Петя дано скоро Марти се успокои.
Ние също за сега сме изцяло на кърма. Много се надявам да продължим поне до 6-ти месец.
Утре сме на лекар и ще видим кантара на педиатрката колко ще отчете
. Ще му бият и ваксина и много се надявам да не го боли и да не плаче много ... Сама ще ходя от Стрелбище до Люлин и после искам и документите за помоща за раждане да подам, което е в Изгрев.snowwhite нашия акт стана веднага, но при вас незнам какво е положението. Ако искаш ще питам брат ми как са вадили актовете за раждане на децата, т.к. те живеят в Дания и двете деца са роени там. Не съм много сигурна, но май те си подаваха документите в консулството и от там им извадиха временен паспорт и като се прибраха тук им извадиха паспорт за 6 месеца валидност или нещо такова. Ако искаш да ги разпитам драсни едно лично.
Айла много благодаря за съветите, които даваш.

Катеринка - ЧЕСТИТ ВИ ВТОРИ МЕСЕЦ!!! Ех колко бързо минава времето

Bliznachkova страхотни са двамата младежи ... Какви са благуни и толкова мънички
. От двама мои познати чух, че за коликите на техните момченца им помогнала много една отвара дето ходели да си я купуват от еда баба в с. Марково и страшно доволни са. Оказва се, че тази баба е известна в цялото село с отварата за колики дето вари. Приготвя по цял казан всеки ден щото много поръчки имала. Заявката става от предния ден даже. Та аз си взех от отварата и трябва да пия всеки ден 3х100гр, а Ицко вместо вода или чай да пие от това. Много ми горчи, а той я пие с кеф - леко подсладена обаче. Много ми е притеснено дали постъпвам правилно, защото от къде да знам какво е това, но наистина от различни хора чувам, че са много доволни.

Сещам се и че едно време бабите са приготвяли т.нар.весела попара/ с вино/за да спи и да мирува детето и така се е стигало до алкохолно отравяне. Предпочитам да си плаче известно време, каката дори по цял ден ревеше без да спира, но не бих си правила експерименти с новородено бебе. За обривите не се притеснявай, при нас сами изчезват, после се появяват на др.места, в тези жеги особено пак се появиха, но не ги третирам с нищо.