила, благодаря ти
Успех на всички знайни и нзнайни Дюканки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 343
 #Shocked
waq страхотна си   bouquet
newsm20

# 344
Здравейте  Laughing
Ах, Мименситка, какъв каймак има това кафе ... ухае от монитора  Hug
Зори, честита месечинка, има ли нужда да казвам колко хубава си станала ... абе винаги има: прекрасна си  Hug
CarmenQueasy, много се радвам и аз, толкова ентусиазирано звучиш  Laughing Hug
Щъкче, честита трета и успех в задържането!   bouquet
Марипоса, браво  Hug Ама ти здравата продължаваш да сваляш в трета, а?
Меган 79, много се радвам, че успяваш, ще паднат и тия килца, ще видиш  Hug
Дидочка, честито минусче! Мирка75, честито и на теб, чудесна новина  Laughing
Петенци-Цветенци, ура! Всеки твой свален килограм го чувствам като мой успех  Hug
Николинче, за наритването ще те наритам, да обърнем нещата в правилната посока  ritnik, айде да тръгват обратно надолу   baduu, обачеее кой ти каза, че няма и да те нагушкам?  hug Kissing Heart Hug
Ниала, ами то си знаем, че това нашето е болест неизлечима, организмът ти се бунтува явно, но ти пък му покажи, че му мислиш доброто и си по-инат от него, всичко ще се оправи, гледай философски на нещата  Hug
Много ти благодаря! Само за инфо да кажа, че миналата година по това време си писах завещание ... така се чувствах ... пък след "вредната" дюканска диета, сега не мож ме спря от купони!!!!!
Това е то Дюкан  Joy Люска, казвала ли съм ти колко ми е хубаво да те чета?
Блулейди, хихи, Борката ей сега ще пита дали си омъжена  Joy Много си красива  Hug
Вая, радвам се да те видя тук, отдавна не беше писала. Лелееее, особено пък тая снимка с червения тоалет .. абе ти си станала умопомрачителна   bouquet
Да кажа и за мен, махна се част от плюса, по-малко от половин кило ме дели от смяна на линийката и от десета пейка, тъй че, ако има някой там, бъдете готови, щото влизам със засилка и ще ви изстрелвам на девета  Joy
И накрая - нагушкване: pink85, zorita, nartsisa, PePena, Филюдка, Petenci-Cvetenci, lipstick, Elence, sanny3, dj100, mmm_Shushy80, HotChili и още и още - за всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 12:29 от miss Marple

Общи условия

Активация на акаунт