И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 898
  • 534
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
имах предвид дали си прочела основните неща на режима, те темите са близо 200, едва ли би могла да прочетеш всичко!книгата я има на всяка първа страница в темите. а трици хапваш ли си?не прави 6 дни, няма смисъл, направи си 5 ударни и минавай във втора!

# 466
  • София
Здравейте момичета!Искам да ви попитам сокът на Aspasia (негазирания) според вас дали е режимен?Без захар е.Ето това пише на етикета:

енергийност-4 kcal
мазнини-0.0г
протеини-0.0г
въглехидрати-0.0г
витамин А-120мг
витамин С-19мг
витамин Е-0.83мг
ниацин 2.7мг (това не го знам какво е)

защо никой не ми отговоря?  cry cry
Аз смятам, че няма проблем с тази напитка като съставки. Въпросът е какъв е подсладителят. Ако е само това - то значи липсват още доста неща като описания.
А относно ниацина = (витамин В3)
 Grinning
Мастерче Hug да оздравяваш!   bouquet
Mira 1919 Hug благодаря ти за хубавите думи дето ги казваш за мен след мен  Sunglasses Laughing  Hug Браво, че вече си здрава! Hug
Мис Марпъл! Ама страхотна ти е щерката... чак сега се разтърсих назад да я видя!  Hug Много късмет!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:31 от Snow4eva

# 467
  • Бургас
Здравейте красавици.
Днес отново съм във форма,все едно нищо ми е нямало,бързо ги моря аз вирусите,амаха.
Малкия има все още проблемче,но ще му мине,това не му пречи обаче да прави беля,след беля,цяла сутрин аз чистя,той върви след мен и маже.
Да се похваля вече минавам в трета фаза,днес кантара показа 60,800,ама няма значение и без това май прекалих с отслабването,всички ми мрънкат,че съм прекалила,а на мен ми е едно лекичко.
Честита месечинка на всички днес,толкова сте много,че ме е страх да не пропусна някой.
Не мога обаче да не поздравя Марпълчето и Сноучева за минусите,много ви се радвам момичета,особено като знам с каква воля ги постигате.
Марпълче,дъщеря ти е едно нежно и красиво същество,колкото е красива ,толкова и да и е успешен живота
Гачони,честит рожден ден,много здраве и успехи във всяко начинание ти желая  bouquet
Ив Миткова,да ти е много здрав порасналия малък мъж,щастливо детство му желая.
ДюДю ,добре дошла,според мен са ти много 6 дена протеини,но както си решила,успех ти желая.
Испанско мамче,така както е написан състава на напитката ми звучи режимно,но не знам дали има още нещо което ти убягва,с какво е подсладено,това май не го прочетох.Съжалявам ама когато не съм проучила нещо, съвет не мога да дам.
Мастърче,слабост моя,много положителна енергия ти изпращам,бързичко да пребориш неразположението,че тук без теб не може да караме.
Вещи,я вземи сключи мир с кантарев и да те видя утре така  newsm44,ето и ритниче, лекинко  ritnik

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:52 от Mira 1919

# 468
  • София
Здравейте момичета!Искам да ви попитам сокът на Aspasia (негазирания) според вас дали е режимен?Без захар е.Ето това пише на етикета:

енергийност-4 kcal
мазнини-0.0г
протеини-0.0г
въглехидрати-0.0г
витамин А-120мг
витамин С-19мг
витамин Е-0.83мг
ниацин 2.7мг (това не го знам какво е)

защо никой не ми отговоря?  cry cry
Аз смятам, че няма проблем с тази напитка като съставки. Въпросът е какъв е подсладителят. Ако е само това - то значи липсват още доста неща като описания.
А относно ниацина = (витамин В3)
 Grinning
Мастерче Hug да оздравяваш!   bouquet
Mira 1919 Hug благодаря ти за хубавите думи дето ги казваш за мен след мен  Sunglasses Laughing  Hug Браво, че вече си здрава! Hug
Мис Марпъл! Ама страхотна ти е щерката... чак сега се разтърсих назад да я видя!  Hug Много късмет!

състава по принцип е следния- обработена вода,натурална база 3%,лимонена киселина,пектин;стабилизатор-кмц;подсладители-цикламат,аспартам,ацесулфам к,аромати;консерванти-калиев сорбат,натриев бензоат;регулатор на киселинността-натриев цитрат;антиоксидант-витамин с;оцветител-бетакаротен.
това е всичко записано на етикета

# 469
  • Бургас
Испанско мамче,аз мисля че е ок напитката.

# 470
  • София
Petenci-cvetenci
Хапвам трици сутрин за закуска с обезмаслено кисело мляко. Може и да ви послушам да направя само 5 дни на протеини. Аза смесения етап каква схема бипте ми препоръчали - колко дни само протеини и колко със зеленчуци да редувам?

