Ние имахме горе-долу спокойна нощ, но затова пък от рано сутринта сме на ръце за по 2-3 часа без прекъсване
Добре, че си направихме двучасова разходка, та поспа навън, но пък аз се уморих адски много от жегата и вървенето и съм каталясала. След мъничко ще отида да подремна, дано Боян ми даде поне 1 час да поспя
ДОбре, че Жоро си е вкъщи и ми помага много, но утре като съм сама, не ми се мисли 
Gloria83, и преди съм казвала, че аз чистя нослето на Боян с клечка за уши, натопена в малко преварен зехтин. Клечката се завърта по часовниковата стрелка, аз успявам да направя по 2-3 оборота на ноздра, преи да се размрънка. Почиства много добре
И след това капвам по една капка кърма. Досега оплаквания не сме имали с нослето.Боян е целият обринат
Не знам от жегата ли е, от някаква храна ли е
Досега личицето му беше супер чисто, а от тази сутрин май няма неизринато място. Чак в четвъртък сме на педиатър и дано не се окаже нещо сериозно
Чудя се дали не е от Вигантола, но ме мързи сега да чета указанията...И нашето хранене от 2 дни е пълен хаос - яде сумати време от гърдата, после почива известно време, давам другата, суче, заспива на нея, сложа го в креватчето, започва да пищи и да си яде ръцете, давам му втората гърда отново, яде и мрънка едновременно, пак заспива, пак го слагам, пак след малко започва да пищи и да търси цица. Междувременно, пълни памперсите като за световно и това сменяме. Накрая уж пак заспи, но дремва само за 15 мин. и отново плаче на гладно, а циците ми вече са пресъхнали и съм принудена да дам добавка. Изяжда я цялата и чак тогава заспива
Явно не му стига вече кърмата ми. 
И очите михме със светена вода и не и не. Направо откачихме, само на ръце, стряска се насън и реве истерично.

Описанието на тези кризи наистина е едно към едно с нашата ситуация. От 2 дена не чувствам такова напрежение в гърдите, както беше преди и си мислех, че кърмата ми спира. Вече ще знам, че по-често кърмене му е майката, дано издържим и физически, и психически с малкия
Ей сега тъкмо заспаха, ама пък ние трябва да излизаме и ми е жал да ги разбутам...