И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 924
  • 534
  •   1
Отговори
# 345
      Еййй , сладуранки ! Какви ги вършите .... аз пак съм на трастиката ... не съм ви чела но видях снимките на waq , ехххх че хубава рокличка , пък на каква мацка е ... браво много много хубава промяна ! Страхотна си !  Hug Heart Eyes

за ВСИЧКИ ОФСИЧКИ специални поздрави и гушки от Съни 3 и Весито 5 , които си почиват заедно на един плаж !   Hug Hug Hug Hug Hug И от Липстикче също тя пък каза че до септември е на още едно място на бачкане и няма да влиза , но е стриктна !  Hug Hug Hug

Айде бегам , ако мога ще ви чета по - късно !
   Милички стискайте ми палчета утре следобед съм на преглед при доки дано всичко е наред след неволите  Confused притеснено ми е  

Ауууу , Блулейди .... красота , много много си хубава !   Hug  bouquet

Цун мун по муцун на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 346
  • Sofia
Здравейте и от мен! Първо искам да поздравя ванесса йо и gardenia за това, че ме подкрепят и ме помнят. Благодаря ви момичета!!! Hug Hug Hug
Вече трети ден съм на ударна и имам -2кг. Този път ще издържа и няма да се предавам. А незнам на какво се дължи, че два дена подред се успивам за работа. Добре че няма шефове  Embarassed

Успешен и отслабващ ден на всички!!!  Hug Hug Hug

# 347
Ох, пак ще пиша  Whistling

Блулейди - страхотна си   bouquet (аз да си кажа, чернокоса по ми харесваш)    Hug

Люси -  днес съм "на всяка манджа меродията", та ето ти ritnik  ritnik  ritnik  да се размърдаш по-бързо  Hug

Вая - неам думи, просто, аз........граматиката си глътнах от тоз крак и това излъчване  Flutter     bouquet   Hug  

Забравих
Мис Марпъл - браво   bouquet  Hug
Шуши - дано всичко е наред при доктора   Hug

Още един ЕДИТ
Смайлис -   Hug  така приготвената риба в алуминиево фолио, като готвиш за цялата седмица, така с фолиото ли я съхраняваш или развиваш и съхраняваш в затворен съд - просто ми изникна като въпрос дали трябва да си стои с алуминиевото фолио  newsm78

gulbenur -  хубаво местенце е там за почивка Hug

Музичка - хубаво минусче   Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 12:28 от svetlat

# 348
Привет   bouquet
Зорче,слънчице, честита ти месечинка Simple Smile мляС , желая ти да си все такъв прекрасен "огън" и да палиш и нашите усмивки с присъствието си  Hug
Щък,честита ти 3-та фаза и дерзай смело там.   bouquet
Боре,много ти се радвам Simple Smile -браво за хъса и постоянството. С търпение всичко се постига. Със същия този принцип действай и за всички свои начинания . Heart Eyes
Аз вчера от 64.300 (първи ден МЦ) днес съм 61.700 Simple SmileSimple SmileSimple Smile  е те на това се вика показателна разлика от МЦ. Записвам си упорито всеки ден показанията ако ще и да е най-големия огромен плюс. Дори го правя нарочно защото ми действа страшно амбициращо.
Ниалка  Hug много добре те разбирам...и аз съм така,но това което съм забелязала при мен е заради въздействието на хормоните в различните периоди(МЦ..ову и т.д). Затова те моля виж как стоят нещата за 2 цикъла по 1 месец и внимателно разгледай показанията и движенията на килограмите и тогава си прави заключение.
Прекрасен ден на всички  Hug Блулейди Вая прекрасничета сте  Heart Eyes

# 349
Вая,постижението ти е невероятно,браво! Hug

Музичка,ти ме уби,за един ден-такава разлика в теглото,аз нямам чак такива,най-много кило!Иначе си права,но какво да правя,като ми е такава породата,може би ми се е нарушила обмяната преди 16 години,като забременях,от 56 кила,влезнах да раждам 92.....и от тогава,все борба!

Гюлбенур Hug Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 12:59 от Nyala

# 350
Здравейте и от мен   Wink

да се отчета  - вече започва да ми личи..........няма ми ги паласките  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
много съм щастлива

продължавам с 5/5

# 351
  • София
Здравейте, мили момичета!
При мен четвърта върви добре, нямам поражения! Кантарев е така мил с мен  Simple Smile! Много нерви хвърлям покрай детето, вчера свалихме превръзката и сега повече го боли и плаче! Цяла нощ не съм спала, надявам се по-бързо да заздравее и да мине!

Блулейди и waq изглеждате прекрасно!   bouquet

Прегръдки за всички!  Hug  Hug  Hug 

# 352
  • Пловдив
Щък, честита ти трета!    bouquet
Борка, честита и на теб!   bouquet И умната с млякото, пийвай и по някоя биричка на галите , че виж какво става като заместиш бирата с мляко:

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 13:56 от ЗлаВещица

# 353
Ив Микова  Hug Hug, дано премине по-бързо. Милото !!!

Калимана , кеф е нали ????  Hug

Музичка , и аз водя всеки ден статистика..от нея и установявам , че в моя кантар има зъл дух..  newsm78  Joy

И тъй и тъй пиша чакай да гушна Мис Марпъл, Гюлбенур, СветлаТ, Шушето,  - дано всичко е о.к при доктора !!, Смайли, Вещи ..абе въобще всички !!!  Hug Hug Hug Hug

Вещиии
, хахахахахахаха !!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Борка, верно внимавай !!!!  hahaha hahaha

# 354
Вая - чудесна си  Hug държа да отбележа - на живо тоз крак е умопомрачителен  Peace а излъчването - магнетично направо  Heart Eyes
Вещи - смях се от сърце  на тоя ,дето прекалява с млякото Heart Eyes
Ив Микова - надявам се скоро нещата да се успокоят и болката на малчо да затихне  Hug
Люси - специално за теб  ritnik ritnik ritnik и още много,много   Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Николинче -  Hug що си решила ,че искаш ритник  newsm78 твоето постижение е  newsm81 ти си доказателството за това ,че който иска - намира начин   bouquet и поддържам мнението на Кри - ти си готова за трета  Peace
Люси,Светлат,Нелсън,Гюлбенур,Блек снейк,Мис Марпъл,Вая,Викито - благодаря за съпричастността към моята 7-ичка   bouquet Тя в голяма степен се дължи на Вас и на Вашето довереие в това ,че аз мога  Heart Eyes БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ  newsm51
Ще ида да си сменя линийката и дано утре кантара пак е на 79  Praynig
Нелсън - честита годинка на патерица   bouquet мноу съм заблеяна,ама ти си ме знаеш  Blush  ooooh!

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 14:47 от mirka75

# 355
  • София
Благодаря, момичета!  Hug  Hug  Hug
Вещи, тоя чичко е жесток!  Joy  Joy  Joy Разсмя ме! /b]

# 356
Миркааааааааа newsm20-няма какво друго да кажа!
Честити минуси на всички мацки-страхотни сте !Изобщо забелязвам,че тук се оформя форум към който може да прояви интерес някоя агенция за фотомодели.Така де-никой не знае какво го чака  bouquet
Целувки на всички!

# 357
Здравейте Дюканки, рядко се включвам в темата, но поздравления за всички с постигнатите резултати.
Аз имам още 2-3 кг. до заветните 55, но последно време ми е много трудно да съм на протеинови дни. С този постоянен зеленчук вкъщи вечно се изкушавам с нещо. Определено е много по-лесно през зимните месеци. Всеки ден си казвам "вее от утре на 5 дни чисти протеини", но не успявам. Споделете как си разнообразявате менюто в протеиновите дни, защото моите идеи се изчерпаха след 5 месеца.

# 358
  • Бургас
Здравейте милички Hug
От часове се опитвам да напиша някой ред,но от снощи съм парцал,явно някакъв вирус ме е пипнал и съм в трагично състояние,е вече малко идвам на себе си,ама още ми се гади.
Болежките започнаха снощи,първо разстроен стомах,придружен със силни болки,а след това се започна лудото повръщане,към 01ч,когато станах за поредното ВЦ посещение,се строполих на земята,явно съм изравнила границите,абе чудна вечер имах.
На всичкото отгоре ми върнаха малкия от яслата,че бил с разтройство и сега и след него бягам,да си идват домашните да помагат,че как ще оцелея не знам
В момента съм в чуденка да ли да мина в трета  вече,явно съм отслабила доста организъма,аз не съм боледувала никога,пък толкова слабост не съм изпитвала в живота си.
И така оплаках ви се,дано не съм ви досадила.
Благодаря отново за поздравите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мирка75,Люси,М5,музичка, Kristina23 , честито за минусите ви,много се радвам за вас.
Вая,чудесна промяна,изглеждаш като ученичка с червения тоалет,браво.
Блулейди,и предния път ти казах,много си сладка,няма и помен от това,че си била пълна някога,с тази фигура няма да ти повярват.
Борка,Щък,честита ви трета,успех и умната ей.
Николинчето,първо Hug Hug Hug Hug,а после един приятелски ритник,че да се махат тези плюсове и да тръгват надолу пак числата.
Кри Hug Hug Hug,няма те,ама да те нагушкам,че пак да се появиш.
Вещи,нещо ново при теб няма ли?
Ив Миткова,моля се бързо да му минава на детенцето,и да се успокоите и двамата Praynig

# 359
  • Пловдив
Мира, с Кантарев сме на вие доста  отдавна и не съм го удостоявала с честта да му обърна внимание. Сърдита съм му пък  Crossing Arms

И да , минавай в трета. И се пази, лято е, ама вирусите ни дебнат и е много неприятно  Confused Не че зимата е приятно де, но е по-приемливо донякъде. А ти почивай и се оправяй бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт