И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 889
  • 534
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви момичета:Талии,Шушу,Сноу,Мисс Марпъл,Петенце,Блулейди Д,БлуСнейк,Айнур   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мисс Марпъл   love001 за сладката Джулка,ти си знаеш че е голяма хубавица,дано при кандидатстване я приемат където пожелая,тя го заслужава.
Петенце-Цветенце моят изтит беше точно преди седмица,моето мнение е че се представих прилично Crazy.Казаха да не се оливаме в писането само най-важните неща да отбележим и с няколко думи накратко.Аз за 5 въпроса изписах 9 стр голям формат и сега си чакам резултатът.При всички случаи ще кажа как съм се представила Whistling Whistling Whistling
Пожелавам успех на дечицата за приемането им във желаните от тях учебни заведения Peace

# 451

Мастерче, много телеграфно днес, защо така  newsm78

Мастерче, какво ти е? Да не си болно... ? Hug

Как ме разкрихте 'начи....
Болна съм с температура 38,9....С гнойна ангина...На работа съм....А утре трябва да съм на една сватба по задължение да присъствам...
Плаче ми се,хич не се чувсвам комфортно в кожата си...Черни мисли ми минават прес главата и така.....
Затова не искам да пиша,та да не помрачавам настроението....

Пе те,ще ти напиша един вариант за лъжливи шишчета ,но от кайма...после можеш да си направиш топъл сос(фрикасе или студен сос(кисело мляко ,чесън,копър,горчица)

# 452
МастърчеHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug. Оправяй се бързо !!!!!

# 453
  • София
Здравейте момичета!Искам да ви попитам сокът на Aspasia (негазирания) според вас дали е режимен?Без захар е.Ето това пише на етикета:

енергийност-4 kcal
мазнини-0.0г
протеини-0.0г
въглехидрати-0.0г
витамин А-120мг
витамин С-19мг
витамин Е-0.83мг
ниацин 2.7мг (това не го знам какво е)

# 454
        Мастърко , сладурче мило , много много бързо да се оправяш  и да те забрави тази болест  Hug Hug Hug  Heart Eyes 

# 455
Мастърче, оздравявай бързо! Hug Hug Hug
аз на прага на третата фаза се сдобих с книгата... досега от форума карах и от 1-ва страничка  Embarassed

# 456
  • GYM
Мастърче любимо Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бързо да оздравяваш!!!

# 457
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Изтървах две теми, но си викам поне в края на тази да се разпиша!
Мастърче, бързо оздравяване, миличка!  Hug Hug Hug
Видях чудни снимки! Всички сте много красиви!  Heart Eyes
Аз набързо да се отчета! Режимна съм и най-накрая падна не едно, а две килца! От 65 сега съм 63кг! Много съм щастлива! Обичам ви много!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 458
  • София
Здравейте!

Мастърче, скорошно оздравяване!  Hug  Hug  Hug

Днес моят син има рожден ден, става на 8 години! Ето една скромна почерпка от мен:

Гачони, честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Хубав ден на всички!  bouquet  Hug   bouquet  

# 459
  • София
Здравейте,

Аз съм нова в тази тема. Днес ми е трети ден от ударния период - за сега кантара не е помръднал, но може би все още е рано Thinking. В момента съм 58кг като целта е 52. Доста дълго си мислех, че мога да ги сваля без определена диета като се поогранича, но не се получава. Та ще споделям как вървят нещата. Simple Smile

# 460
  • София
Здравейте,
Гачони - честит рожден ден - много щастие и любоффффф Hug Hug nbirthday
На всички с месечинки и минусчета честито  Hug Hug  bouquet
Мастърче - бързо да се оправяш  Hug Hug Hug
Викито - специално за теб  Hug Heart Eyes Hug
Ив Микова - да ти е живо и здраво детенце, много да те радва и да го слушкаш  Hug  bouquet
И на всички останали  Hug Hug Hug Hug
Днес е протеинов четвъртък  Naughty Внимавайте третофазнички и четвъртофазнички.  Laughing Hug
Аз днес ще хапвам яйца с шунка на микровълнова, а довечера - риба на скара, най - вероятно скумрия.
И да ви се оплача от кантара - мери различно дори и на плочките в коридора. Confused Май ще трябва да го сменям  newsm78
Утре заминавам за уикенда, затова ви пожелавам много хубав край на седмицата, много протеини утре и усмивки  Hug

# 461
  • Варна
iv_mikova, живо и здраво да ти е синчето!  ura
ДюДю, добре си дошла! welcomeпрочете ли всичко?имаш ли въпроси?

# 462
Май май има някакъв бум на ангини
И моя синковец е с ангина!
TheNMaster
Бързо оздравяване,а за сватбата по добре недей ходи!
Днес съм на рибка!Протеинов ден  Wink

# 463
  • София
Здравейте момичета!Искам да ви попитам сокът на Aspasia (негазирания) според вас дали е режимен?Без захар е.Ето това пише на етикета:

енергийност-4 kcal
мазнини-0.0г
протеини-0.0г
въглехидрати-0.0г
витамин А-120мг
витамин С-19мг
витамин Е-0.83мг
ниацин 2.7мг (това не го знам какво е)

защо никой не ми отговоря?  cry cry

# 464
  • София
Petenci-cvetenci , благодаря за посрещането Hug
Прочетох основните неща, за съжаление нямам време да чета цялата тема, но правилата са ми ясни на този етап. Нямам търпение да мина на следващия, за да включа и зеленчуци. Мисля да карам до 6 дни. Много ми липсват и плодовете в този сезон, но се надявам да издържа до третата фаза когато са разрешени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт