Поне при нас е така.

, добре, че го написа, през ноща никога не съм давала инфакол, защото тя спи, буди се към 5 или 6 , а толкова рано сутрин не давам!При нас температурата в стаите е 25-28градуса, но ще ги прибирам отсега нататък само през ноща, че иначе ще си простудя детето! 
. И когато има въздух, не иска да суче. А първото ми бебе винаги искаше, не отказваше пък дори и да повръща след това 

Тази нощ мина без много мрънкане, събуди се в 2 и в 5 да яде и после в 7,30. Явно многото женоря вчера не са му повлияли на психиката 
Лошото е, че яденето ни е с почивки и като сложа времето за смяна на памперса, преобличането, ако е мокър и приспиването, се събират точно 2 часа будуване. И аз после докато подредя нещата около него, минава още половин час и на практика успявам да дремна само около час и половина до следващото му ставане. Но и този час и половина не ми е сигурен, защото спя в детската при него, а понякога той започва да се разбужда доста по-рано, като гука или пъшка нещо и аз съм непрекъснато нащрек. Дано скоро режимът ни се регулира и се върнем пак към 3-часовите паузи, защото в момента е убийствено.
Днес дори съм склонна да пропуснем дневната разходка, за да поспя и се съвзема малко, ако и той спи. И евентуално довечера да го разходя. И без това се чудя как да смъквам сама количката, че на нашата кооперация асансьорът все още не е пуснат 

Четох и какво сте преживяли в болницата-ужас, преди и каката беше със ужасно зачервено дупе, защото не ги даваха на майките и добре че сега повечето време бебетата си бяха при нас, та й сменях аз памперса, че иначе кой знае пак какво щеше да стане. А пък да те върнат с 3.5см.разкритие-нямам думи, мен точно с толкова ме приеха да раждам. Ей няма оправия в това здравеопазване, важното е че всичко е свършило добре. 

А като плаче за храна, нищо не е в състояние да я залъже, а още повече усилва децибелите.
Силия последно я кърмих към 22.00 после се събуди 1.30 и после в 4.30. Тогава сменях памперс, дадох и да хапне и пак си заспа и от тогава още спинка. Аз станах да правя картичките по случай раждането (тук се изпращат на всички роднини и приятели такива картички) и сега се боря с фотошопа.