# 471
  • София
 мира 1919  Grinning мерси аз много я харесвам и 5 дена седя и се чудя дали може или не. сега сам много доволна     newsm44

# 472
Здравейте момичета, като чета тук какви месечинки си честитявате...аз съм толкова в началото, но все пак има резултат де Simple Smile днес ми е 11ти ден и съм -4,4 кг.. Искам да благодаря на всички ви, защото страшно ми помагат вашите успехи, утехи и какво ли още не Simple Smile, до сега такъв ентусиазъм не съм имала за нищо, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug Hug
Искам да споделя мнение.....не съм мислела, че ще се чувствам толкова добре, толкова сита и толкова доволна от резултатите сутрин на кантара, но това си е поредното доказателство, че режимът е МНОГО ДОБЪР!!!
и още нещо... във вторник заминавам с семейството на море и ми се падат ПЗ 5 дена после ще хвана 2 дена само П, моля ви да стискате палци да издържа там, ще сме на All Inclusive, та храна ще има, само да не се изкуша от нещо...моля ви стискайте силно Simple Smile
 Hug на всички

# 473
ооооо и още едно скромно въпросче към просветените  Laughing... за Кока-Кола Лайт , какво мислите, нали уж е разрешена, и все пак нещо ме гложди докато си пийвам от време на време,  че нали е газирана. Кажете по колко е разрешено, разрешено ли е изобщо, вие пиете ли я?

# 474
Много сте продуктивни не може да се отрече Simple Smile 3 страници за няколко часа  Laughing
Благодаря на всички за посрещането, специални благодарности и за менютата.

Видях няколко въпроса са водата - незнам защо изпих толкова. Аз понеже съм със едно двулитрово шише до лаптопа а сина ми е водоноска изобщо не съм усетила.
Чак когато детето каза "Ееее за 4 път..." тогава усетих че съм пила постоянно. Сигурно е заради жегата, у дома не сме с климатик....

Честито и на всички момичета, които имат поводи да празнуват  Hug
iv_mikova да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва. Няма да изброявам други твърде сте много и още не мога да ви запомня  Laughing

gramatikova в книгата изрично пише, че даже е препоръчителна и много хора си я приемат като десертче даже. Аз лично не бих имала скруполи да я пия, но нека по-опитните дадат мнение.

# 475
  • София
Много сте продуктивни не може да се отрече Simple Smile 3 страници за няколко часа  Laughing
Благодаря на всички за посрещането, специални благодарности и за менютата.

Видях няколко въпроса са водата - незнам защо изпих толкова. Аз понеже съм със едно двулитрово шише до лаптопа а сина ми е водоноска изобщо не съм усетила.
Чак когато детето каза "Ееее за 4 път..." тогава усетих че съм пила постоянно. Сигурно е заради жегата, у дома не сме с климатик....

Честито и на всички момичета, които имат поводи да празнуват  Hug
iv_mikova да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва. Няма да изброявам други твърде сте много и още не мога да ви запомня  Laughing

gramatikova в книгата изрично пише, че даже е препоръчителна и много хора си я приемат като десертче даже. Аз лично не бих имала скруполи да я пия, но нека по-опитните дадат мнение.

и аз съм като теб с шишето до лаптопа и с една халба за бира половинлитрова и само си сипвам и пия   Simple Smile

# 476
Ив Микова , да ти е жив и здрав малчугана ! Много да те радва и ти да го слушаш !! Joy  Hug Hug Hug

Граматикова,  Wink повече от добър ! Вълшебен е !

# 477
Ив Миткова,да ти е много здрав  детенцето,щастливо детство му желая.Много да те радва и да се гордееш с него Hug Hug Hug

Мастерче   Hug Hug Hug Hug да оздравяваш!  bouquet
Mira 1919 Hug Hug Hug Hug
ДюДю ,добре дошла Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 14:50 от mihi69

# 478
  • София
iv_mikova Hug честит празник на детенцето ти! Много да те радва и щастливо детство! nbirthday
gramatikova  Hug браво за резултата! Мисля че можеш да си съвсем режимна на All inclusive.

# 479
Здравейте на всички мацки!Поздрави и на момчетата които са във форума!Честито на всички  bouquetс повод и без повод!Напоследък не ми се пише нещо,но редовно ви чета.Аз съм във втора ама нещо мисли ме напъват за трета т.е. имам още 4 кг да смъквам по моите сметки,а по калкълатора на Дюкан вече съм във форма та незнам какво да правя newsm78  чудя се какво да правя?А има какво да се желае още.Малкото килограми които ми остават незнам дали ще си проличат толкова много  newsm78.Май напоследък нямам стимул а и е такава жега тук в Атина че ще изпукаме,ама да не си помислите,че като се потя се топя LaughingМай много се разбъбрих.Лек и отслабващ ден и чакам новата темичка Вещи!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт