Петя, Ди, благодаря

Михайлова, значи сигурно ще се видим там ако успея да дойда

Та, вадила съм го няколко пъти докато люлея големия и съм го мятала на рамото си.
; но се чудя защо предния път само едното се спука и то по-късно образувалото се
, дано имам късмет.../
Вече се храним най-вече от цица, но от време на време давам и малко АМ. Днес сме на преглед и ще видим колко е наддал.
Но в такива моменти много се радвам, че и ние имаме един голям батко (пеменникът на Жоро), чиито дрешки износваме, в противен случай определено щяхме да фалираме 

И аз ползвам препарата Surecare и праха и съм много доволна, че нямат мирис, да бях ги имала докато ми се гадеше ужасно в първите месеци, че тогава беше голямо мъчение да търпя миризливите препарати и прахове.
, мажа я с Дактарин, че приготвения разтвор се беше развалил. 

Нямам търпение пак да стане време за къпане. Започнах да мажа подсечените гънки под мишничките и между краченцата отпред с крема срещу подсичане на Веледа. Иначе продължавам да мажа обилно дупето с другия ни крем против подсичане. Не че сме чак толкова подсечени - малко му се е обелила кожичката на гънките на тези места, но не ми се иска изобщо да има такива неща по него