ЮНСКОТО бебе расте, а мама радва му се от сърце! Тема №83

• 17 175
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
nana87, ходи се, когато бебето стане на месец. Догава педиатъра прави посещения всяка седмица.  Peace
Поне при нас е така.

# 46
Аз съм обидена никой не отчете нашата почерпка за месечинката ни  Crossing Arms!

# 47
Миме честита месечинка да ти е живо и здраво бебчето и все така да расте   bouquet
Ние тези дни сме малко по-спокойни може би наистина тези капки Инфакол помагат цирли се от време на време но то пък не може горкото все да мълчи Simple Smile
Somebody когато ги вадиш от хладилника (специално става дума за през ноща) капките топлиш ли ги по някакъв начин?

# 48
  • Germany
Багодаря на всички за съветите, аз го слагам да цока не пропускам. Винаги първо това пробваме, а той си засуква много добре ...Все съм си мислела, че кърменето е нещо естествено и не  чак толкова трудно...

# 49
Защо държите Инфакола в хладилник?  В листата за пациента пише че може да се съхранява до 25 градуса, в домовете ни обикновено е около 22-23 лятото.

# 50
Ние тези дни сме малко по-спокойни може би наистина тези капки Инфакол помагат цирли се от време на време но то пък не може горкото все да мълчи Simple Smile
Somebody когато ги вадиш от хладилника (специално става дума за през ноща) капките топлиш ли ги по някакъв начин?

И при нас определено има подобрение от Инфакола, а не съм се замисляла да ги топля,много съм проста значи ooooh!, добре, че го написа, през ноща никога не съм давала инфакол, защото тя спи, буди се към 5 или 6 , а толкова рано сутрин не давам!При нас температурата в стаите е 25-28градуса, но ще ги прибирам отсега нататък само през ноща, че иначе ще си простудя детето! Blush

Мима, честита ти месечинка на синчето, да ти е живо и здраво!!  bouquet

# 51
  • Ловеч

Мима,честита месечинка..
Момичета благодаря ви за отговорите...По спокойно ми е,ами ще продължавам със стеримар пък да видим какво ще стане..Дано по скоро да се поотпуши,че нощем се мъчи милия..
Ние преди час се нахранихме и засега спим блажено,да видим до кога..
Лека и спокойна вечер на вас и бебоците ви...

# 52
Fantaziq, някак усещам, от неговите реакции - до преди ден давах и двете, но чакам да посуче поне 15 мин. от едната /просто му схванах някак кога е стигнал до задното мляко/ и предлагах и другата. От вчера вечер и през нощта не иска втората. Този ми юнак си знае кога се е наял Simple Smile. И когато има въздух, не иска да суче. А първото ми бебе винаги искаше, не отказваше пък дори и да повръща след това Simple Smile
Мисля, че първото кърмене ме прави спокойна, но разбирам вашите тревоги и въпросителни - човек няма как да знае. И ви поздравявам Hug

# 53
Добро утро!
 Аз напоследък не пиша много-много, но просто повечето време прекарваме навън, а и няма в общи линии от какво да се оплача/похваля. Симона се оказа доста кротко бебе /пу-пу/- яде, спи и будува в точен режим. Вече прави и нощна 6 часова пауза между 21 и 3 часа. Колики нямаме, а лактационната криза при нас продължи няколко часа от следобед до вечерта. Въпреки това пратих Иво за НАН, но Симона така и не пожела да го опита и заспа, а на сутринта нямаше и помен от писъците и висенето на гърда.
В неделя ще правим погача на Симона, но в по-ограничен състав. Все пак ще бъде на 29 дни и не ми се ще у дома да стават панаири. Погачата ще я правим в къщата.
Утре заминаваме за там и ще се приберем чак в началото на септември. Там нямам нет и едва ли ще мога да пиша, така че, да не се чудите къде сме.  Wink

Лек и успешен ден на всички!

# 54
Добро утро ние тази сутрин сме будни от 5:30 и преди половин час заспа но поне успях да свърша повечето работа Simple Smile
В нас температурата е между 26-29 градуса като през повечето време е 27
Приятен ден на всички и бебчовците днес да спинкат повече Simple Smile

# 55
Добро утро, момичета! Ние пак се кърмим пред компа Grinning Тази нощ мина без много мрънкане, събуди се в 2 и в 5 да яде и после в 7,30. Явно многото женоря вчера не са му повлияли на психиката Laughing Гледам сега, че има пъпчици и по сгъвките на ръчичките - точно като от претопляне, въпреки че тая нощ спа по боди без ръкав. И стаята не е топла, ама като се събуди в два после не щя да си спи на леглото и го взех при мен, а той се гушка много и е целия потен. Чакам го да спре да суче, за да ходим на лекар, ама при него това е трудна работа.
Толкова много сладки неща останаха от вчера и аз мина-замина и си взема та сега като нищо ще си кача свалените в последните дни 2 кг. Embarassed
Желая на всички ви приятен ден!
Франчи, желая ти приятно изкарване на вилата!

