Може би вече е обсъждано и ако е така - сори, но кога смятате да спирате със стерилизацията? И с какъв препарат след това е най-добре да се мият бебешките шишета и биберонки?
Пете, Марти още ли плаче толкова много? Миличкото... и ти горката!
Знам колко боли майчиното сърце като плачат бебчетата. Аз нашите не ги оставям и да се "изкажат" с рев. Така ми става тежко и тъжно, че гледам нещо да направя веднага. А какво ли би било, ако плаче цял ден. Дано скоро се похвалиш, че е по-тихичък и спокоен.Относно ЕБХ-то - нашите моми се научиха като сваляме пампата с подканяне да правят а-а-то в стария памперс. Но още не мога да ги накарам да пишкат по този начин и не мога да ги усетя кога я вършат малката нужда. Иначе голямата се вижда и чува отдалече - червеното лице и ръмженето са ясен знак какво престои
Как усещате малката нужда и по принцип знаете ли на какъв интервал пишкат? Има ли някой да е въвел гърнето вече? Четох случай за двуседмично на гърне (на ръце де) 
Омръзна ми да търпя простотиите на държавните институции в тая държава.
За 2 дена свалих 3 килограма от нерви, недоспиване и дундуркане, това е единственото положително нещо. Лошото е, че покрай останалите сланини, които имам да стопявам, почти не ми личат.

Потренирай и ще усетиш какво точно е движението на пръстите за 2-те капки. Аз не смея да давам с нещо друго, защото нали трябва да е на гладно, но си права, че веднага след това влиза кърмата и те практически си се смесват в устата. Може би в лъжичка с няколко капки кърма?
за НОИ и тем подобните!!! 
утре ни праща при втора докторка за второ мнение и да видим причината за това ненаддаване 
Понеже лекарката каза, че има много налепи по сливиците и аз реших, че е гнойна ангина. На нас пък ни каза, че са вируси, но се разпространяват по въздуха и е много заразна, затова да и спрем достъпа до бебо. Но както и да е, дано и твоята дъщеричка да се оправя бързо. Андреа вече уж не вдига Т и това много ме радва, защото както каза и ДариСари, ужасно е в жегите да имаш Т 
Обикновено спи по 4 часа нощем, това е по-скоро единичен случай. Хич не смея и да се надявам, че ще бъде все така спокойни нощите, но все пак нищо не се знае

.Мерси за отговора
.