# 56
Добро утро.

Миме, честита месечинка със закъснение и от мен   bouquet

Ние имахме тежичка вечер и нощ, Боян започна да се събужда на 2 часа и да иска да яде  Shocked Няма ден, няма нощ. При нас 5-6 часовите нощни паузи все още са мираж  ooooh!  Лошото е, че яденето ни е с почивки и като сложа времето за смяна на памперса, преобличането, ако е мокър и приспиването, се събират точно 2 часа будуване. И аз после докато подредя нещата около него, минава още половин час и на практика успявам да дремна само около час и половина до следващото му ставане. Но и този час и половина не ми е сигурен, защото спя в детската при него, а понякога той започва да се разбужда доста по-рано, като гука или пъшка нещо и аз съм непрекъснато нащрек. Дано скоро режимът ни се регулира и се върнем пак към 3-часовите паузи, защото в момента е убийствено.  Praynig  Днес дори съм склонна да пропуснем дневната разходка, за да поспя и се съвзема малко, ако и той спи. И евентуално довечера да го разходя. И без това се чудя как да смъквам сама количката, че на нашата кооперация асансьорът все още не е пуснат  newsm78

Имам чувството, че Луната е полудяла пак и влияе негативно на бебетата.

Лек ден на всички. Дано днес повечко спинкат душичките ни  Crazy

# 57
Добро утро и от нас момичета!
Мима,честита месечинка, да ти е живо и здраво момченцето! baloni Четох и какво сте преживяли в болницата-ужас, преди и каката беше със ужасно зачервено дупе, защото не ги даваха на майките и добре че сега повечето време бебетата си бяха при нас, та й сменях аз памперса, че иначе кой знае пак какво щеше да стане. А пък да те върнат с 3.5см.разкритие-нямам думи, мен точно с толкова ме приеха да раждам. Ей няма оправия в това здравеопазване, важното е че всичко е свършило добре. Hug
Снощи беба спа и цока добре, но дано днес не се повтаря вчерашното будуване. Praynig
Франчи, браво на Симонка, че е такава послушна. Ще ни липсвате, включвай се при всяка възможност. Hug
Петя, може би заради това че са се събрали повече хора на погачата Марти плаче, нали като съберат повече впечатления и мозъчетата им докато ги обработят пак плачат бебчовците, просто това им е начина да се разтоварят от напрежението, поради неукрепнала нервна с-ма. Е, бабите ни си го обясняват с урочасване и тем подобни измислици...
Гъди ние постоянно така се храним през максимум 2ч. и денем и нощем, много рядко прави пауза 3ч., но като започне да иска през час, час и половина вече направо не се издържа, а напоследък особено през деня точно това прави и не знам докога ще издържа. Sick А като плаче за храна, нищо не е в състояние да я залъже, а още повече усилва децибелите. Shocked
Ето в 7.30 яде и сега няма и 9ч. и пак реве...

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 08:51 от vanny_76

# 58
Накои от вас пишеха, че бебетата им не искат да спят в леглата си.
Всъщност на тях и е прекалено широко там, доскоро на тясно в мама сега се чувстват зле в такова широко пространство.
Аз подпъхвам добре одеялото на Симона под нея и така й създавам усещането за тясно пространство.
Свикването на детето да спи в леглото на родителите си в началото е даже удобно, но в последствие се превръща във вреден и труден за преодоляване навик.

# 59
Добро утро!

Аз не мога да се оплача от недоспиване, моята принцеска е толкова кротка, че още не мога да повярвам, че на мен ми се падна това щастие. Килиан и Георги са ми разказвали играта  Crazy Силия последно я кърмих към 22.00 после се събуди 1.30 и после в 4.30. Тогава сменях памперс, дадох и да хапне и пак си заспа и от тогава още спинка. Аз станах да правя картичките по случай раждането (тук се изпращат на всички роднини и приятели такива картички) и сега се боря с фотошопа.

Общи условия

Активация на акаунт